Sähköautojen ja hybridiautojen korjaukset

Sähkö- ja hybridiautojen korjaukset

Haluat autoilijana toimia ympäristöystävällisesti. Niinpä olet tehnyt mainion valinnan ja ajat sähkö- tai hybridiautoa. Pelti- tai lasivaurion yllättäessä herää mielessäsi ehkä kysymys, missä korjautat modernia teknologiaa hyödyntävän autosi kuntoon ammattitaidolla? Huoli on onneksi aiheeton. Autoklinikka korjaa kaikki merkit ja mallit myös sähköautot ja hybridit. Autosi takuu säilyy aina.

Meiltä löytyy osaamista modernin autoilun tarpeisiin

Autoklinikan taitavat mekaanikot ovat perehtyneet myös alati kasvavan modernin autoilun tarpeisiin. Meillä korjautat sähköautosi tai hybridiautosi kuntoon ammattitaidolla aina valmistajan ohjeita noudattaen. Asiakkaana voit luottaa ammattitaitoomme myös uusimman autoteknologian osalta.

Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju

Olemme Tesla-autojen auktorisoima vahinkokorjaamoketju Suomessa ja täytämme Teslan asettamat tiukat laatuvaatimukset sähköautojen korjaamiseen. Meiltä löytyy osaamista niin pienten pintavaurioiden, tuulilasien kuin isojen rakennevaurioidenkin korjauksiin.

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti

Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme osaamista modernin autoteknologian osalta ja noudatamme kaikissa korjauksissamme tarkasti merkki- ja mallikohtaisia korjausohjeita. Tuodessasi sähkö- tai hybridiautosi meille korjaukseen voi olla varma, että autosi takuu säilyy aina.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta