Korjaamme kaikki pelti- ja kolarivauriot ammattitaidolla. Niin polttomoottoriautot kuin sähköautot ja hybridit. Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa.

Olipa kyseessä sitten parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin korjaus tai isompi peltivaurio, voit huoletta luottaa osaamiseemme. Myös tuulilasin korjaukset ja tuulilasin vaihdot ovat osaamisemme ydintä.

Automaalaukset teemme omissa maalaamoissamme ja pienet kolhut hoidamme kuntoon nopeasti PDR-tekniikalla. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolari- ja lasivahinkokorjaamo.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa – tule vaikka heti

Jotta saamme autosi taas kuntoon teemme sille ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana selvitämme mitä pitää korjata, työn keston ja kustannukset sekä toimitamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina maksuton eikä sido sinua mitenkään.

Vahinkotarkastus onnistuu näppärästi puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai etänä videoyhteyden välityksellä. Voit myös tulla vahinkotarkastukseen paikan päälle korjaamolle ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa. Ota yhteyttä.

Katso video – näin se hoituu

Autosi takuu säilyy aina

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

Työskentelemme tarkasti valmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina.

Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa.

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös ympäristöasioissa. Pyrimme aina korjaamaan kaiken, mikä korjattavissa on ja kierrätämme toiminnastamme syntyvät jätteet huolellisesti.

Voit seurata korjaustyön edistymistä

Voit seurata autosi korjaustyön edistymistä sinulle tekstiviestillä lähettämämme linkin kautta. Työn kestoon vaikuttavat muun muassa autosi vahingon laajuus, tarvittavien varaosien toimitusaika ja maalaustyö.

Mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi arkeasi helpottamaan, hoituu se yhteistyökumppaneidemme kautta. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme. Olemme koonneet vastaukset asiakkaidemme esittämiin yleisimpiin kysymyksiin tänne.

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

9,41
Asiakaspalautteen keskiarvo
87,64
NPS-indeksi

Yli yhdeksän kymmenestä suosittelee meitä

Autoklinikka palvelee autoilijoita jo lähes 60 pisteen voimin ja korjaamme yli 90 000 vaurioitunutta autoa vuodessa. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa. Viime vuonna asiakkailta saamiemme arvosanojen keskiarvo oli 9,41 (asteikolla 0-10) ja NPS-indeksi, joka mittaa asiakkaiden herkkyyttä suositella palveluamme, on poikkeuksellisen korkea, 87,64. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Autoklinikasta täältä.

Vahinkoja sattuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä nopeammin se on korjattu. Vaikka kolarivaurion hoitaminen on harvoin mukavaa, haluamme tehdä sen hoitamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Näin se hoituu.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).