Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä meillä on tilaa hyvän asiakaspalveluasenteen omaaville työnjohtajille, korikorjaajille, maalareille ja korjaamotyöntekijöille.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Meillä ei tällä hetkellä avoimia paikkoja, mutta jätä meille avoin hakemus.


Jätä avoin hakemus klikkaamalla tästä tai vastaa alle avautuviin kysymyksiin.  You can answer the questions in English by clicking here.

Autoklinikan työympäristö

Miltä kuulostaa työympäristö, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit sekä vastuunantoa ja -kantoa? Meillä tekemiseesi luotetaan ja voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat.

Kuuntelemme työntekijöitämme herkällä korvalla ja pidämme porukastamme hyvää huolta. Uskomme, että kun työntekijöillämme on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Autoklinikka on osa nopeasti kasvavaa pohjoismaista Werksta-konsernia, jonka palveluksessa on jo yli 1 300 vahinkokorjausalan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme. Lisätietoa meistä löydät täältä.

Autoklinikka työpaikkana

Autoklinikan henkilöstötyytyväisyys 2024

8,83
Yleisarvosana (asteikolla 0-10)
96,9%
Ilmapiirikyselyn vastausprosentti

Vasaratti-akatemia

Vasaratti-akatemia on Autoklinikan oma koulutusohjelma, joka tarjoaa monipuolista koulutusta uusille autoklinikkalaisille sekä nykyisille työntekijöille läpi työuran.

Akatemian koulutuksista vastaavat Autoklinikan kokeneet asiantuntijat, joilla on useiden vuosien kokemus vauriokorjausalasta.

Vasaratti-akatemian viihtyisät ja modernit koulutustilat sijaitsevat Espoon Friisinmäessä. Lue lisää Autoklinikan Vasaratti-akatemiasta täältä.

Autoklinikan vahvuudet

Hyvä työyhteisö

Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on työssään hyvä olla. Tätä mittaamme vuosittain ilmapiirikyselyn avulla. Vuonna 2024 henkilöstön Autoklinikalle antama yleisarvosana oli 8.83 (asteikolla 0-10).

Kehittymismahdollisuudet

Olemme nopeasti kasvava Suomen johtava vahinkokorjaamoketju. Tämä avaa hyviä mahdollisuuksia motivoituneille tekijöille. Vasaratti-akatemian puitteissa omaa osaamista on mahdollisuus kehittää alan asiantuntijoiden johdolla.

Viihtyisä työympäristö

Käytössämme on modernit työtilat ja -välineet. Panostamme työssä viihtyvyyteen myös tukemalla pisteiden yhteistä tekemistä. Vuosittain jaamme kiitosta hyville tekijöille Vasaratti-tunnustuksella.

Turvallinen työnantaja

Meille on kunnia asia olla työntekijöillemme luotettava työnantaja. Panostamme vastuulliseen kasvuun, joka tuo turvaa henkilöstölle sekä luo hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Noudatamme työnhakijoiden henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja käsittelyperusteistamme ja rekisteröityjen oikeuksista löydät tietosuojaselosteestamme