Korjaus alkaa vaurion arvioinnilla

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä pitää korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa.

Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Voit tulla tarkastukseen aina ollessamme avoinna tai varata ajan etukäteen verkossa. Vahinkotarkastus hoituu myös etänä lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Autosi alkuperäinen takuu säilyy aina ennallaan.

Näin korjaamme autosi lasi- ja peltivauriot kuntoon

1

Vahinkojen arviointi

Teemme autollesi ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana arvioimme korjaustyön laajuuden ja kustannukset. Voit poiketa tarkastuksen ilman ajanvarausta, varata ajan etukäteen verkossa tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti valokuvilla. Tarkastus vie aikaa noin vartin, on aina ilmainen eikä sido sinua vielä mitenkään.

Tule tarkastukseen ilman ajanvarausta
Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Säästä aikaa. Hoida vahingon arviointi sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Hoida tarkastus verkossa

Mitä me teemme tarkastuksessa?

• Tarkastamme vaurion laajuuden
• Teemme kustannusarvion työstä
• Hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi
• Laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen
• Varaamme autollesi ajan korjaukseen
• Järjestämme halutessasi sijaisauton

Oletko ilmoittanut vahingosta vakuutusyhtiöösi?

Asset 6

Hyvä juttu. Meille riittää tieto, missä yhtiössä autosi on vakuutettu. Toimitamme vakuutusyhtiöösi tarvittavat tiedot kun tarkastus on tehty.

Asset 6

Ei hätää. Neuvomme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöösi.

2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme muusta eli korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa.

Mitä me teemme korjauksen aikana?

• Noudatamme tarkkaan autosi malli- ja merkkikohtaisia ohjeita
• Autosi takuu säilyy aina ennallaan
• Maalaukset teemme omissa maalaamoissamme
• Kierrätämme syntyneet jätteet tehokkaasti

3

Auton nouto

Saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi. Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan saamastasi tekstiviestilinkistä tai syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Voit arvioida palvelumme vastaamalla korjauksen jälkeen saamaasi tekstiviestiin tai antaa meille palautetta verkossa.

Kyllä. Näin helppoa se on.

1. Vahinkotarkastus

Jotta saamme autosi taas kuntoon, selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet ja varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Välitämme myös tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen lähimmälle Autoklinikalle aina ollessamme avoinna. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

2. Auton korjaus

Korjausratkaisuissa ajattelemme aina sinun ja ympäristön etua, sillä se on myös meidän etumme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä tuvallisesti ja laadukkaasti korjattavissa on. Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa. Näin ympäristö-, yritys- ja sosiaalinen vastuu  konkretisoituu toiminnassamme.

3. Auton nouto

Kokeneet asiakaspalvelijamme pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä koko korjausprosessin ajan. Tuodessasi autosi korjaukseen, voit tilata viestin puhelimeesi, jonka avulla pääset seuraamaan autosi arvioitua valmistumisaikaa. Voit myös tarkistaa autosi arvioidun valmistumisajan verkkosivuillamme. Kun autosi on valmis noudettavaksi, soitamme sinulle tai lähetämme tekstiviestin.