Korjaus alkaa vaurion arvioinnilla

Jotta saamme autosi pelti- tai kolarivaurion kuntoon selvitämme ensin, mitä pitää korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastus vie aikaa noin 15 minuuttia, on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

Peltivaurioiden ohella myös lasikorjaukset ovat osaamisemme ydintä. Kiveniskemät korjaamme kuntoon odottaessasi ja tuulilasin vaihdot hoituvat päivässä.

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Näin korjaamme autosi peltivauriot kuntoon

1

Vahinkojen arviointi

Kolari- tai kolhuvaurion korjaus alkaa aina vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa arvioimme korjaustyön keston, kustannukset ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Voit tulla tarkastukseen aina korjaamomme ollessamme avoinna tai varata ajan ennakkoon verkossa. Vahinkotarkastus hoituu myös sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai etänä videoyhteyden avulla.

Tule tarkastukseen ilman ajanvarausta
Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Säästä aikaa. Hoida vahingon arviointi sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Hoida tarkastus verkossa

Mitä me teemme tarkastuksessa?

• Tarkastamme vaurion laajuuden
• Teemme kustannusarvion korjauksesta
• Hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi
• Laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen
• Varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen
• Järjestämme halutessasi sijaisauton
• Tarkastus vie aikaa noin 15 minuuttia, on maksuton eikä velvoita sinua vielä mihinkään

Oletko ilmoittanut vahingosta vakuutusyhtiöösi?

Asset 6

Hyvä juttu. Meille riittää tieto, missä yhtiössä autosi on vakuutettu. Toimitamme vakuutusyhtiöösi tarvittavat tiedot kun tarkastus on tehty.

Asset 6

Ei hätää. Neuvomme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöösi.

2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme muusta eli korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Mitä me teemme korjauksen aikana?

• Noudatamme tarkkaan autosi malli- ja merkkikohtaisia ohjeita
• Autosi takuu säilyy aina ennallaan
• Maalaukset teemme omissa maalaamoissamme
• Kierrätämme syntyneet jätteet huolellisesti

3

Auton nouto

Saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi. Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Voit arvioida palvelumme vastaamalla korjauksen jälkeen saamaasi tekstiviestiin tai antaa meille palautetta verkossa.

Korjaamme myös kaikki lasivauriot

Voit tuoda tuulilasin kiveniskemän meille korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa. Korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on halkeama tai isompi särö vaihdamme sen uuteen päivässä. Varaa aika tuulilasin vaihtoon tästä.

Kyllä. Näin helppoa se on.

1. Vahinkotarkastus

Jotta saamme autosi taas kuntoon, selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet ja varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Välitämme myös tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen lähimmälle Autoklinikalle aina ollessamme avoinna tai varata ajan verkossa. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

2. Auton korjaus

Noudatamme kaikissa korjaustöissämme tarkasti merkki- ja mallikohtaisia ohjeita. Autosi takuu säilyy aina ennallaan. Korjausratkaisuissa ajattelemme aina sinun ja ympäristön etua, sillä se on myös meidän etumme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä tuvallisesti ja laadukkaasti korjattavissa on. Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa. Näin ympäristö-, yritys- ja sosiaalinen vastuu  konkretisoituu toiminnassamme.

3. Auton nouto

Kokeneet asiakaspalvelijamme pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä koko korjausprosessin ajan. Tuodessasi autosi korjaukseen, voit tilata tekstiviestin puhelimeesi, jonka avulla pääset seuraamaan autosi arvioitua valmistumisaikaa. Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan verkkosivuillamme. Kun autosi on valmis noudettavaksi, soitamme sinulle tai lähetämme tekstiviestin.