Tiedotteet 03.02.2017

Onnea on mietitty ja huolella laadittu asiakaspalaute! Olemme iloisia, että tyytyväinen asiakkaamme on nähnyt vaivaa ja kirjoittanut meille kokemuksistaan Hämeenlinnan Autoklinikalla. Kiitos tarinastasi Polon omistaja.

Vakuutusyhtiö / Ajoneuvokorvaukset
Autoklinikka Hämeenlinna

Kiitos VW Polon kolarivahingon jälkihoidosta Teille molemmille yhteisesti. Tässä joulukuun 11. päivä tapahtui puolenpäivän aikoihin tuolla risteyksessä pieni autokolari. Oli onni, että toinen auto sai viime hetkellä käännettyä niin paljon, että tapahtuma jäi pieneksi hipaisuksi.

Soitin toiselle osapuolelle tiedustellen vakuutusyhtiötä ja kerroin, että minä soitan sinne. Ensiksi keskustelimme naisvirkailijan kanssa, joka neuvoi minua käymään Autoklinikalla. Kohta soitti toinen naisvirkailija, jonka kanssa kertasimme vielä tapahtuman kulkua. Hän neuvoi minua menemään Autoklinikalle aivan kohtapuoleen ja mahdollisesti varailemaan korjausaikaa. Virallisten keskustelujen lisäksi hän nätisti rauhoitteli tilannetta, johon muistan vastanneeni, että ei tässä nyt mitään hätää ole, kun autolla pääsee kulkemaankin. Lopuksi vaihdoimme joulutoivotukset.

No kohta tunnin päästä ajoin Autoklinikan oven pieleen ja henkilökuntaan kuuluvaksi ajattelemani mies oli siinä ulkona. Kerroin, että tässä on vähän vaurioita. Hän haki kameran, kuvasi ja katseli siinä vaurioita. Sisällä vähän juttelimme jatkosta. Siinä iltapäivän hämärtyessä hän soitteli vakuutusyhtiön näyttäneen vihreätä valoa ja sovittiin jo korjausaika. Viidessä tunnissa tapahtui hyvinkin paljon kaikkiaan.

No sitten vein auton korjattavaksi ja arvioitu valmistumisaika tuli. Perjantaina tuli soitto, että kolmen jälkeen auto olisi noudettavissa. Juttua saatoin seurata kännykästä.

Yksi naapurini oli jo aiemmin tarjonnut kyytiä hakuun. Pyysin häntä, koska tiesin hänen olevan halukas näkemään paikan. Hän harrastaa autoilua ja tuntee paljon autoilevia henkilöitä, sekä mielellään kertoilee muille hyvistä tuloksista ja palvelupaikoista. Nimeä enkä koulutusta en nyt kerro, mutta sen verran, että olemme saman ikäisiä ja Pohjanmaalla syntynyt mies on työelämänsä puuhastellut lehtokoneiden kassa Kuoreveden Hallissa. Viimeisinä työvuosina kahvipullo oli Hornetien siiven tyvessä ja siinä hän myös sen joi – ja sitten taas korjaushomma eteni.

Lyhyesti olin jo etukäteen kertonut paikasta ja kuinka tämä homma kulki. Meille kerrottiin korjatun auton olevan valmiina toimiston oven pielessä. Tulosta mentiin katsomaan. Naapurini katseli oven alaosaa, totesi heti mitä pellille on tehty, tutki rapakaaren reunaa, maalausta ym. Tulos oli yllättävän hyvä, ei huomaa mitään vauriota. Lisaksi hän totesi ympäristön näyttävän siistiltä. Hän pyysi lupaa tulla toimistoon sisään. Siellä hän katseli lasien läpi halliin, sekin oli kuulemma hyvässä järjestyksessä. Toimiston hoitaja saapui sieltä muiden joukosta. Tiesin kyllä, että tämä ei tiedä miten tarkkaan tilannetta seurataan. Heti oven ulkopuolella naapurini kommentoi ”Siinä on sopiva nuorimies palkattu tähän putiikkiin”.

Homma sujui kaikkinensa minunkin mielestäni yllättävän hyvin. En lähetä tätä yleisönosastoon, vaan henkilökohtaisesti vielä kiitän ja toivotan kaikille osallisille hyvää jatkoa työelämässä ja muutenkin. Hyvän havainnoitsijan havainnot puhukoot myös puolestaan, homma pelasi.

Hämeenlinnassa 25.01.2017
Tyytyväinen asiakas