Mitä se maksaa?

Esimerkkejä korjaushinnoistamme

Asset 6

Vahinkotarkastuksen teettäminen Autoklinikalla on sinulle aina ilmaista. Voit tulla tarkastukseen, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan verkossa, lähettää kuvat vauriosta tai soittaa 24h 020 7737437.

Asset 6

Tuulilasin korjaus

Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin korjaaminen sinulle ilmaista eli vakuutusyhtiösi maksaa korjaustyön kustannukset kokonaisuudessaan. Ilman lasivakuutusta tuulilasin korjaus maksaa Autoklinikoilla 69 € ja muut samassa yhteydessä korjattavat iskut 39 € / korjaus. Varaa aika tuulilasin korjaukseen.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto maksaa täyskaskolla sinulle vain vakuutuksesi omavastuuosuuden verran eli noin 100–250 €. Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat useat eri tekijät kuten mm. malli sekä lasiin sisältyvä lisätekniikka. Lasin vaihdon kustannukset ilman lasivakuutusta vaihtelevat reilusta 200 eurosta 1 300 euroon. Ota yhteyttä.

Asset 6

PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair) voidaan korjata maalipinnaltaan ehjiä pieniä kolhuja ja lommoja. Lommon oikaisu PDR-tekniikalla maksaa alkaen 149 euroa. PDR-korjaus on perinteistä peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä korjauksessa ei tarvita maalia tai erillisiä varaosia. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion isommista korjaustöistä, tulee meidän ensin selvittää, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden ja mahdolliset varaosatarpeet sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Ota yhteyttä.

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion korjaustyöhän liittyvästä maalaustyöstä, tulee meidän ensin selvittää työn laajuus. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Teemme kaikki maalaustyöt Autoklinikan omissa automaalaamoissa. Ota yhteyttä.

Tarjoamamme edut

Asset 6

• Tuulilasin korjaus 49 euroa (normaali hinta 69 euroa)
• 50 € Stockmann-lahjakortti tuulilasin vaihdosta
• 50 € Stockmann lahjakortti vauriokorjauksesta

Lahjakorttiedut myönnetään Stockmann First- ja Exclusive-asiakkaiden yksityiskäyttöön rekisteröidyille ajoneuvoille kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittävistä korjauksista.

Edut ovat voimassa 2019 loppuun saakka kaikissa Autoklinikan toimipisteissä. Mainitsethan edusta aikaa varatessasi ja varaudut esittämään kanta-asiakaskorttisi asioinnin yhteydessä. Etua ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme sinulle lahjakortin postitse korjauksen jälkeen.

Asset 6

Tarjoamme Autoliiton jäsenille Autoklinikalla suoritetusta peltikorjauksesta 50 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille. Etu koskee kaskovahingoissa  vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä korjauksia.

Mainitsethan Autoliiton jäsenyydestä aikaa varatessasi ja varaudut esittämään voimassaolevan Autoliiton jäsenkorttisi asioinnin yhteydessä. Etua ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme sinulle lahjakortin postitse korjauksen jälkeen.

Asset 6

Tarjoamme CAP-Autokoulun asiakkaille Autoklinikalla suoritetuista peltikorjauksista 50 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille. Etu koskee kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä korjauksia. Kun teetät tuulilasin vaihdon autoklinikalla saat K1 katsastajien lahjakortin.

Edun saat esittämällä asioinnin yhteydessä CAP Club Card -mobiilikortin. Etua ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme sinulle lahjakortin postitse korjauksen jälkeen. Lue lisää.

Autoklinikka Credit

Voit valita korjaamoillamme maksutavaksi myös laskun. Autoklinikka Credit mahdollistaa kuluttajalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon omavastuun tai korjaustyön rahoittamiseen kertaluotolla.

Asset 6

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman allekirjoituksellasi ja lasku korjauksesta tai omavastuusta toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse. Sinulla on 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä. Autoklinikka veloittaa maksutavasta 5 € laskutuslisän, muita lisäkuluja laskusta ei aiheudu.

Kertalaskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana erämaksusopimuksen, jolloin voit maksaa korjauksen tai omavastuun annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla. Kertaluottosopimus Collector Payments Finland Oy:n kanssa astuu voimaan, kun allekirjoitat ja palautat sopimuksen laskulla mainitun kuukausierän eräpäivään mennessä sekä maksat ensimmäisen erän. Mikäli et palauta sopimusta määräajassa, edellytämme sinun maksavan ostoksesi koko summan kerralla.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun luottokorko 9,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 18,38 %. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 20−2000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää.

Maksutavan tuottaa Collector Payments Finland Oy. Collector Payments Finland Oy käsittelee henkilötietoja tietosuojaselosteensa mukaisesti.

Tutustu yleisiin luottoehtoihin tästä. Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Asset 6

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Collector Payments Finland Oy:n asiakaspalvelu:

puh. 02 2700 550 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
ma–pe 8–20 ja la 10–15

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaiset kulut ja korot.

Asset 6

Kun valitset maksutavaksi Autoklinikka Credit:in, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Collector Payments Finland Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Collector Payments Finland Oy:n asiakaspalvelusta.