Näin se hoituu

Haluamme tehdä sinulle ikävän asian hoitamisesta mahdollisimman helppoa.

1.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Vahinkotarkastuksen aikana selvitämme, mitä pitää korjata. Tämä vie aikaa noin 15 minuuttia. Voit tulla Autoklinikalle vahinkotarkastukseen aina myös ilman ajanvarausta. Vahinkotarkastuksen tekeminen ei velvoita sinua vielä mitenkään. Ota yhteyttä!

Asset 8

Mitä me teemme tarkastuksessa?

Tarkastamme vaurion laajuuden ja tilaamme tarvittavat varaosat 
Teemme kustannusarvion työstä ja toimitamme sen tarvittaessa vakuutusyhtiöösi
Varaamme autollesi ajan itse korjaukseen
Järjestämme tarvittaessa sijaisauton korjauksen ajaksi

Asset 8

Oletko ilmoittanut vahingosta vakuutusyhtiöösi?

Asset 6

Hyvä juttu. Meille riittää tieto, missä yhtiössä autosi on vakuutettu. Toimitamme vakuutusyhtiöösi tarvittavat tiedot kun tarkastus on tehty.

Asset 6

Ei hätää. Neuvomme  sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä vakuutusyhtiöösi.

2.

Korjaamme autosi kuntoon

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme muusta eli korjaamme autosi yhtä turvalliseksi kun se oli ennen vahinkoa. Korjauksen kestoon vaikuttavat työn ohella tarvittavat varaosat.

Asset 8

Mitä me teemme korjauksen aikana?

  Noudatamme tarkkaan valmistajan ohjeita
  Autosi takuu säilyy aina
  Maalaukset teemme omissa automaalaamoissamme
  Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme

 

3.

Ilmoitamme kun valmista

Saat tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi. Voit tarkistaa arvioidun valmistumisajan myös verkkosivuiltamme tai linkistä, jonka saat tekstiviestillä tuodessasi autosi korjaukseen.

Asset 8

Miten onnistuimme?

  Voit arvioida palvelumme vastaamalla saamaasi tekstiviestiin
  Voit antaa meille palautetta myös verkossa

Kyllä. Näin helppoa se on.

1. Vahinkotarkastus

Jotta saamme autosi taas kuntoon, selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet ja varaamme autollesi ajan korjaukseen. Välitämme myös tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen meille, milloin vain toimipisteidemme ollessa avoinna. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.

2. Auton korjaus

Korjausratkaisuissa ajattelemme aina sinun ja ympäristön etua, sillä se on myös meidän etumme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi turvallisuus pysyy yhtä hyvänä kuin se oli ennen vahinkoa.

3. Auton nouto

Kokeneet asiakaspalvelijamme pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä koko korjausprosessin ajan. Tuodessasi autosi korjaukseen, voit tilata viestin puhelimeesi, jonka avulla pääset seuraamaan autosi arvioitua valmistumisaikaa. Kun autosi on valmis noudettavaksi, soitamme sinulle tai lähetämme tekstiviestin.