Tuulilasin korjaus ajoissa estää vaurion laajenemisen

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan se usein vielä paikkaamalla eli korjaamalla kuntoon. Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin iskukohta ei pääse laajenemaan ja aiheuta isompaa, tuulilasin vaihtoa vaativaa vauriota. Tuulilasin korjauttaminen ajoissa on myös ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto, sillä korjauksen ympäristökuorma on aina tuulilasin vaihtoa pienempi.

Esimerkkejä korjattavissa olevista tuulilasin iskemistä 

Minkäkokoinen kiveniskemä tuulilasissa voidaan vielä korjata?

Miksi tuulilasin kiveniskemä kannattaa suojata teipillä?

Tarvitseeko tuulilasin korjaukseen varata aika etukäteen?

Voit ajaa Autoklinikan Drive In- tuulilasikorjaukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9-15:00. Täältä löydät pisteidemme yhteystiedot ja aukioloajat. Tuulilasin korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Halutessasi voit varata ajan tuulilasin korjaukseen myös etukäteen verkossa.

Mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta ja maksat tuulilasin korjauksen itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin korjaukselle tästä.

Tarvitseeko tuulilasin korjauksesta tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön?

Tuulilasin kiveniskemän korjaus ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta eli vaurion arviointia korjaamolla tai vahinkoilmoituksen tekemistä vakuutusyhtiöösi. Eli voit tulla Autoklinikalle suoraan tuulilasin korjaukseen. Tuulilasin korjauttaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi.

Mikä on tuulilasin kiveniskemän korjauksen hinta?

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, on kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloituksetonta eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauksen kokonaisuudessaan. Huolehdimme myös laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa eli käynti on sinulle veloitukseton.

Jos et ole varma onko sinulla autossasi lasivakuutus, selvitetään se yhdessä. Mikäli maksat korjaustyön itse, voit tiedustella tuulilasin korjauksen hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Miten kauan tuulilasin korjaus kestää?

Tuulilasin kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Iskukohta kannattaa suojata heti sen synnyttyä läpinäkyvällä teipillä. Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Jos korjaus päästään tekemään nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, on iskukohdasta mahdollista tehdä lähes huomaamaton.

Miksi tuulilasin korjaus on tärkeää?

Kiveniskemä tuulilasissa voi tuntua harmittomalta, mutta se voi laajentuessaan aiheuttaa isomman särön tai johtaa lasin halkeamiseen. Haljennut lasi taas edellyttää lasin vaihtamista uuteen, joka on kustannuksiltaan kalliimpaa. Rikkinäinen tuulilasi voi myös heijastaa valoa ja haitata näin ajonäkyvyyttä.

Miten toimia jos tuulilasi on rikki?

  • Suojaa tuulilasin kiveniskemä mahdollisimman pian läpinäkyvällä teipillä
  • Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi
  • Korjauta tuulilasin iskukohta nopeasti, jotta vaurio ei laajene ja riko koko lasia
  • Voit tulla Autoklinikalle tuulilasikorjaukseen ilman ajanvarausta arkisin 9-15:00 tai varata ajan etukäteen verkosta tästä
  • Tuulilasin korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia
  • Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan
  • Jos maksat tuulilasin korjauksen itse, voit tiedustella hintaa kiveniskemän korjaukselle jättämällä tarjouspyynnön tästä

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).