Tuulilasin vaihto - Ammattimaista tuulilasin vaihtoa

Tuulilasin vaihto

Milloin tuulilasi pitää vaihtaa?

Jos kiveniskemä tuulilasissa on päässyt laajenemaan tai tuulilasissa on halkeama, on lasi vaihdettava uuteen. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vaurio on yli kahden euron kokoinen tai se sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa, on vauriota vaikea saada korjaamalla kuntoon.

Laatu on meille ykkösasia

Meillä hoituu tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Olemme maailman johtavan lasivalmistajan Pilkingtonin yhteistyökumppani ja käytämme lasitöissämme vain Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. Huolehdimme myös tuulilasi ADAS mukavuus- ja turvalaitteiden kalibroinnista lasinvaihdon jälkeen. Rikkoutuneet lasit hoidamme kierrätykseen.

Miten voin varata ajan tuulilasin vaihtoon?

Voit varata ajan tuulilasin vaihtoon kätevästi verkossa tai tulla lähimmälle Autoklinikalle näyttämään lasivauriotasi.  Täältä löydät korjaamojemme aukioloajat ja yhteystiedot. Korjaamme myös rikkoutuneet sivu- ja takalasit.

Tullessasi paikan päälle näyttämään tuulilasivauriotasi arvioimme nopeasti lasin vaihtoon vaikuttavat tekijät, varaamme sinulle ajan korjaukseen sekä toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi. Mikäli maksat lasin vaihdon itse, saat kustannusarvion työstä. Voit myös tiedustella hintaa lasin vaihdolle jättämällä tarjouspyynnön.

Miten kauan tuulilasin vaihto kestää?

Tuulilasin vaihto hoituu päivässä.  Eli kun tuot autosi aamulla korjaukseen, saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla, kun autosi on valmis noudettavaksi. Mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi järjestyy se vuokraamokumppaneidemme kautta.

Katso video – tuulilasin vaihto

Mitä tuulilasin vaihto maksaa?

Mikäli vakuutuspakettiisi sisältyy lasivakuutus, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vakuutuksesi omavastuun verran eli noin 100-250 euroa. Jos autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, saat meiltä kustannusarvion tuulilasin vaihdon hinnasta.

Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasin malli sekä lasin lisäominaisuudet kuten kameratekniikka ja lämmitettävyys. Tuulilasin vaihtaminen ilman lasivakuutusta maksaa Autoklinikalla noin 200 eurosta ylöspäin.

Toimi näin kun tuulilasissasi on isompi vaurio

  • Jos tuulilasi on haljennut tai siinä on isompi särö, on se vaihdettava uuteen
  • Varaa aika korjaukseen verkossa tai tule näyttämään tuulilasiasi lähimmälle Autoklinikalle
  • Tuulilasin vaihtaminen hoituu päivässä eli kun tuot autosi aamulla, saat sen iltapäivällä takaisin
  • Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun verran

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta