Tuulilasin vaihto - Ammattimaista tuulilasin vaihtoa

Tuulilasin vaihto

Milloin tuulilasi pitää vaihtaa?

Mikäli tuulilasissa on isompi särö tai halkeama, on lasi vaihdettava uuteen. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vaurio on yli kahden euron kokoinen tai se sijaitsee lähellä lasin reunaa, on se usein vaikea saada korjaamalla kuntoon.

Käytämme Pilkingtonin laadukkaita laseja

Meillä hoituu tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin ammattitaidolla. Olemme maailman johtavan lasivalmistajan Pilkingtonin yhteistyökumppani ja käytämme lasitöissämme Pilkingtonin laadukkaita laseja tai autonvalmistajan alkuperäisiä laseja. Huolehdimme myös tuulilasi ADAS mukavuus- ja turvalaitteiden kalibroinnista lasinvaihdon jälkeen.

 

Miten voin varata ajan tuulilasin vaihtoon?

Parhaiten päästään eteen päin, kun tulet lähimmälle Autoklinikalla näyttämään tuulilasiasi. Tarvittaessa vaihdamme myös rikkoutuneet sivu- ja takalasit. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Täältä löydät korjaamojemme yhteystiedot. Voit myös ottaa yhteyttä verkossa tai soittaa 020 7737 437. Autoklinikan kokeneet ammattilaiset arvioivat nopeasti vaurion laajuuden ja selvittävät lasin vaihtoon vaikuttavan tekijät. Toimitamme myös tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi.

Mitä tuulilasin vaihto maksaa?

Mikäli vakuutuspakettiisi sisältyy lasivakuutus, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vakuutuksesi omavastuun verran eli noin 100-250 euroa. Jos autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, saat meiltä kustannusarvion tuulilasin vaihdon hinnasta vahinkotarkastuksen yhteydessä.

Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasin malli sekä lisäominaisuudet kuten kameratekniikka ja lämmitettävyys. Tuulilasin vaihtaminen ilman lasivakuutusta maksaa Autoklinikalla 200 eurosta ylöspäin.

Miten kauan lasin vaihto kestää?

Tuulilasin vaihto hoituu Autoklinikalla yleensä yhdessä työpäivässä. Etenkin jos olemme jo vahinkotarkastuksessa etukäteen voineet selvittää lasimallin ja tarvittavan lisätekniikan.

Eli kun tuot autosi aamulla korjaukseen, saat sen iltapäivällä takaisin. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla, kun autosi on valmis noudettavaksi.

Toimi näin kun tuulilasissasi on isompi vaurio

  • Jos tuulilasi on haljennut tai siinä on isompi särö on se usein vaihdettava uuteen
  • Tule näyttämään tuulilasiasi paikanpäälleota yhteyttä verkossa tai soita 020 7737 437
  • Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden, kustannukset ja varaamme ajan lasin vaihtoon
  • Tuulilasin vaihtaminen vie noin yhden työpäivän eli kun tuot autosi aamulla, saat sen iltapäivällä takaisin
  • Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun verran