Tule töihin Autoklinikalle

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä meillä on tilaa hyvän asiakaspalveluasenteen omaaville työnjohtajille, korikorjaajille, maalareille ja korjaamotyöntekijöille.

Avoimet työpaikat

Autopeltiseppä, Autoklinikka Mikkeli


Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus klikkaamalla tästä tai vastaa alle avautuviin kysymyksiin.  You can answer the questions in English by clicking here.

Autoklinikka työpaikkana

Miltä kuulostaa työympäristö, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit sekä vastuunantoa ja -kantoa? Meillä tekemiseesi luotetaan ja voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat.

Kuuntelemme työntekijöitämme herkällä korvalla ja pidämme porukastamme hyvää huolta. Uskomme, että kun työntekijöillämme on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Autoklinikka on osa nopeasti kasvavaa pohjoismaista Werksta-konsernia, jonka palveluksessa on jo yli 1 000 vahinkokorjausalan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme. Lisätietoa meistä löydät täältä.

Näihin arvoihin uskomme

Ihmiset

Ihmiset ovat kaiken tekemisemme perusta. Vaikka olemme kaikki erilaisia, jokainen ja jokaisen työ ovat yhtä tärkeitä. Tittelit ovat toissijaisia – me johdamme esimerkin voimalla. Olemme ystävällisiä ja välitämme aidosti. Näin luomme ainutlaatuisen tiimihengen.

Rehellisyys

Olemme aitoja ja rehellisiä. Pidämme asiakkaille, partnereille ja toisillemme annetuista lupauksista kiinni. Rehellisyys ohjaa työtämme ja avoimuus viestintäämme. Näin rakennamme luottamusta.

Laatu

Olemme ammattimainen ja osaava tiimi. Meillä on kunnianhimoa ja olemme valmiita venymään asiakkaidemme hyväksi. Olemme ylpeitä työstämme, mutta innokkaita kehittymään. Näin johdamme koko toimialaamme.

Kunnioitus

Kunnioitamme asiakkaitamme, partnereitamme ja toisiamme. Otamme vastuun tekemisestämme ja kunnioitamme aikatauluja. Ympäristöä ajatellen korjaamme mieluummin kuin korvaamme – koska sen me osaamme. Näin toimimme vastuullisesti.

Katso miksi Autoklinikalla viihdytään

Meillä on töissä tyytyväistä väkeä

Autoklinikan vahvuudet

Hyvä työyhteisö

Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on työssään hyvä olla. Tätä mittaamme vuosittain ilmapiirikyselyn avulla. Vuonna 2021 henkilöstön Autoklinikalle antama yleisarvosana oli 8.95 / 10.

Kehittymismahdollisuudet

Olemme Suomen johtava ja nopeasti kasvava vahinkokorjaamoketju. Tämä avaa mahdollisuuksia hyville tekijöille. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja panostamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen.

Viihtyisä työympäristö

Käytössämme on modernit työtilat ja -välineet. Panostamme myös työssä viihtyvyyteen tukemalla työntekijöiden yhteistä tekemistä. Vuosittain jaamme kiitosta hyville tiimeille ja tekijöille Vasaratti-tunnustuksella.

Turvallinen työnantaja

Meille on kunnia asia olla työntekijöillemme luotettava työnantaja. Panostamme vastuulliseen kasvuun, joka tuo turvaa henkilöstölle sekä luo hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Työskentely Autoklinikalla

Sara, automaalari, Autoklinikka Konala

”Työskentelen Konalan toimipisteessä automaalarina. Tässä hommassa parasta on työn vaihtelevuus, itsenäisyys sekä käsillä tekeminen. Mukavana lisänä tulee huumorintajuiset työkaverit ja hyvä tekemisen meininki.”

Joni, peltiseppä, Autoklinikka Turku

”Työskentelen Turun toimipisteessä autopeltiseppänä. Tässä hommassa parasta on asiakkailta saatu välitön palaute ja se, että pääsee näkemään työnsä jäljen välittömästi. Arvostan myös sitä, että Autoklinikalla työntekijöiden koulutukseen panostetaan ja laatu on ykkösasia.”

Miko, työnjohtaja, Autoklinikka Lahti

”Aloitin urani Tampereen Autoklinikalla, minkä jälkeen sain hyvää kokemusta Vantaan Tammistossa. Tällä hetkellä toimin Lahden toimipisteessä työnjohtajana. Työssäni parasta on monipuolisuus sekä työskentely hyvässä tiimissä. Saan mukavasti vastuuta ja tunnen, että työtäni arvostetaan”

Noudatamme työnhakijoiden henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja käsittelyperusteistamme ja rekisteröityjen oikeuksista löydät tietosuojaselosteestamme