Tuulilasin vaihto - Ammattimaista tuulilasin vaihtoa

Tuulilasin vaihto

Milloin tuulilasi pitää vaihtaa?

Jos kiveniskemä on päässyt laajenemaan tai tuulilasissa on halkeama, on lasi vaihdettava uuteen. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vaurio on yli kahden euron kokoinen tai se sijaitsee lähellä lasin reunaa, on vauriota vaikea saada korjaamalla kuntoon.

Laatu on meille ykkösasia

Meillä hoituu tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Olemme maailman johtavan lasivalmistajan Pilkingtonin yhteistyökumppani ja käytämme lasitöissämme vain Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. Huolehdimme myös tuulilasi ADAS mukavuus- ja turvalaitteiden kalibroinnista lasinvaihdon jälkeen. Rikkoutuneet lasit hoidamme kierrätykseen.

 

Miten voin varata ajan tuulilasin vaihtoon?

Parhaiten päästään eteen päin, kun tulet lähimmälle Autoklinikalla näyttämään tuulilasiasi.  Aikaa ei tarvitse varata etukäteen eli tervetuloa aina ollessamme avoinna.  Täältä löydät korjaamojemme aukioloajat ja yhteystiedot. Voit myös ottaa yhteyttä verkossa tai soittaa 020 7737 437. Autoklinikan kokeneet ammattilaiset arvioivat nopeasti vaurion laajuuden ja selvittävät lasin vaihtoon vaikuttavat muut tekijät. Toimitamme myös tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Meillä hoituu myös rikkoutuneiden sivu- ja takalasien vaihto.

Mitä tuulilasin vaihto maksaa?

Mikäli vakuutuspakettiisi sisältyy lasivakuutus, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vakuutuksesi omavastuun verran eli noin 100-250 euroa. Jos autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, saat meiltä kustannusarvion tuulilasin vaihdon hinnasta.

Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasin malli sekä lisäominaisuudet kuten kameratekniikka ja lämmitettävyys. Tuulilasin vaihtaminen ilman lasivakuutusta maksaa Autoklinikalla noin 200 eurosta ylöspäin.

Katso video – tuulilasin vaihto

Miten kauan lasin vaihto kestää?

Tuulilasin vaihto hoituu Autoklinikalla yleensä yhdessä päivässä. Etenkin jos olemme jo etukäteen selvittäneet vahinkotarkastuksessa autosi lasimallin ja lisätekniikan.

Eli kun tuot autosi aamulla korjaukseen, saat sen iltapäivällä takaisin. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla, kun autosi on valmis noudettavaksi.

Toimi näin kun tuulilasissasi on isompi vaurio

  • Jos tuulilasi on haljennut tai siinä on isompi särö, on se vaihdettava uuteen
  • Tule näyttämään tuulilasiasi paikanpäälleota yhteyttä verkossa tai soita 020 7737 437
  • Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden, kustannukset ja varaamme ajan lasin vaihtoon
  • Tuulilasin vaihtaminen vie yhden päivän eli kun tuot autosi aamulla, saat sen iltapäivällä takaisin
  • Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun verran