”Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa”

Meille Autoklinikalla on tärkeää, että toimintamme on vastuullista ja ympäristön kannalta kestävää. Haluamme olla turvallinen ja tasa-arvoinen työpaikka kaikille työntekijöillemme. Asiakkaillemme tarjoamme tutkitusti erinomaista palvelua.

Antti Huhtala, toimitusjohtaja, Autoklinikka

Näistä osa-alueista kannamme vastuun (ESG)


Ympäristövastuu

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: osien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

 


Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuumme kiteytyy ennen kaikkea arvoihimme. Ihmiset, laatu, rehellisyys ja kunnioitus näkyvät hyvinvoivina työntekijöinä ja tätä kautta tyytyväisinä asiakkaina. Työn ja korjauslaadun turvallisuudesta emme tingi. Lue lisää.

 


Yritysvastuu

Yritysvastuumme konkretisoituu ennen kaikkea hienona kasvuna. Se luo hyvinvointia koko yhteiskunnalle, synnyttää lisää työpaikkoja ja tarjoaa mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneillemme. Luonnollisesti sen pohjana on hyvä hallintotapa. Lue lisää.

 

Katso video – näin vastuullisuus konkretisoituu toiminnassamme

Autoklinikan vastuullisuusraportti 2023

Autoklinikka on osa Pohjoismaista Werksta-konsernia. Täältä löydät vastuullisuusraportimme 2023.

Toimintamme täyttää ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän standardien asettamat vaatimukset

Autoklinikalle on myönnetty 21.10.2022 ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatit. Sertifioinnit ovat osoitus Autoklinikan korkeasta sitoutumisesta laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Lue lisää.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet toiminnassamme

Olemme valinneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (Sustainable Development Goals SDG) kuusi kokonaisuutta, joihin pyrimme toiminnallamme erityisesti vaikuttamaan. Lisätietoa YK:n Agenda 2030 -ohjelmasta löydät täältä.

Työhyvinvoinnista emme tingi

Meillä ammattitaito ja asenne ratkaisee

Ostamme vain vihreää sähköä

Kasvumme luo työtä ja hyvinvointia

Korjaamme kaiken, mikä korjattavissa on

Pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme

Ota yhteyttä kerromme mielellämme lisää.