Tesla-korjaamoomme Vantaa Kaivoksela | Turku Itäharju | Lempäälä Ideapark

Autoklinikka on Tesla-sähköautojen auktorisoitu vahinkokorjaamoketju Suomessa. Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Turun Itäharjulla. Vantaalla ja Turussa korjaamme ammattitaidolla kaikki Teslojen pelti-, kolari- ja lasivauriot aina pienistä kolhuista laajempiin rakennevaurioihin. Lempäälän Ideaparkin Autoklinikalla hoituvat pienemmät pintavauriot ja tuulilasit.

Turun pisteestämme löytyy myös 32A latauspiste, jossa voit ladata Tesla-ajoneuvosi veloituksetta.

Teslojen korjaus vaatii erityisosaamista

Ennen sähköauton pelti- tai kolarikorjauksen aloittamista on auto tehtävä jännitteettömäksi. Tämä vaatii aina asiaan kouluttautuneen ammattilaisen osaamista. Mekaanikon on tunnettava auton korkeajännitejärjestelmät, jotta hän osaa ottaa ne huomioon korjaustyötä aloittaessaan. Jos taas autosta joudutaan vaihtamaan osia, on tiedettävä, missä korkeajännitekaapeleita menee, jotta ei epähuomiossa synny lisävahinkoa.

Autoklinikan kokeneet korimekaanikot ovat kouluttautuneet Tesla-sähköautojen jännitejärjestelmiin, mekaanisiin ominaisuuksiin, alumiinihitsaukseen, koritekniikkaan sekä muihin erityisvaatimuksiin. Teslan valtuuttamana vahinkokorjaamoketjuna noudatamme kaikissa töissämme tarkasti Teslan asettamia tarkkoja korjaus- ja laatukriteereitä.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Kehitämme jatkuvasti koko Autoklinikka-ketjun osaamista alumiini- ja sähköautoteknologian osalta, joten Teslojen omistajat saavat palvelua kaikissa korjaamoissamme. Voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen kaikkiin pisteisiimme. Vaurion laajuudesta riippuen suunnittelemme työlle parhaan korjauspaikan.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).