Esimerkkejä korjaushinnoistamme

Asset 6

Vahinkotarkastuksen teettäminen Autoklinikalla on aina ilmaista eikä velvoita sinua vielä mitenkään. Voit tulla näyttämään autosi vauriota, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme 020 7737 437.

Asset 6

Tuulilasin korjaus

Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloitukseton eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset kokonaisuudessaan. Huolehdimme myös laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa eli käynti on sinulle veloitukseton. Lasin korjauttaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Varaa aika tuulilasin kiveniskemän korjaukseen tästä. Mikäli maksat työn itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin korjaukselle jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto maksaa täyskaskolla vain vakuutuksesi omavastuuosuuden verran eli noin 100–250 euroa. Varaa aika tuulilasin vaihtoon tästä. Mikäli maksat lasin vaihdon itse, vaihtelevat kustannukset reilusta 200 eurosta 1 300 euroon. Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat muun muassa autosi lasimalli sekä lasiin sisältyvä lisätekniikka. Mikäli maksat tuulilasin vaihdon itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin vaihdolle jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Asset 6

PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair) voidaan korjata maalipinnaltaan ehjiä pieniä kolhuja ja lommoja. Se sopii hyvin mm. pienten parkkipaikalla syntyneiden lommojen oikaisuun. Lommon oikaisu PDR-tekniikalla maksaa alkaen 150 euroa / lommo. PDR-korjaus on perinteistä peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä korjauksessa ei tarvita maalia tai erillisiä varaosia.

Voit tulla näyttämään autosi kolhua meille, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme 020 7737437.

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion isommista korjaustöistä tulee meidän ensin selvittää, mitä pitää korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastuksen aikana arvioimme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet, varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen ja toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään.

Voit tulla tarkastukseen, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme 020 7737437.

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion korjaustyöhän liittyvästä maalaustyöstä, tulee meidän ensin selvittää työn laajuus. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastuksen aikana arvioimme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet, varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen ja toimitamme tarvittaessa tiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään.

Voit tulla tarkastukseen, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme  020 7737437.

Maksutavat ja laskutusasiat

 

Maksutapana meillä käy käteinen, mutta suosittelemme korttimaksua. Meillä käy kaikkien pankkien pankkikortit sekä pankin myöntämät luottokortit eli Mastercard ja Visa. Lisätietoa laskutusasioista saat sähköpostitse laskutus@autoklinikka.fi.

Tarjoamamme edut

Asset 6

Tarjoamme CAP-Autokoulun asiakkaille Autoklinikalla suoritetuista peltikorjauksista 50 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille. Etu koskee kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä korjauksia. Tuulilasin vaihtoihin saat kaupan päälle 20 euron polttoainelahjakortin.

Edun saat esittämällä asioinnin yhteydessä CAP Club Card -mobiilikortin. Etua ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme sinulle lahjakortin postitse korjauksen jälkeen. Lue lisää.

Asset 6

Tarjoamme Lempäälän Ideaparkin yritysten henkilöstölle ja heidän perheenjäsenilleen Autoklinikalla suoritetusta peltikorjauksesta 50 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille. Etu koskee kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä korjauksia. Lisäksi tarjoamme tuulilasin vaihdosta kaupan päälle 30 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille.

Mainitsethan edusta aikaa varatessasi.  Etuja ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme lahjakortit postitse kun korjaus on valmis.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).