Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa ja meiltä löytyy osaamista kaikkien automerkkien sähkö- ja hybridiautojen kolari- ja lasivaurioiden korjaamiseen. Olipa kyseessä sitten tuulilasivaurio, parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin korjaus tai isompi rakennevaurio, voit huoletta luottaa osaamiseemme. Noudatamme kaikissa korjaustöissämme tarkasti autovalmistajan alkuperäisiä ohjeita. Autosi takuu säilyy aina.

Sähkö- ja hybridiautojen korjaus vaatii erityisosaamista

Monilta osin sähkö- ja hybridiauton vauriokorjaus hoituu samalla tavalla kuin perinteisen polttomoottoriautonkin, mutta muutamia erojakin on. Suurin niistä liittyy sähköjärjestelmiin. Sähköauto tulee ennen vauriokorjauksen aloittamista tehdä jännitteettömäksi ja tämä vaatii asiaan kouluttautuneen ammattilaisen osaamista.

Ulkonäöltään sähkö- ja hybridiautot ovat pitkälti samanlaisia kuin perinteiset autot, mutta niiden materiaalit ovat kevyempiä – koska akut painavat paljon, sähköautoissa käytetään paljon alumiinia. Alumiinisen korirakenteen liitosmenetelmät taas eroavat perinteisen auton teräsrakenteisesta korirakenteesta ja myös tällä on vaikutusta korjaukseen.

Korjaajan on myös tiedettävä, mitä tuotteita sähköauton korjauksessa voidaan käyttää. Esimerkiksi pienikin määrä vain polttomoottoriautolle tarkoitettua ainetta, voi aiheuttaa hybridi- ja sähköautolle merkittävää lisävahinkoa.

Meiltä löytyy osaamista modernin autoilun tarpeisiin

Asiantuntevan kolarikorjaamon etsiminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia sähkö- ja hybridiauton omistajalle. Kaikista vauriokorjaamoista ei välttämättä löydy tarvittavaa osaamista ja myös varaosien saanti saattaa aiheuttaa haasteita: tiettyjä komponentteja ei myydä kuin auktorisoiduille edustajille.

Uusia sähkö- ja hybridiautomalleja tulee markkinoille kiihtyvällä tahdilla. Tämä vaatii myös vauriokorjauksen ammattilaisilta oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Tietoa on paljon ja ohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Autoklinikalla on sähkö- ja hybridiautojen korjauksesta useiden vuosien kokemus ja kehitämme jatkuvasti henkilökuntamme ammattitaitoa modernin autoilun tarpeisiin. Tuodessasi sähkö- tai hybridiautosi Autoklinikalle kolari- tai lasikorjaukseen voit olla varma, että se korjataan osaavissa käsissä yhtä turvalliseksi kuin se oli ennen vahinkoa.

Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju

Autoklinikan osaamisesta sähkö- ja hybridiautojen vahinkokorjaukseen kertoo myös Tesla-auktorisointimme. Olemme Teslan valtuuttama vauriokorjaamoketju Suomessa ja täytämme Teslan asettamat tiukat laatukriteerit sähköautojen korjaamiseen.

Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Turun Itäharjulla. Vantaalla ja Turussa korjaamme ammattitaidolla kaikki Teslojen pelti-, kolari- ja lasivauriot aina pienistä kolhuista laajempiin rakennevaurioihinkin. Lempäälän Ideaparkin Autoklinikalla hoituvat pienemmät pintavauriot ja tuulilasit.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).