Tesla-auto - Tesla-autojen korjaukset

Tesla-autojen korjaukset

Tesla-pääkorjaamoomme: Vantaa, Kaivoksela | Turku, Itäharju

Autoklinikka on Tesla-autojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaalla Kaivokselassa ja Turussa Itäharjulla. Kattavan koulutuksen saaneet mekaanikkomme korjaavat ammattitaidolla niin tuulilasit, pienet lommot ja kolhut kuin laajempaa korjausta vaativat rakennevauriotkin. Turun pisteessämme on myös 32A latauspiste, jossa voit ladata Tesla-ajoneuvosi veloituksetta.

Teslojen korjaus vaatii erityisosaamista

Teslojen vauriokorjaus edellyttää sen erityispiirteiden tuntemusta, joten auto on hyvä uskoa asiansa osaavien ammattilaisen käsiin. Autoklinikan kokeneet korjaajat ovat kouluttautuneet Teslan sähköisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin, alumiinihitsaukseen, koritekniikkaan sekä sen erityisvaatimuksiin. Teslan valtuuttamana autokorjaamoketjuna noudatamme kaikissa töissämme tarkasti Teslan asettamia ohjeita ja laatuvaatimuksia.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Kehitämme jatkuvasti koko Autoklinikka-ketjun osaamista alumiini- ja sähköautoteknologian osalta, joten Teslojen omistajat saavat palvelua kaikissa korjaamoissamme. Voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen kaikkiin pisteisiimme. Vaurion laajuudesta riippuen suunnittelemme työlle parhaan korjauspaikan.