Miten toimia, kun vahinko yllättää?

Asset 6

Pysy rauhallisena, vahinkoja sattuu meille kaikille. Täältä löydä ohjeet, kuinka toimia onnettomuustilanteessa.

Asset 6

Jos autosi on ajokelvoton, ota yhteyttä Falck-hinauspalveluun puh. 0100 2400.

Asset 6

Ota vastapuolen yhteystiedot ylös ja mahdollisten silminnäkijöiden tiedot talteen. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä poliisiin.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Autosi korjauskuluista vastaa vastapuolen vakuutusyhtiö eli sinun ei tarvitse maksaa omavastuuta tai huolehtia bonusmenetyksistä. Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden sekä huolehdimme korvausluvan saamisesta vastapuolen vakuutusyhtiöltä.

Asset 6

Jätä yhteystietosi kolaroidun auton omistajalle ja tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sen täyttämisessä myös Autoklinikalla.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi. Jos sinulla on kaskovakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran. Vakuutusyhtiösi korvaa myös toisen osapuolen autolle syntyneet vahingot.

Asset 6

Joku kolhi autoasi pysäköintialueella

Ota vastapuolen yhteystiedot ylös ja mahdollisten silminnäkijöiden tiedot talteen. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä poliisiin.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Jos vahingon aiheuttaja on tiedossa, vastaa autosi korjauskuluista autoasi kolhineen ajoneuvon vakuutusyhtiö eli sinun ei tarvitse maksaa omavastuuta tai huolehtia bonusmenetyksistä. Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden sekä huolehdimme korvausluvan saamisesta vastapuolen vakuutusyhtiöltä.

Kolhit itse toista autoa pysäköintialueella

Jätä yhteystietosi vastapuolen edustajalle tai esim. auton ikkunaan, jos kuljettaja ei ole paikalla. Tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sen täyttämisessä myös Autoklinikalla.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöösi. Jos sinulla on kaskovakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran. Vakuutusyhtiösi korvaa myös toisen osapuolen autolle syntyneet vahingot.

Asset 6

Ota kuva vauriosta ja jätä yhteystietosi tapahtumapaikalle. Jos pystyt selvittämään vaurioituneen kohteen omistajan, ilmoita tapahtuneesta hänelle. Tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sen täyttämisessä myös Autoklinikalla.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöösi. Jos sinulla on kaskovakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran.

Asset 6

Hirvi- ja peurakolareista tulisi aina ilmoittaa hätäkeskukseen. Jos autosi on ajokelvoton, ota yhteyttä Falck-hinauspalveluun 0100 2400. Tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sen täyttämisessä myös Autoklinikalla.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi. Jos sinulla on eläinvahingot kattava vakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran.

Asset 6

Tee rikosilmoitus ilkivallasta poliisille ja tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sen täyttämisessä myös Autoklinikalla.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöösi. Jos sinulla on ilkivaltavakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran.

Asset 6

Tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sen täyttämisessä myös Autoklinikalla.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle vahinkotarkastukseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös sähköisesti verkossa. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi. Jos sinulla on luonnonilmiöiden vahingot kattava vakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran.

Asset 6

Kerro meille korjausaikaa varatessasi, mikäli tarvitset sijaisauton arkeasi helpottamaan. Järjestämme sen sinulle vuokraamokumppaneidemme kautta ja huolehdimme, että se on valmiina käyttöösi sovittuna ajankohtana. Voit palauttaa sijaisauton takaisin samalla kun noudat oman autosi korjauksesta. Täältä löydät lisätietoa sijaisautoihin liittyen.