Tuulilasin korjaus - Kiveniskemän korjaus nopeasti

Tuulilasin korjaus

Milloin tuulilasi voidaan vielä korjata?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan lasi usein vielä korjaamalla kuntoon. Tuulilasi kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin kiveniskemä ei pääse laajenemaan ja riko koko lasia.

Miten voin varata ajan tuulilasin korjaukseen?

Tule lähimmälle Autoklinikalle näyttämään tuulilasivauriotasi. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Pienet kiveniskemät korjaamme kuntoon heti eli odottaessasi. Tämä vie aikaa noin 30 minuuttia. Voit myös varata ajan ennakkoon verkossa tai soittaa asiakaspalveluumme 020 7737437.

Mitä kiveniskemän korjaus maksaa?

Mikäli ajoneuvosi vakuutukseen sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin korjauttaminen sinulle veloituksetonta eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset. Lasin korjauttaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Jos et ole varma onko sinulla autossasi lasivakuutus, selvitetään se yhdessä.

Miten kauan korjaaminen kestää?

Tuulilasin kiveniskemän korjaaminen vie aikaa noin puoli tuntia. Jos korjaus päästään tekemään nopeasti heti vaurion syntymisen jälkeen, saadaan korjauskohdasta lähes huomaamaton.

Miksi nopea korjaus on tärkeää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa saattaa tuntua harmittomalta, mutta se voi laajetessaan aiheuttaa koko lasin rikkoutumisen.  Erityisen herkkää aluetta on lasipinnan reunat. Iskemä voi heijastaa myös valoa ja haitata näin ajonäkyvyyttä.

Katso videot

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin iskemän suojaus

Toimi näin jos tuulilasissasi on kiveniskemä

  • Suojaa iskemä läpinäkyvällä teipillä
  • Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi
  • Korjauta iskukohta mahdollisimman pian, jotta vaurio ei laajene ja riko koko lasia
  • Tule lähimmälle Autoklinikalle – korjaamme kiveniskemän odottaessasi
  • Voit myös varata ajan etukäteen verkossa tai soittaa 020 7737 437
  • Tuulilasin korjaus vie aikaa noin puoli tuntia
  • Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi korjauksen

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa ja teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen vähentämiseksi ja kestävän kehityksen takaamiseksi kaikessa toiminnassamme.

Kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasapuolisesti ja kunnioituksella. Hieno kasvumme luo työtä ja hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Lue lisää.