Sähköautojen ja hybridiautojen korjaukset

Sähkö- ja hybridiautojen korjaukset

Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa ja meiltä löytyy osaamista kaikkien automerkkien sähkö- ja hybridiautojen kolari- ja lasivaurioiden korjaamiseen. Olipa kyseessä sitten tuulilasivaurio, parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin korjaus tai isompi rakennevaurio, voit huoletta luottaa osaamiseemme. Noudatamme kaikissa korjaustöissämme tarkasti autovalmistajan alkuperäisiä ohjeita. Autosi takuu säilyy aina.

Sähkö- ja hybridiautojen korjaus vaatii erityisosaamista

Monilta osin sähkö- ja hybridiautojen kolarikorjaukset hoituvat samoin tavoin kuin perinteisten autojenkin, mutta muutamia erojakin on. Suurin niistä liittyy sähköjärjestelmiin. Sähköauto tulee aina ennen vauriokorjauksen aloittamista tehdä jännitteettömäksi ja tämä vaatii asiaan kouluttautuneen ammattilaisen osaamista.

Ulkonäöltään sähkö- ja hybridiautot ovat pitkälti samanlaisia kuin polttomoottoriautot, mutta niiden materiaalit ovat kevyempiä: koska akut painavat paljon, sähköautoissa käytetään paljon alumiinia. Alumiinisen korirakenteen liitosmenetelmät taas poikkeavat monilta osin perinteisen auton teräsrakenteisesta korirakenteesta ja myös tämä on otettava korjauksessa huomioon.

Lisäksi korjaajan on tunnettava, mitä tuotteita käyttää. Esimerkiksi jo pienikin määrä polttomoottoriautolle tarkoitettua ainetta, voi aiheuttaa hybridi- ja sähköautolle suurta vahinkoa.

Meiltä löytyy osaamista modernin autoilun tarpeisiin

Asiantuntevan kolarikorjaamon etsiminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia sähkö- ja hybridiauton omistajalle. Kaikissa vauriokorjaamoissa ei ole tarvittavaa osaamista ja kokemusta, ja myös varaosien saanti saattaa aiheuttaa haasteita: tiettyjä komponentteja ei myydä kuin auktorisoiduille edustajille.

Uusia sähkö- ja hybridiautomalleja tulee markkinoille kiihtyvällä tahdilla. Tämä vaatii myös vauriokorjauksen ammattilaisilta jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä. Omaksuttavaa tietoa on paljon ja ohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Autoklinikalla on sähkö- ja hybridiautojen korjauksesta useiden vuosien kokemus ja kehitämme jatkuvasti henkilökuntamme ammattitaitoa modernin autoilun tarpeisiin.  Tuodessasi sähkö- tai hybridiautosi Autoklinikalle kolari- tai lasikorjaukseen voit olla varma, että se korjataan osaavissa käsissä yhtä turvalliseksi kuin se oli ennen vahinkoa.

Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju

Autoklinikan osaamisesta sähkö- ja hybridiautojen vahinkokorjaukseen kertoo myös Tesla-auktorisointimme. Olemme Teslan valtuuttama vauriokorjaamoketju Suomessa ja täytämme Teslan asettamat tiukat laatukriteerit sähköautojen korjaamiseen.

Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Turun Itäharjulla. Vantaalla ja Turussa korjaamme ammattitaidolla kaikki Teslojen pelti-, kolari- ja lasivauriot aina pienistä kolhuista laajempiin rakennevaurioihinkin. Lempäälän Ideaparkin Autoklinikalla hoituvat pienemmät pintavauriot ja tuulilasit.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta