Tesla-auto - Tesla-autojen korjaukset

Tesla-autojen korjaukset

Tesla-korjaamoomme: Vantaa Kaivoksela | Turku Itäharju | Lempäälä Ideapark

Autoklinikka on Tesla-autojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Turun Itäharjulla. Vantaalla ja Turussa korjaamme ammattitaidolla kaikki Teslojen pelti- ja lasivauriot aina pienistä kolhuista laajempiin rakennevaurioihin.  Lempäälän Ideaparkin Autoklinikalla hoituvat pienemmät pintavauriot ja tuulilasit.

Turun pisteestämme löytyy myös 32A latauspiste, jossa voit ladata Tesla-ajoneuvosi veloituksetta.

Teslojen korjaus vaatii erityisosaamista

Teslojen vauriokorjaus edellyttää sen erityispiirteiden tuntemusta, joten auto on hyvä uskoa asiansa osaavien ammattilaisen käsiin. Autoklinikan kokeneet korimekaanikot ovat kouluttautuneet Teslan sähköisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin, alumiinihitsaukseen, koritekniikkaan sekä Teslojen erityisvaatimuksiin. Teslan valtuuttamana autokorjaamoketjuna noudatamme kaikissa töissämme tarkasti Teslan asettamia tarkkoja korjausohjeita ja laatuvaatimuksia.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Kehitämme jatkuvasti koko Autoklinikka-ketjun osaamista alumiini- ja sähköautoteknologian osalta, joten Teslojen omistajat saavat palvelua kaikissa korjaamoissamme. Voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen kaikkiin pisteisiimme. Vaurion laajuudesta riippuen suunnittelemme työlle parhaan korjauspaikan.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta