Tuulilasin korjaus - Kiveniskemän korjaus nopeasti

Tuulilasin korjaus

Milloin tuulilasi voidaan vielä korjata?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan se usein vielä korjaamalla kuntoon. Korjaus kannattaa hoitaa aina mahdollisimman pian. Näin iskemä ei pääse laajenemaan ja riko koko lasia.

Miten voin varata ajan tuulilasin korjaukseen?

Tule lähimmälle Autoklinikalle näyttämään tuulilasivauriotasi. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen, joten tervetuloa vaikka heti. Autoklinikan ammattilaiset arvioivat nopeasti vahingon laajuuden. Pienet iskemät pystymme usein korjaamaan saman tien eli odottaessasi. Voit myös varata ajan tuulilasin korjaukseen verkossa tai soittaa 020 7737437.

Tuulilasin korjauspalvelua ei ole tällä hetkellä saatavilla Salon, Iisalmen, Pietarsaaren ja Sastamalan korjaamoissamme.

Mitä kiveniskemän korjaus maksaa?

Mikäli ajoneuvosi vakuutukseen sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin korjauttaminen sinulle veloituksetonta eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset. Lasin korjauttaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Jos et ole varma onko sinulla autossasi lasivakuutus – selvitetään se yhdessä.

Ilman lasivakuutusta tuulilasin korjaus maksaa Autoklinikalla 69 euroa ja muut samassa yhteydessä korjattavat iskut 39 euroa / korjaus. 

Miten kauan korjaaminen kestää?

Tuulilasin kiveniskemän korjaaminen vie aikaa noin puoli tuntia. Jos korjaus päästään tekemään nopeasti heti vaurion syntymisen jälkeen, saadaan korjauskohdasta lähes huomaamaton.

Miksi nopea korjaus on tärkeää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa saattaa tuntua harmittomalta, mutta voi laajetessaan rikkoa koko lasin. Erityisen herkkää aluetta on lasipinnan reunat. Iskemä saattaa heijastaa myös valoa ja näin haitata ajonäkyvyyttä.

Toimi näin jos tuulilasissasi on kiveniskemä

  • Suojaa iskemä läpinäkyvällä teipillä. Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi
  • Korjauta iskukohta mahdollisimman pian, jotta vaurio ei pääse laajenemaan ja riko koko lasia
  • Voit varata ajan verkossa tai soittamalla 020 7737 437
  • Tuulilasin korjaus vie aikaa noin puoli tuntia
  • Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi korjauskustannukset