Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- ja lasivaurion korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Ajeletpa sitten perinteisellä polttomoottoriautolla, sähköautolla tai hybridillä, voi luottaa osaamiseemme.

Tullessasi meille arvioimme vaurion laajuuden, ilmoitamme sen vakuutusyhtiöön ja korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa. Henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta.

Pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot ovat erikoisalaamme

Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset hoidamme omissa automaalaamoissamme, mutta hoituupa meiltä pienten kolhujen korjaus myös maalaamatta PDR-tekniikalla.  Muutamissa pisteissämme tarjoamme myös auton huoltopalveluja.

Tehtävämme on korjata vain ja ainoastaan se kaikki, mitä vahingossa on rikkoontunut. Kaikki tarkoittaa kolhujen, lommojen, ruttujen ja säröjen lisäksi myös sitä, mitä vahingossa on vaurioitunut pellin lisäksi siis myös jäähdyttimiä, moottorin apulaitteita ja muita osia.

Autoklinikka on ennen kaikkea olemassa, jotta voit valita autolle kolarikorjaamon, jossa työn laatu, nopeus ja palvelu ovat oikealla tasolla. Riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin maata asustat. Me toimimme kaikkialla Suomessa ja myös muualla Pohjolassa osana Werksta-konsernia.

Autoklinikka lukuina

1992
Perustettu
59
Korjaamot
570
Työntekijät

Korjaustyön laadusta emme tingi

Ensiluokkainen korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa. Asiakkailta saamiemme arvosanojen keskiarvo oli vuonna 2023 9,41 (asteikolla 0-10) ja NPS-luku, joka kertoo asiakkaan herkkyydestä suositella palvelua muille, oli vuonna 2023 87,64

Myös valtaosa Suomen suurimmista yritysautokannoista korjataan osaavissa käsissämme. Täältä voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Autoklinikasta.

Meillä hoituu ammattitaidolla niin polttomoottoriautojen, sähköautojen kuin hybridienkin vauriokorjaukset ja olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa. Työskentelemme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen.

Virheitä tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, mutta me Autoklinikalla teemme sen hoitamisesta helppoa.

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

9,41
Asiakaspalautteen keskiarvo
87,64
NPS-indeksi

Toimintamme täyttää myös kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Voimme ylpeänä todeta, että meille on myönnetty 21.10.2022 ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti.

Sertifikaatit ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Lue lisää.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme (24h).