PDR-tekniikalla raekuurovauriot kuntoon nopeasti

Rajut raekuurot aiheuttavat vuosittain mittavia vaurioita autoille, kun kookkaat rakeet iskeytyvät auton peltipintoihin,  jättäen niihin ikäviä painaumia. Onneksi painaumat voidaan korjata kuntoon nopeasti ja edullisesti ympäristöystävällisellä PDR-menetelmällä.

PDR-menetelmä soveltuu erinomaisesti auton pienten maalipinnaltaan ehjien kolhujen korjaamiseen. Sen avulla voidaan raekuurojen aiheuttamia vaurioita korjata kustannustehokkaasti, ilman osien vaihtoa ja auton alkuperäinen maalipinta säilyttäen.

MTV Uutiset kävi jututtamassa Autoklinikan PDR-asiantuntijaa auton raevaurioiden korjauksesta. Katso video.

Nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen korjausmenetelmä

PDR-tekniikan etu on sen nopeus ja kustannustehokkuus.

Perinteisellä peltikorjausmenetelmällä voi raevaurion korjaus vaatia yli viikon korjausajan, kun PDR-menetelmällä Autoklinikan ammattilaiset hoitavat sen kuntoon alle parissa päivässä.

PDR-tekniikka on myös perinteistä peltikorjausta edullisempi ja ympäristöystävällisempi korjaustapa, sillä korjaamiseen ei tarvita maalia, energiaa tai erillisiä osia. PDR-korjauksen hiilijalanjälki onkin lähes nolla.

Kustannusarvio on aina ilmainen

Kustannusarvion teettäminen eli arviointi onko autosi vaurio menetelmällä korjattavissa, on aina asiakkaalle veloitukseton.

Ota yhteyttä tai lähetä kuvat vauriosta

Lähetä meille kuvat autosi vauriosta – puhelimella se hoituu muutamassa minuutissa. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.