Korjaamme kaikki automerkit ja -mallit

Korjaamme kaikki pelti- ja kolarivauriot ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin korjaus tai isompi peltivaurio, voit huoletta luottaa osaamiseemme. Myös tuulilasin korjaukset ja tuulilasin vaihdot ovat osaamisemme ydintä.

Automaalaukset teemme omissa maalaamoissamme ja pienet kolhut hoidamme kuntoon edullisesti PDR-tekniikalla. Meillä hoituu myös sähkö- ja hybridiautojen vauriokorjaukset. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolari- ja lasivahinkokorjaamo.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa – tule vaikka heti

Jotta saamme autosi taas kuntoon teemme sille ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana selvitämme mitä pitää korjata, työn keston ja kustannukset sekä toimitamme tarvittaessa tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Tämä vie aikaa noin 15 minuuttia.

Vahinkotarkastus on aina maksuton eikä sido sinua mitenkään. Korjaamojemme ollessa avoinna voit tulla vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa. Jos haluat säästyä käynniltä korjaamolla, onnistuu vahinkotarkastus myös puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai etänä videoyhteyden välityksellä. Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä  tästä.

Katso video – näin palvelemme sinua

Autosi takuu säilyy aina

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

Työskentelemme tarkasti valmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina.

Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa.

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös ympäristöasioissa. Kierrätämme syntyvät jätteet huolellisesti ja kiinnitämme erityistä huomiota energiakulutukseemme.

Olemme tunnettuja tehokkaasta korjausprosessistamme

Voit seurata autosi korjaustyön edistymistä sinulle tekstiviestillä lähettämämme linkin kautta. Työn kestoon vaikuttavat muun muassa autosi vahingon laajuus, tarvittavien varaosien toimitusaika ja maalaustyö.

Mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi arkeasi helpottamaan, hoituu se yhteistyökumppaneidemme kautta. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme. Olemme koonneet vastaukset asiakkaidemme esittämiin yleisimpiin kysymyksiin tänne.

Yli 90 % Autoklinikan asiakkaista suosittelee meitä

Autoklinikka-ketju palvelee jo lähes 60 pisteen voimin ja vuosittain korjaamme yli 70 000 vaurioitunutta autoa.  Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa. NPS-indeksi, joka mittaa asiakkaiden herkkyyttä suositella palveluamme, on meillä poikkeuksellisen korkea 89,3 %. Viime vuonna asiakkailta saamiemme arvosanojen keskiarvo oli 9,46 (asteikolla 0-10). Täältä voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Autoklinikasta.

Vahinkoja sattuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka kolarivaurion hoitaminen on harvoin mukavaa, me Autoklinikalla haluamme tehdä sen hoitamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Klikkaa tästä ja katso, miten me sen teemme.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.