Vastuullinen Autoklinikka

”Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa”

Meille Autoklinikalla on tärkeää, että toimintamme on vastuullista ja ympäristön kannalta kestävää. Haluamme olla turvallinen ja tasa-arvoinen työpaikka kaikille työntekijöillemme. Asiakkaillemme tarjoamme tutkitusti erinomaista palvelua.

Patrik Puskala, toimitusjohtaja, Autoklinikka

Näistä osa-alueista kannamme vastuun (ESG)


Ympäristövastuu

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: osien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

 


Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuumme kiteytyy ennen kaikkea arvoihimme. Ihmiset, laatu, rehellisyys ja kunnioitus näkyvät hyvinvoivina työntekijöinä ja tätä kautta tyytyväisinä asiakkaina. Työn ja korjauslaadun turvallisuudesta emme tingi. Lue lisää.

 


Yritysvastuu

Yritysvastuumme konkretisoituu ennen kaikkea hienona kasvuna. Se luo hyvinvointia koko yhteiskunnalle, synnyttää lisää työpaikkoja ja tarjoaa mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneillemme. Luonnollisesti sen pohjana on hyvä hallintotapa. Lue lisää.

 

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet toiminnassamme

Olemme valinneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (Sustainable Development Goals SDG) kuusi kokonaisuutta, joihin pyrimme toiminnallamme erityisesti vaikuttamaan. Lisätietoa YK:n Agenda 2030 -ohjelmasta löydät täältä.

Työhyvinvoinnista emme tingi

Meillä ammattitaito ja asenne ratkaisee

Ostamme vain vihreää sähköä

Kasvumme luo työtä ja hyvinvointia

Korjaamme kaiken, mikä korjattavissa on

Pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme