Näin se hoituu

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä pitää korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa.

Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Voit tulla tarkastukseen aina ollessamme avoinna tai varata ajan etukäteen verkossa. Vahinkotarkastus hoituu myös sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Näin korjaamme autosi kuntoon

1

Vahinkojen arviointi

Teemme autollesi ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana arvioimme vaurion laajuuden ja kustannukset. Voit poiketa tarkastuksen ilman ajanvarausta, varata ajan etukäteen tai hoitaa sen sähköisesti. Tarkastus vie aikaa noin vartin ja on aina ilmainen eikä sido sinua vielä mihinkään.

Tule tarkastukseen ilman ajanvarausta
Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Säästä aikaa. Hoida vahingon arviointi sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Tee tarkastus sähköisesti

Mitä me teemme tarkastuksessa?

• Tarkastamme vaurion laajuuden
• Laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen
• Teemme kustannusarvion työstä
• Hoidamme ilmoitukset vakuutusyhtiöösi
• Varaamme autollesi ajan korjaukseen
• Järjestämme halutessasi sijaisauton

Oletko ilmoittanut vahingosta vakuutusyhtiöösi?

Asset 6

Hyvä juttu. Meille riittää tieto, missä yhtiössä autosi on vakuutettu. Toimitamme vakuutusyhtiöösi tarvittavat tiedot kun tarkastus on tehty.

Asset 6

Ei hätää. Neuvomme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöösi.

2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme muusta eli korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Mitä me teemme korjauksen aikana?

• Noudatamme tarkkaan valmistajan ohjeita
• Autosi takuu säilyy aina ennallaan
• Maalaukset teemme omissa maalaamoissamme
• Lue asiakkaidemme kokemuksia meistä

3

Auton nouto

Saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi. Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan saamastasi tekstiviestilinkistä tai syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Voit arvioida palvelumme vastaamalla saamaasi tekstiviestiin tai antaa meille palautetta verkossa.

Kyllä. Näin helppoa se on.

1. Vahinkotarkastus

Jotta saamme autosi taas kuntoon, selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet ja varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Välitämme myös tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen meille, milloin vain toimipisteidemme ollessa avoinna. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

2. Auton korjaus

Korjausratkaisuissa ajattelemme aina sinun ja ympäristön etua, sillä se on myös meidän etumme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi turvallisuus pysyy yhtä hyvänä kuin se oli ennen vahinkoa.

3. Auton nouto

Kokeneet asiakaspalvelijamme pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä koko korjausprosessin ajan. Tuodessasi autosi korjaukseen, voit tilata viestin puhelimeesi, jonka avulla pääset seuraamaan autosi arvioitua valmistumisaikaa. Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan verkkosivuillamme. Kun autosi on valmis noudettavaksi, soitamme sinulle tai lähetämme tekstiviestin.