Tesla-korjaamoomme Vantaa KaivokselaRaisio | Lempäälä Ideapark

Autoklinikka on Tesla-sähköautojen auktorisoitu vahinkokorjaamoketju Suomessa. Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Raisiossa. Vantaalla ja Raisiossa korjaamme ammattitaidolla kaikki Teslojen pelti-, kolari- ja lasivauriot aina pienistä kolhuista laajempiin rakennevaurioihin. Lempäälän Ideaparkin Autoklinikalla hoituvat pienemmät pintavauriot ja tuulilasit.

Teslojen vauriokorjaus vaatii erityisosaamista

Ennen sähköauton pelti- tai kolarikorjauksen aloittamista on auto tehtävä jännitteettömäksi. Korimekaanikon on myös tunnettava sähköauton korkeajännitejärjestelmät ja huomioitava ne korjaustyössä. Jos autosta joudutaan vaihtamaan osia, on korjaajan tiedettävä missä korkeajännitekaapelit sijaitsevat, jotta ei synny lisävahinkoa.

Autoklinikan kokeneet automekaanikot ovat perehtyneet Tesla-sähköautojen korkeajännitejärjestelmiin, mekaanisiin ominaisuuksiin, alumiinihitsaukseen sekä muihin erityisvaatimuksiin. Teslan valtuuttamana vahinkokorjaamoketjuna noudatamme kaikissa töissämme tarkasti Teslan asettamia tarkkoja korjaus- ja laatuvaatimuksia. Henkilöstömme osallistuu säännöllisesti Teslan järjestämiin koulutuksiin.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Kehitämme jatkuvasti koko Autoklinikka-ketjun osaamista alumiini- ja sähköautoteknologian osalta, joten Teslojen omistajat saavat palvelua kaikissa korjaamoissamme. Voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen kaikkiin pisteisiimme. Vaurion laajuudesta riippuen suunnittelemme työlle parhaan mahdollisen korjauspaikan.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).