Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa ja meiltä löytyy osaamista kaikkien automerkkien sähkö- ja hybridiautojen kolari- ja lasivaurioiden korjaamiseen. Olipa kyseessä sitten tuulilasivaurio, parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin korjaus tai isompi rakennevaurio, voit huoletta luottaa osaamiseemme. Noudatamme kaikissa korjaustöissämme tarkasti autovalmistajan alkuperäisiä ohjeita.

Eroaako sähkö- ja hybridiautojen korjaus polttomoottoriauton korjauksesta?

Monilta osin sähkö- ja hybridiauton vauriokorjaus hoituu samalla tavalla kuin perinteisen polttomoottoriautonkin, mutta muutamia erojakin on. Suurin niistä liittyy sähköjärjestelmiin. Sähköauto tulee ennen vauriokorjauksen aloittamista tehdä jännitteettömäksi ja tämä vaatii ammattilaisen osaamista.

Korjaajan on myös tiedettävä, mitä tuotteita sähköauton korjauksessa voidaan käyttää. Pienikin määrä vain polttomoottoriautolle tarkoitettua ainetta, voi aiheuttaa hybridi- ja sähköautolle vahinkoa.

Autoklinikalta löytyy osaamista modernin autoilun tarpeisiin

Uusia sähkö- ja hybridiautomalleja tulee markkinoille kiihtyvällä tahdilla. Tämä vaatii myös vauriokorjaamoilta jatkuvaa korjaajien ammattitaidon päivittämistä.

Autoklinikalla on sähkö- ja hybridiautojen korjauksesta useiden vuosien kokemus. Tuodessasi sähkö- tai hybridiautosi Autoklinikalle kolari- tai lasikorjaukseen voit olla varma, että se korjataan osaavissa käsissä yhtä turvalliseksi kuin se oli ennen vahinkoa. Noudatamme kaikissa korjaustöissämme tarkasti autovalmistajan alkuperäisiä ohjeita.

Olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju

Autoklinikka on Teslan valtuuttama vauriokorjaamoketju Suomessa ja täytämme Teslan asettamat tiukat laatukriteerit sähköautojen korjaamiseen.

Tesla-pääkorjaamomme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa ja Raisiossa. Vantaalla ja Raisiossa korjaamme ammattitaidolla kaikki Teslojen pelti-, kolari- ja lasivauriot aina pienistä kolhuista laajempiin rakennevaurioihinkin. Lempäälän Ideaparkin Autoklinikalla hoituvat pienemmät pintavauriot ja tuulilasit.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).