Tietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- ja lasivaurion korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Tulet meille, me arvioimme vaurion laajuuden, ilmoitamme sen tarvittaessa vakuutusyhtiöön ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa.

Pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot ovat erikoisalaamme

Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset hoidamme omissa automaalaamoissamme, mutta hoituupa meiltä pienten kolhujen korjaus myös maalaamatta PDR-tekniikalla.

Tehtävämme on korjata vain ja ainoastaan se kaikki, mitä vahingossa on rikkoontunut. Kaikki tarkoittaa kolhujen, lommojen, ruttujen ja säröjen lisäksi myös sitä, mitä vahingossa on vaurioitunut pellin lisäksi siis myös jäähdyttimiä, moottorin apulaitteita ja muita osia.

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autojen vauriot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Autoklinikka on ennen kaikkea olemassa, jotta voit valita autolle kolarikorjaamon, jossa työn laatu, nopeus ja palvelu ovat oikealla tasolla. Riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin maata asustat. Me toimimme kaikkialla Suomessa ja myös muualla Pohjolassa.

Muutamia faktoja Autoklinikasta

  • Perustettu vuonna 1992
  • Lähes 60 korjaamoa ympäri Suomen
  • Yli 70 000 korjattua autoa vuodessa
  • Asiakastyytyväisyys alan huipputasoa – NPS 89.03
  • Työllistää Suomessa 400 korjausalan ammattilaista
  • Liikevaihto 2021 63 M€
  • Kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamokumppani
  • Korjaa ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit
  • Osa pohjoismaista Werksta-konsernia

Korjaustyön laadusta emme tingi

Ensiluokkainen korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa. Asiakkailta saamiemme arvosanojen keskiarvo oli vuonna 2021 9,49 (asteikolla 0-10) ja NPS-luku, joka kertoo asiakkaan herkkyydestä suositella palvelua muille, oli vuonna 2021 huikea 89.03.

Myös valtaosa Suomen suurimmista yritysautokannoista korjataan osaavissa käsissämme. Täältä voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Autoklinikasta.

Työskentelemme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen. Meillä autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Virheitä tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, mutta me Autoklinikalla teemme sen hoitamisesta helppoa.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta