Rajut raekuurot aiheuttavat vuosittain mittavia vaurioita autoille, kun kookkaat rakeet iskeytyvät auton peltiin jättäen siihen ikäviä painaumia. Jos auton maalipinta on ehjä, voidaan kookkaatkin raekuurovauriot korjata kuntoon nopeasti ja edullisesti ympäristöystävällisellä PDR-menetelmällä.

PDR-menetelmä soveltuu erinomaisesti pienten maalipinnaltaan ehjien kolhujen korjaamiseen. Sen avulla voidaan raekuurojen aiheuttamat vauriot korjata nopeasti, kustannustehokkaasti, ilman osien vaihtoa ja auton alkuperäinen maalipinta säilyttäen.

Helsingin Sanomat jututti Autoklinikan PDR-asiantuntijaa Etelä-Suomessa syksyllä 2021 sataneen raekuuron aiheuttamista vaurioista.

Nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen korjausmenetelmä

PDR-tekniikan etu on sen nopeus ja kustannustehokkuus.

Perinteisellä peltikorjausmenetelmällä voi raekuurovaurion korjaus vaatia yli viikon korjausajan, kun PDR-menetelmällä Autoklinikan ammattilaiset hoitavat sen kuntoon alle parissa päivässä.

PDR-tekniikka on myös perinteistä peltikorjausta edullisempi ja ympäristöystävällisempi korjaustapa, sillä korjaamiseen ei tarvita maalia, energiaa tai erillisiä osia. PDR-korjauksen hiilijalanjälki onkin lähes nolla.

Kustannusarvio on aina ilmainen

Kustannusarvion teettäminen eli arviointi onko autosi raekuurovaurio menetelmällä korjattavissa, on aina asiakkaalle veloitukseton.

Ota yhteyttä tai lähetä kuvat vauriosta

Lähetä meille kuvat autosi vauriosta – puhelimella se hoituu muutamassa minuutissa. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.