Tesla-auto - Tesla-autojen korjaukset

Tesla-autojen korjaukset

Tesla-pääkorjaamoomme: Vantaa, Kaivoksela | Turku, Itäharju

Autoklinikka on Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaalla Kaivokselassa ja Turussa Itäharjulla. Kattavan koulutuksen saaneet mekaanikkomme korjaavat ammattitaidolla niin tuulilasit, pienet lommot ja kolhut kuin laajempaa korjausta vaativat rakennevauriotkin.

Teslojen korjaus vaatii erityisosaamista

Teslojen korjaus edellyttää sen erityispiirteiden tuntemusta, joten auto on hyvä uskoa asiansa osaavien ammattilaisen käsiin. Autoklinikan kokeneet korjaajat ovat kouluttautuneet Teslojen sähköisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin, alumiinihitsaukseen, koritekniikkaan sekä Tesla-autojen erityisvaatimuksiin. Teslan valtuuttamana korjaamonketjuna noudatamme työssämme tarkasti Teslan asettamia korkeita laatuvaatimuksia korjaustöille.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Kehitämme jatkuvasti koko Autoklinikka-ketjun osaamista alumiini- ja sähköautoteknologian osalta, joten Teslojen omistajat saavat palvelua kaikissa korjaamoissamme. Voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen kaikkiin pisteisiimme. Vaurion laajuudesta riippuen suunnittelemme työlle parhaiten soveltuvan korjauspaikan.