Vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiölle

Kun ikävä tilanne tien päällä yllättää Autoklinikan asiakaspalvelu auttaa sinua vahinkoasian hoitamisessa eteen päin. Me korjaamme autosi kuntoon, mutta opastamme myös muissa vahingon hoitamiseen liittyvissä asioissa kuten vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöösi. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet – Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani.

Voit tehdä vahinkoilmoituksen verkossa

Vakuutusyhtiösi tarvitsee vaurion korvaamista varten ilmoituksen vahingosta. Voit tehdä sähköisen vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiösi verkkosivuilla tai tulostaa vahinkoilmoituslomakkeen tästä. 

OP Korjaamomestarit palveluksessasi

OP:n asiakkaana voit hyödyntää OP Korjaamomestari -palveluamme yli kymmenessä autokorjaamossamme ympäri Suomen. Paikallinen Korjaamomestarimme huolehtii puolestasi auton korjauksen ohella kaikista vahingon hoitamiseen liittyvistä asioista kuten vakuutuskorvauksen hakemisesta. Kysy lisää 020 7737 437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi.

OP Korjaamomestarimme palvelevat seuraavissa Autoklinikan korjaamoissa:
Konala Helsinki, Lahti, Porvoo, Turku, Raisio, Tampere, Kangasala, Hämeenlinna, Jyväskylä, Savonlinna, Oulu, Rovaniemi,

Tammiston Autoklinikka on nyt myös If Laatukorjaamo

Vantaan Tammiston Autoklinikka on valittu ensimmäiseksi If Laatukorjaamoksi. Ifin ja Autoklinikan yhteishanke tähtää entistä huolettomampaan asiakaskokemuksen Ifin vakuutusasiakkailla. Lue lisää.

Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani