Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- ja lasivaurion korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Tulet meille, me arvioimme vaurion laajuuden, ilmoitamme sen tarvittaessa vakuutusyhtiöön ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa.

Henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa.

Pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot ovat erikoisalaamme

Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset hoidamme omissa automaalaamoissamme, mutta hoituupa meiltä pienten kolhujen korjaus myös maalaamatta PDR-tekniikalla.  Muutamissa pisteissämme tarjoamme myös auton huoltopalveluja.

Tehtävämme on korjata vain ja ainoastaan se kaikki, mitä vahingossa on rikkoontunut. Kaikki tarkoittaa kolhujen, lommojen, ruttujen ja säröjen lisäksi myös sitä, mitä vahingossa on vaurioitunut pellin lisäksi siis myös jäähdyttimiä, moottorin apulaitteita ja muita osia.

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autojen vauriot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Autoklinikka on ennen kaikkea olemassa, jotta voit valita autolle kolarikorjaamon, jossa työn laatu, nopeus ja palvelu ovat oikealla tasolla. Riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin maata asustat. Me toimimme kaikkialla Suomessa ja myös muualla Pohjolassa osana Werksta-konsernia.

Autoklinikka lukuina

1992
Perustettu
58
Korjaamot
460
Työntekijät
78,4
Liikevaihto (M€)

Korjaustyön laadusta emme tingi

Ensiluokkainen korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa. Asiakkailta saamiemme arvosanojen keskiarvo oli vuonna 2022 9,42 (asteikolla 0-10) ja NPS-luku, joka kertoo asiakkaan herkkyydestä suositella palvelua muille, oli vuonna 2022 88.33.

Myös valtaosa Suomen suurimmista yritysautokannoista korjataan osaavissa käsissämme. Täältä voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Autoklinikasta.

Työskentelemme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen. Meillä autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Virheitä tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, mutta me Autoklinikalla teemme sen hoitamisesta helppoa.

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

9,42
Asiakastyytyväisyys
88,33
NPS-indeksi

Toimintamme täyttää myös kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Voimme ylpeänä todeta, että meille on myönnetty 21.10.2022 ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti.

Sertifikaatit ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Lue lisää.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme (24h).