Esimerkkejä korjaushinnoistamme

Asset 6

Vahinkotarkastuksen teettäminen Autoklinikalla on aina ilmaista eikä velvoita sinua vielä mitenkään. Voit tulla näyttämään autosi vauriota, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme 020 7737 437.

Asset 6

Tuulilasin korjaus

Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloitukseton eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset kokonaisuudessaan. Huolehdimme myös laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa eli käynti on sinulle veloitukseton. Lasin korjauttaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Varaa aika tuulilasin kiveniskemän korjaukseen tästä. Mikäli maksat työn itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin korjaukselle jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto maksaa täyskaskolla vain vakuutuksesi omavastuuosuuden verran eli noin 100–250 euroa. Varaa aika tuulilasin vaihtoon tästä. Mikäli maksat lasin vaihdon itse, vaihtelevat kustannukset reilusta 200 eurosta 1 300 euroon. Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat muun muassa autosi lasimalli sekä lasiin sisältyvä lisätekniikka. Mikäli maksat tuulilasin vaihdon itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin vaihdolle jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Asset 6

PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair) voidaan korjata maalipinnaltaan ehjiä pieniä kolhuja ja lommoja. Se sopii hyvin mm. pienten parkkipaikalla syntyneiden lommojen oikaisuun. Lommon oikaisu PDR-tekniikalla maksaa alkaen 150 euroa / lommo. PDR-korjaus on perinteistä peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä korjauksessa ei tarvita maalia tai erillisiä varaosia.

Voit tulla näyttämään autosi kolhua meille, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme 020 7737437.

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion isommista korjaustöistä tulee meidän ensin selvittää, mitä pitää korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastuksen aikana arvioimme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet, varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen ja toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään.

Voit tulla tarkastukseen, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme 020 7737437.

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion korjaustyöhän liittyvästä maalaustyöstä, tulee meidän ensin selvittää työn laajuus. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastuksen aikana arvioimme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet, varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen ja toimitamme tarvittaessa tiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään.

Voit tulla tarkastukseen, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamomme. Voit myös varata ajan etukäteen verkossa, tehdä tarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai soittaa 24h asiakaspalveluumme  020 7737437.

Maksutavat ja laskutusasiat

Maksutapana meillä käy käteinen, mutta suosittelemme korttimaksua. Meillä käy kaikkien pankkien pankkikortit sekä pankin myöntämät luottokortit eli Mastercard ja Visa. Lisätietoa laskutusasioista saat sähköpostitse laskutus@autoklinikka.fi.

Maksa joustavammin

Autoklinikka-korjaamoilla voit maksat omavastuun tai korjaustyön joustavasti. Valitsemalla maksutavaksi osamaksun, saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa. Voit myös maksaa osamaksun kokonaan ensimmäisen maksun yhteydessä, jolloin osamaksun kustannus on ainoastaan 2,90€.

HUOM! Osamaksu on tarjolla tällä hetkellä seuraavissa korjaamoissamme: Espoo Espoonlahti, Espoo Friisinmäki, Espoo Olari, Helsinki Herttoniemi, Helsinki Malmi, Helsinki Stockmann Aimo Park, Hyvinkää, Hämeenlinna, Jyväskylä, Järvenpää, Kangasala, Kirkkonummi, Konala, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lempäälä Ideapark, Lohja, Oulu, Oulu Rinta-Joupin Autoliikkeen yhteydessä, Pori, Porvoo, Raisio, Rovaniemi, Rovaniemi Rinta-Joupin Autoliikkeen yhteydessä, Sastamala, Savonlinna, Tampere Sarankulma, Tampere Lielahti, Turku Itäharju, Turku Oriketo, Tuusula, Vaasa, Vantaa Kaivoksela, Vantaa Petikko, Vantaa Tammisto

You can find Information about payment by instalments in English by clicking here.

Asset 6

Osamaksu tehdään Autoklinikka-korjaamolla. Myyjä hakee ostoksellesi luottopäätöksen, ja sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään tiliehdot. Huomioithan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.

Asset 6

Osamaksua varten avataan osamaksutili (tililuotto) jonka kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Voit halutessasi maksaa minimilyhennystä suurempia lyhennyksiä tai koko luoton kerralla ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva osamaksutili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Osamaksutilin avausmaksu: 0,00 €

Osamaksutilin luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk

Osamaksutilin vuosikorko: 15% + korkolain (633/1982) mukainen puolivuosittain tarkistettava viitekorko, kuitenkin enintään yhteensä 20%.

Esimerkkilyhennyksiä

Luotto 3kk 6kk 9kk 12kk
300 € 106,25 €/kk 55,86 €/kk 39,07 €/kk 30,69 €/kk
500 € 175,15 €/kk 91,16 €/kk 63,19 €/kk 49,22 €/kk
1000 € 347,41 €/kk 179,42 €/kk 123,47 €/kk 95,53 €/kk
3000 € 1036,42 €/kk 532,47 €/kk 364,62 €/kk 280,80 €/kk
Asset 6

Lainakorko lasketaan käytetyn luoton perusteella ja veloitetaan kuukausittain. Esimerkki: Kun maksat 1000€ luoton 12kk tasaerin on kuukausierä 95,53€, todellinen vuosikorko 29,34% ja maksettava kokonaismäärä 1146,41€, josta luottokustannusten osuus on 146,41€. Todellinen vuosikorko on laskettu enimmäiskorolla.

Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen. Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto

Asset 6

Maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Innovoicen asiakaspalvelu: 09 4241 2303 / laskutus@innovoice.fi (avoinna arkisin 10:00-16:00).

Tarjoamamme edut

Asset 6

Tarjoamme CAP-Autokoulun asiakkaille Autoklinikalla suoritetuista peltikorjauksista 50 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille. Etu koskee kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä korjauksia. Tuulilasin vaihtoihin saat kaupan päälle 20 euron polttoainelahjakortin.

Edun saat esittämällä asioinnin yhteydessä CAP Club Card -mobiilikortin. Etua ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme sinulle lahjakortin postitse korjauksen jälkeen. Lue lisää.

Asset 6

Tarjoamme Lempäälän Ideaparkin yritysten henkilöstölle ja heidän perheenjäsenilleen Autoklinikalla suoritetusta peltikorjauksesta 50 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille. Etu koskee kaskovahingoissa vakuutuksen omavastuuosuuden ylittäviä korjauksia. Lisäksi tarjoamme tuulilasin vaihdosta kaupan päälle 30 euron arvoisen polttoainelahjakortin Neste-asemille.

Mainitsethan edusta aikaa varatessasi.  Etuja ei voi yhdistää muihin Autoklinikan tai vakuutusyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Lähetämme lahjakortit postitse kun korjaus on valmis.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).