Tuulilasin vaihto - Ammattimaista tuulilasin vaihtoa

Tuulilasin vaihto

Milloin tuulilasi pitää vaihtaa?

Jos kiveniskemä tuulilasissa on päässyt laajenemaan tai tuulilasissa on halkeama, on lasi vaihdettava uuteen. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vaurio on yli kahden euron kokoinen tai se sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa, on vauriota vaikea saada korjaamalla kuntoon.

Laatu on meille ykkösasia

Meillä hoituu tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Olemme maailman johtavan lasivalmistajan Pilkingtonin yhteistyökumppani ja käytämme lasitöissämme vain Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. Huolehdimme myös tuulilasi ADAS mukavuus- ja turvalaitteiden kalibroinnista lasinvaihdon jälkeen. Rikkoutuneet lasit hoidamme kierrätykseen.

 

Miten voin varata ajan tuulilasin vaihtoon?

Voit varata ajan tuulilasin vaihtoon verkossa tai tulla lähimmälle Autoklinikalle näyttämään lasiasi. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen eli poikkea kun sinulle sopii. Täältä löydät korjaamojemme aukioloajat ja yhteystiedot. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 020 7737 437. Autoklinikan kokeneet ammattilaiset arvioivat nopeasti vaurion laajuuden ja selvittävät lasin vaihtoon vaikuttavat tekijät. Toimitamme myös tarvittavat tiedot vauriosta vakuutusyhtiöösi. Voit tuoda Autoklinikalle korjaukseen myös rikkoutuneet sivu- ja takalasit.

Miten kauan tuulilasin vaihto kestää?

Tuulilasin vaihto hoituu päivässä.  Eli kun tuot autosi aamulla korjaukseen, saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla, kun autosi on valmis noudettavaksi.

Katso video – tuulilasin vaihto

Mitä tuulilasin vaihto maksaa?

Mikäli vakuutuspakettiisi sisältyy lasivakuutus, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vakuutuksesi omavastuun verran eli noin 100-250 euroa. Jos autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, saat meiltä kustannusarvion tuulilasin vaihdon hinnasta.

Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasin malli sekä lasin lisäominaisuudet kuten kameratekniikka ja lämmitettävyys. Tuulilasin vaihtaminen ilman lasivakuutusta maksaa Autoklinikalla noin 200 eurosta ylöspäin.

Toimi näin kun tuulilasissasi on isompi vaurio

  • Jos tuulilasi on haljennut tai siinä on isompi särö, on se vaihdettava uuteen
  • Tule näyttämään tuulilasiasi paikanpäälle, varaa aika verkossa tai soita 020 7737 437
  • Tuulilasin vaihtaminen hoituu päivässä eli kun tuot autosi aamulla, saat sen iltapäivällä takaisin
  • Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun verran

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa ja teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen vähentämiseksi ja kestävän kehityksen takaamiseksi kaikessa toiminnassamme.

Kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasapuolisesti ja kunnioituksella. Hieno kasvumme luo työtä ja hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Lue lisää.