Tuulilasin korjaus - Kiveniskemän korjaus nopeasti

Tuulilasin korjaus

Milloin tuulilasi voidaan vielä korjata?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan se usein vielä korjaamalla kuntoon. Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin iskukohta ei pääse laajenemaan ja aiheuta lasin halkeamista. Tuulilasin korjauttaminen on myös ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto.

Miten voin varata ajan tuulilasin korjaukseen?

Voit tulla näyttämään autosi tuulilasivauriota lähimmälle Autoklinikalle ilman ajanvarausta. Täältä löydät korjaamojemme yhteystiedot ja aukioloajat. Pienet kiveniskemät korjaamme kuntoon odottaessasi. Tämä vie aikaa noin 30 minuuttia. Voit myös varata ajan kiveniskemän korjaukseen etukäteen verkossa klikkaamalla tästä. Mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta ja maksat korjauksen itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin korjaukselle klikkaamalla tästä.

Autoklinikan valtakunnallinen tuulilasikorjausverkosto kattaa lähes 60 pistettä ja määrällisesti korjaamme eniten tuulilasivaurioita Suomessa. Voit luottaa osaamiseemme kaikkien automerkkien kohdalla.

Mikä on tuulilasin kiveniskemän korjauksen hinta?

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, on kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloitukseton eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauksen kokonaisuudessaan. Huolehdimme myös laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa eli käynti on sinulle maksuton. Kiveniskemän korjauttaminen ei vaikuta myöskään bonuskertymiisi. Jos et ole varma onko sinulla autossasi lasivakuutus, selvitetään se yhdessä. Mikäli maksat korjaustyön itse, voit tiedustella tuulilasin korjauksen hintaa jättämällä tarjouspyynnön klikkaamalla tästä.

Miten kauan tuulilasin korjaus kestää?

Tuulilasin kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Iskukohta kannattaa suojata heti sen synnyttyä läpinäkyvällä teipillä. Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Jos korjaus päästään tekemään nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, on iskukohdasta mahdollista tehdä lähes huomaamaton.

Miksi tuulilasin korjaus on tärkeää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voi tuntua harmittomalta, mutta se voi laajentuessaan halkaista koko lasin. Haljennut lasi taas edellyttää lasin vaihtamista uuteen, joka on kustannuksiltaan kalliimpaa. Rikkinäinen tuulilasi on myös turvallisuusriski. Kiveniskemä voi heijastaa valoa ja haitata näin ajonäkyvyyttä.

Katso videot

Tuulilasin korjauksen vaiheet

Tuulilasin iskemän suojaus

Miten toimia jos tuulilasi on rikki?

  • Suojaa tuulilasin kiveniskemä mahdollisimman pian läpinäkyvällä teipillä
  • Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi
  • Korjauta tuulilasin iskukohta nopeasti, jotta vaurio ei laajene ja riko koko lasia
  • Voit tulla Autoklinikalle iskemän korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen verkosta tästä
  • Tuulilasin korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia
  • Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan
  • Jos maksat tuulilasin korjauksen itse, voit tiedustella hintaa kiveniskemän korjaukselle jättämällä tarjouspyynnön tästä

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta