Asset 6

Ota yhteyttä 24h-palvelunumeroomme 020 7737 437. Kokeneet asiakaspalvelijamme neuvovat sinua vahinkoasian hoidossa eteenpäin. Voit tulla näyttämään autosi vauriota meille, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin Autoklinikka täältä. Ajan vahinkotarkastukseen voi varata myös etukäteen verkossa tästä tai tehdä sen puhelimella tästä lähettämällä kuvat auton vauriosta. Tarkastus hoituu myös etänä Teams-videopuhelun välityksellä. Voit varata ajan etävahinkotarkastukseen tästä.

Asset 6

Ei tarvitse. Voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta autokorjaamojemme ollessa avoinna. Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mitenkään. Se vie aikaa noin 15 minuuttia. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden, teemme kustannusarvion korjaustyöstä sekä toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöllesi. Samalla varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen.

Halutessasi voit varata ajan vahinkotarkastukseen myös soittamalla 020 7737 437, varaamalla ajan etukäteen verkossa tästä tai hoitaa sen puhelimella täältä lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Tarkastus hoituu myös etänä Teams-ideopuhelun välityksellä. Voit varata ajan etävahinkotarkastukseen tästä.

Asset 6

Vahinkotarkastus etänä tehdään Teams-videopuhelun välityksellä ja saat arvion korjaustyöstä puhelun aikana. Tarvitset videoyhteyden muodostamista varten Teams-sovelluksen puhelimeesi. Katso tarkemmat ohjeet täältä. Ajan etävahinkotarkastukseen voit varata täältä.

Asset 6

Kyllä. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamokumppani. Vahingon korvausta varten vakuutusyhtiösi tarvitsee ilmoituksen vahingosta. Jos vahinkoilmoitus on vielä tekemättä, autamme sinua sen täyttämisessä, kun tuot autosi vahinkotarkastukseen.

Mikäli asia on jo kunnossa, hyvä juttu. Meille riittää vain tieto, missä yhtiössä autosi on vakuutettu. Toimitamme vakuutusyhtiöösi tarvittavat tiedot ja kustannuslaskelman kun olemme tarkastaneet autosi vaurion vahinkotarkastuksessa.

Asset 6

Autoklinikalle voi tuoda korjattavaksi kaikki automerkit niiden iästä ja mallista riippumatta. Olemme myös Teslojen auktorisoitu vahinkokorjaamoketju Suomessa. Työskentelemme aina valmistajien alkuperäisiä ohjeita noudattaen eli autosi takuu säilyy aina.

Asset 6

Autoklinikka on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa. Meiltä löytyy osaamista kaikkien automerkkien sähkö- ja hybridiautojen kolari- ja lasivaurioiden korjaamiseen. Noudatamme kaikissa korjaustöissämme tarkasti autovalmistajan alkuperäisiä ohjeita

Asset 6

Jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion korjaustyöstä tulee meidän ensin selvittää, mitä pitää korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa.

Tarkastuksen aikana arvioimme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet ja teemme kustannusarvion työstä. Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään.

Asset 6

Kyllä. Suoritamme korjaustyöt auton omistussuhteesta riippumatta. Ota yhteys 24h-palvelunumeroomme 020 7737 437 ja autamme sinut vahingonhoitoprosessissa eteenpäin.

Asset 6

Kyllä säilyy. Autoklinikan ammattitaitoiset korjaajat huolehtivat, että autosi korjataan aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Olemme erittäin tarkkoja, että autosi turvallisuus, käytettävyys ja kestävyys pysyvät samanlaisina kuin ne olivat ennen vauriota. Tarjoamme kaikille korjaustöillemme takuun.

Asset 6

Kun autosi on saapunut meille, tarkastamme sen vauriot ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Teemme myös kustannuslaskelman vahingosta vakuutusyhtiöösi.

Hinauksen jälkeen autosi jää Autoklinikalle odottamaan varsinaista korjausaikaa. Korjausajan pituuteen vaikuttavat mm. vaurion laajuus, tarvittavien varaosien toimitusajat sekä mahdollinen maalaustyö.

Saat meiltä arvion korjauksen valmistumisesta ja olemme sinuun yhteydessä, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi. Tarvittaessa järjestämme sinulle autovuokrauskumppaneidemme kautta sijaisauton arkeasi helpottamaan.

Asset 6

Mikäli autollesi ei ole varattu vielä korjausaikaa vahinkotarkastuksen yhteydessä, ole yhteydessä tarkastuksen tehneeseen korjaamoon ajan varaamiseksi. Korjaamojemme yhteystiedot löydät täältä.

Mikäli autollesi on varattu jo korjausaika vahinkotarkastuksen yhteydessä, voit tarkistaa autollesi varatun korjausajan rekisterinumerollasi täältä.

Toivomme, että tuot autosi korjaukseen sille varattuna korjauspäivänä heti aamusta klo 8.30 mennessä. Näin voimme aloittaa korjaustyön mahdollisimman nopeasti.

Tuodessasi autosi korjaukseen saat meiltä arvion korjauksen valmistumisesta ja olemme sinuun yhteydessä, kun voit tulla noutamaan valmiin autosi. Voit seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa täältä. Korjausajan pituuteen vaikuttavat mm. vaurion laajuus, tarvittavien varaosien toimitusajat sekä mahdollinen maalaustyö.

Asset 6

Voit seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa täältä. Saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun autosi on valmis noudettavaksi.

Korjausajan pituuteen vaikuttavat mm. vaurion laajuus, tarvittavien varaosien toimitusajat sekä mahdollinen maalaustyö. Mikäli autosi korjauksessa tulee esiin korjausajan pituuteen vaikuttavia tekijöitä, ilmoitamme niistä sinulle.

Asset 6

Saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun autosi korjaus on valmis ja voit tulla noutamaan valmiin autosi. Täältä voit seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa.

Korjausajan pituuteen vaikuttavat mm. vaurion laajuus, tarvittavien varaosien toimitusajat sekä mahdollinen maalaustyö. Mikäli autosi korjauksessa tulee esiin korjausajan pituuteen vaikuttavia tekijöitä, ilmoitamme niistä sinulle.

Asset 6

Kyllä. Kerro meille korjausaikaa varatessasi, mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi arkeasi helpottamaan. Järjestämme sen sinulle vuokraamokumppaneidemme kautta ja huolehdimme, että sijaisauto on valmiina käyttöösi korjaamossamme sovittuna ajankohtana. Voit palauttaa sijaisauton takaisin samalla kun noudat oman korjatun autosi.

Asset 6

Pieni kiveniskemä tuulilasissa saadaan usein kuntoon korjaamalla. Jos kyseessä on pieni kiveniskemä, joka mahtuu kolikon kokoisen pinta-alan alle, on se yleensä korjattavissa eli lasia ei tarvitse vaihtaa. Tuulilasin korjaus vie aikaa noin puoli tuntia.

Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi korjauskustannukset kokonaisuudessaan eikä iskemän korjauttaminen vaikuta bonuskertymiisi. Varaa aika tuulilasin korjaukseen tästä. Mikäli maksat korjaustyön itse, voit tiedustella tuulilasin korjauksen hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Jos lasi on haljennut tai iskemä on päässyt laajenemaan, sijaitsee lähellä lasin reunaa tai kamera-alueella, on tuulilasi vaihdettava uuteen. Vaihto hoituu päivässä eli kun autosi Autoklinikalle aamulla saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin.

Mikäli sinulla on lasivakuutus tai täyskasko, maksat tuulilasin vaihdosta vain vakuutuksesi omavastuuosuuden verran. Varaa aika tuulilasin vaihtoon tästä. Mikäli maksat työn itse, voit tiedustella tuulilasin vaihdon hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Asset 6

Vaihto hoituu päivässä eli kun autosi Autoklinikalle aamulla saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Varaa aika tuulilasin vaihtoon tästä. Mikäli maksat työn itse, voit tiedustella tuulilasin vaihdon hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Asset 6

Pienet kiveniskemät korjaamme kuntoon odottaessasi eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Tämä vie aikaa noin 20-30 minuuttia. Voit myös varata ajan kiveniskemän korjaukseen etukäteen verkossa tästä tai soittaa asiakaspalveluumme 020 7737437. Mikäli maksat korjaustyön itse, voit tiedustella tuulilasin korjauksen hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Asset 6

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan eli korjaus on sinulle veloitukseton. Hoidamme myös tarvittavat laskutusasiat vakuutusyhtiösi kanssa. Tuulilasin korjaus ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi.  Varaa aika tuulilasin korjaukseen tästä.

Jos sinulla on autossasi täyskasko tai lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuuosuuden verran eli noin 100–250 euroa. Voit varata ajan tuulilasin vaihtoon tästä. Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasimalli ja tuulilasin mahdolliset lisäominaisuudet kuten kameratekniikka ja lämmitettävyys. Tuulilasin vaihtaminen ilman vakuutusta maksaa Autoklinikalla 200 eurosta ylöspäin. Voit tiedustella hintaa tuulilasinvaihdolle jättämällä meille tarjouspyynnön tästä.

Asset 6

Olemme erikoistuneet kolarivauriokorjauksiin. Ruostetyöt eivät valitettavasti kuulu palveluihimme.

Asset 6

Jos autosi peltiosissa sijaitseva painauma on pieni ja maalipinnaltaan ehjä, voidaan se useimmissa tapauksissa korjata maalaamatta PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair).

Tyypillisesti menetelmällä korjattavat vauriot ovat esimerkiksi parkkipaikalla tulleita pieniä kolhuja tai painaumia auton kyljessä tai luonnonilmiöiden kuten raekuurojen aiheuttamia painaumia auton pellissä.

PDR-menetelmä on nopea, ympäristöystävällinen ja perinteistä peltikorjausta edullisempi korjaustapa. Kolhun korjaus PDR-tekniikalla maksaa Autoklinikalla alkaen 199 euroa ja korjaus vie aikaa noin tunnin. Varaa aika vahingontarkastukseen tästä tai tule näyttämään kolhuasi lähimmälle Autoklinikalle veloituksetta.

Asset 6

Olemme koonneet www-sivuillemme ohjeet, miten toimit vahingon sattuessa.

Täältä löydät myös vastaukset, miten toimia jos olet joutunut autokolariin, saanut kolhun parkkipaikalla, törmännyt esteeseen tai jos tuulilasissasi on kiveniskemä.

Asset 6

Saat korjauksen jälkeen meiltä tekstiviestin, johon vastaamalla voit arvioida saamasi palvelun asteikolla 0–10. Voit myös lähettää meille palautetta verkossa tästä, soittamalla numeroon 020 7737 437 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@autoklinikka.fi.

Asset 6

NPS eli Net Promoter Score on palvelualalla yleisesti käytetty mittari, joka kuvaa asiakaskokemusta ja asiakkaan herkkyttää suositella palvelua. Luku kertoo vahvasti palveluumme tyytyväisten ja meitä mielellään suosittelevien asiakkaiden (arvosana 10 tai 9) määrän suhteessa tyytymättömiin asiakkaisiin (arvosana 0-6). Autoklinikan NPS-indeksi oli vuonna2023 87,64 eli alamme huipputasoa.

Asset 6

Pyrimme minimoimaan ympäristöä kuormittavat ratkaisut kaikessa toiminnassamme sekä edistämään kestävää kehitystä lisäämällä ympäristötietoisuutta läpi koko arvoketjun. Täältä löydät lisätietoa Autoklinikan vastuullisuudesta.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).