Lommon oikaisu - PDR säästää aikaa ja rahaa

Lommon oikaisu maalamatta (PDR)

Onko autossasi pieni kolhu tai lommo?

Lommon korjaus Autoklinikalla hoituu parhaimmillaan alle tunnissa ja murto-osalla perinteisten korjausmenetelmien kustannuksista. Tämän mahdollistaa aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävä PDR-menetelmä (Paintless Dent Repair).

Milloin lommon voi oikaista PDR-tekniikalla?

PDR-menetelmällä oikaistaan maalaamatta pienet kolhut, joiden maalipinta on ehjä, ja jotka sijaitsevat sellaisessa kohdassa, että niitä voidaan käsitellä auton pellin taustapuolelta. Useimmiten PDR-tekniikalla korjattavat vauriot ovat esimerkiksi parkkipaikoilla syntyneitä pieniä kolhuja auton kyljessä tai raekuurojen, lumikuormien ja puunoksien aiheuttamia painaumia auton pellissä.

Lue Teknavin testiarvion Autoklinikan kolhun korjauksesta PDR-menetelmällä.

PDR-tekniikan edut ja kustannukset

PDR-tekniikalla tehtävä lommon oikaisu maksaa alkaen 150 euroa. Kustannusarvion teettäminen eli arviointi onko autosi kolhu menetelmällä korjattavissa, on aina veloituksetonta.

PDR-tekniikka on perinteistä peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä korjaamiseen ei tarvita maalia tai erillisiä varaosia. Perinteisellä peltikorjausmenetelmällä voi sama työ vaatia 2-3 päivää kun PDR-menetelmällä korjaus hoituu alle parissa tunnissa.

Katso video - lommon oikaisu PDR-tekniikalla

Kysy lisää PDR-ammattilaisiltamme

PDR-menetelmällä tehtävä kolhun ja lommon oikaisu on käsityötä parhaimmillaan, ja alan ehdottomia taitajia on Suomessa vain muutamia. Kokeneet kolhumestarimme Juha, Vesa ja Osku vierailevat säännöllisesti pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan ja Turun Autoklinikoilla tekemässä PDR-korjauksia, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Tuo autosi näytille lähimmälle Autoklinikalle niin arvioimme, onko kolhu PDR-menetelmällä korjattavissa.

PDR-menetelmän ja perinteisen peltikorjauksen erot

Korjaustyö PDR-korjaus Perinteinen peltikorjaus
Hinta alkaen 149 euroa yli 500 euroa
Korjausaika noin tunti keskimäärin 4 työpäivää
Maalaustyö ei tarvita, maalipinnan oltava ehjä tarvitaan jos vaurio rikkonut maalipinnan
Kolhun koko noin 1-10cm laajuinen painauma isompi lommo tai vaurio
Tyypillinen korjaus parkkipaikalla oven iskusta syntynyt kolhu kyljessä kolarivaurio
Varaosat ei tarvita arvioidaan tilannekohtaisesti