Sähköautojen ja hybridiautojen korjaukset

Sähkö- ja hybridiautojen korjaukset

Haluat autoilijana toimia ympäristöystävällisesti. Niinpä olet tehnyt mainion valinnan ja ajat sähkö- tai hybridiautoa. Vahingon yllättäessä herää mielessäsi ehkä kysymys, missä korjautat modernia teknologiaa hyödyntävän sähkö- tai hybridiautosi kuntoon ammattitaidolla? Huoli on aito ja aiheellinenkin, mutta onneksi siihen löytyy nopea ratkaisu.

Meiltä löytyy osaamista modernin autoilun tarpeisiin

Autoklinikan taitavat mekaanikot ovat perehtyneet myös alati kasvavan modernin autoilun tarpeisiin ja korjaavat sähköautosi tai hybridiautosi kuntoon ammattitaidolla aina valmistajan ohjeita noudattaen. Asiakkaana voit luottaa ammattitaitoomme myös kaikkein uusimman autoteknologian osalta.

Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju

Olemme Tesla-autojen auktorisoima vahinkokorjaamoketju Suomessa ja täytämme Teslan asettamat tiukat laatuvaatimukset sähköautojen korjaamiseen. Meiltä löytyy osaamista niin pienten pintavaurioiden, tuulilasien kuin isompienkin rakennevaurioiden korjauksiin.

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti

Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme osaamista modernin autoteknologian osalta ja noudatamme kaikissa korjauksissamme tarkasti merkki- ja mallikohtaisia korjausohjeita. Tuodessasi sähkö- tai hybridiautosi meille korjaukseen voi olla varma, että autosi takuu säilyy aina.