Tuulilasin korjaus - Kiveniskemän korjaus nopeasti

Tuulilasin korjaus

Milloin tuulilasi voidaan vielä korjata?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan se usein vielä paikkaamalla kuntoon. Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin iskukohta ei pääse laajenemaan ja aiheuta tuulilasin vaihtoa vaativaa isompaa vauriota. Tuulilasin korjauttaminen on myös ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto.

Miten voin varata ajan tuulilasin korjaukseen?

Tuulilasin kiveniskemän korjaus ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta tai vahinkoilmoitusta vakuutusyhtiöösi, vaan voit varata ajan tuulilasin korjaukseen suoraan verkkosivuillamme tästä. Pienet kiveniskemät korjaamme kuntoon odottaessasi. Eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Täältä löydät korjaamojemme yhteystiedot ja aukioloajat. Tuulilasin korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia.

Mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta ja maksat korjauksen itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin korjaukselle tästä.

 

Mikä on tuulilasin kiveniskemän korjauksen hinta?

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, on kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloituksetonta eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauksen kokonaisuudessaan. Huolehdimme myös laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa eli käynti on sinulle veloitukseton. Kiveniskemän korjauttaminen ei myöskään edellytä vahinkoilmoituksen tekemistä vakuutusyhtiöösi tai vaikuta bonuskertymiisi.

Jos et ole varma onko sinulla autossasi lasivakuutus, selvitetään se yhdessä. Mikäli maksat korjaustyön itse, voit tiedustella tuulilasin korjauksen hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Miten kauan tuulilasin korjaus kestää?

Tuulilasin kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Iskukohta kannattaa suojata heti sen synnyttyä läpinäkyvällä teipillä. Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Jos korjaus päästään tekemään nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, on iskukohdasta mahdollista tehdä lähes huomaamaton.

Miksi tuulilasin korjaus on tärkeää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voi tuntua harmittomalta, mutta se voi laajentuessaan aiheuttaa isomman särön tai johtaa lasin halkeamiseen. Haljennut lasi taas edellyttää lasin vaihtamista uuteen, joka on kustannuksiltaan kalliimpaa. Rikkinäinen tuulilasi on myös turvallisuusriski. Kiveniskemä voi heijastaa valoa ja haitata näin ajonäkyvyyttä.

Katso videot

Minkäkokoinen tuulilasin iskemä voidaan vielä korjata?

Miksi tuulilasin kiveniskemä kannattaa suojata teipillä?

Miten toimia jos tuulilasi on rikki?

  • Suojaa tuulilasin kiveniskemä mahdollisimman pian läpinäkyvällä teipillä
  • Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi
  • Korjauta tuulilasin iskukohta nopeasti, jotta vaurio ei laajene ja riko koko lasia
  • Voit tulla Autoklinikalle iskemän korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen verkosta tästä
  • Tuulilasin korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia
  • Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan
  • Jos maksat tuulilasin korjauksen itse, voit tiedustella hintaa kiveniskemän korjaukselle jättämällä tarjouspyynnön tästä

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).