Kolarikorjaus harmittomasti

Korjaamme kaikki automerkit ja -mallit

Korjaamme kaikki pelti- ja kolarivauriot ammattitaidolla. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset teemme omissa maalaamoissamme ja pienet kolhut hoidamme kuntoon edullisesti PDR-tekniikalla. Meillä hoituu myös sähkö- ja hybridiautojen korjaukset. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolari- ja lasivahinkokorjaamo.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa – tule vaikka heti

Jotta saamme autosi taas kuntoon teemme sille ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana selvitämme mitä pitää korjata, työn keston ja kustannukset sekä toimitamme  tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Tämä vie aikaa noin 15 minuuttia.

Vahinkotarkastus on aina maksuton eikä sido sinua vielä mitenkään. Voit tulla tarkastukseen ilman ajanvarausta korjaamojemme ollessa avoinna, varata ajan etukäteen verkossa tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti valokuvilla. Mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi, järjestyy se vuokraamokumppaneidemme kautta.

Näin palvelemme sinua

Korjaamme kaikki automerkit

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Kestävän kehityksen nimissä korjaamme kaiken mikä korjattavissa on, eikä uusia osia vaihdeta vain siksi, että se olisi meille helpompaa.

Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme.

Asiointi kanssamme on helppoa

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti, vaivattomasti ja ammattitaidolla. Laatu on asia, jota ei väittämällä voi hyväksi todistaa. Mutta käyttäjien kokemuksilla voi ja niitä meillä on esittää maineemme tueksi. Täältä löydät vastauksia asiakkaitamme yleisimpiin kysymyksiin.

Vahinkoja tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me teemme siitä ainakin helppoa. Näin se hoituu.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani