Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Asset 6

Kyllä, korjaamomme ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Auton ajoturvallisuudesta huolehtiminen eli pelti- ja lasivaurioiden korjauttaminen on sallittua myös mahdollisten liikkumisrajoitusten aikana.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Seuraamme koronavirukseen liittyvää tilannetta tarkasti, olemme reagoineet ja ohjeistaneet henkilöstömme toimimaan asiantuntijoiden suositusten mukaan. Lue lisää.

Mikäli sinua mietityttää asiointi paikan päällä, voit hoitaa vaurion arvioinnin eli vahinkotarkastuksen myös sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Tarvittaessa myös noudamme autosi korjaukseen sekä palautamme sen korjattuna takaisin ilman lisäveloitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme auton noudon tai palautuksen järjestämiseksi 020 7737 437.

Asset 6

Ota yhteyttä 24h-palvelunumeroomme 020 7737 437. Kokeneet asiakaspalvelijamme neuvovat sinua vahinkoasian hoidossa eteenpäin. Voit tulla näyttämään autosi vauriota meille, kun sinulle sopii eli aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Katso lähin autokorjaamo. Ajan vahinkotarkastukseen voi varata myös etukäteen verkossa tai tehdä sen sähköisesti lähettämällä kuvat vauriosta.

Asset 6

Ei tarvitse. Voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta autokorjaamojemme ollessa avoinna. Tarkastus on aina veloitukseton ja vie aikaa noin 15 minuuttia. Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden, teemme kustannusarvion korjaustyöstä sekä toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöllesi. Samalla varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen.

Halutessasi voit varata ajan tarkastukseen myös soittamalla 020 7737 437, varaamalla ajan etukäteen tai hoitaa sen sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta,

Asset 6

Kyllä. Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani. Vahingon korvausta varten vakuutusyhtiösi tarvitsee ilmoituksen vahingosta. Jos vahinkoilmoitus on vielä tekemättä, autamme sinua sen täyttämisessä, kun tuot autosi vahinkotarkastukseen.

Mikäli asia on jo kunnossa, hyvä juttu. Meille riittää vain tieto, missä yhtiössä autosi on vakuutettu. Toimitamme vakuutusyhtiöösi tarvittavat tiedot ja kustannuslaskelman kun tarkastus on tehty.

Asset 6

Autoklinikalle voi tuoda korjattavaksi kaikki automerkit niiden iästä ja mallista riippumatta. Olemme myös Teslojen auktorisoitu vahinkokorjaamoketju Suomessa. Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina.

Asset 6

Kyllä. Suoritamme korjaustyöt auton omistussuhteesta riippumatta. Ota yhteys 24h-palvelunumeroomme 020 7737 437 ja autamme sinut vahingonhoitoprosessissa eteenpäin.

Asset 6

Kyllä säilyy. Autoklinikan ammattitaitoiset korjaajat huolehtivat, että autosi korjataan aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Olemme erittäin tarkkoja, että autosi turvallisuus, käytettävyys ja kestävyys pysyvät samanlaisina kuin ne olivat ennen vauriota. Tarjoamme kaikille korjaustöillemme takuun.

Asset 6

Tuodessasi autosi korjattavaksi, saat meiltä tekstiviestin, jonka avulla voit seurata korjaustyön arvioitua valmistumisaikaa. Lähetämme sinulle uuden tekstiviestin tai soitamme sinulle, kun autosi on valmis noudettavaksi. Voit seurata autosi arvioitua valmistumista myös verkkosivuillamme.

Asset 6

Kyllä. Kerro meille korjausaikaa varatessasi, mikäli tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi. Järjestämme sen sinulle vuokraamokumppaneidemme kautta ja huolehdimme, että sijaisauto on valmiina käyttöösi korjaamossamme sovittuna ajankohtana. Voit palauttaa sijaisauton takaisin samalla kun noudat oman korjatun autosi.

Asset 6

Pieni kiveniskemä tuulilasissa saadaan usein kuntoon korjaamalla. Aikaa se vie noin puoli tuntia. Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiösi korjauskustannukset eikä korjauttaminen vaikuta bonuskertymiisi. Varaa aika korjaukseen.

Jos iskemä on päässyt laajenemaan tai lasissa on halkeama, on tuulilasi vaihdettava usein uuteen. Tämä hoituu yleensä yhden työpäivän aikana. Mikäli sinulla on lasivakuutus tai täyskasko, maksat tuulilasin vaihdosta ainoastaan omavastuuosuuden. Varaa aika tuulilasin vaihtoon.

Asset 6

Tuulilasin vaihto hoituu yhden työpäivän aikana. Eli jos tuot autosi meille aamulla tuulilasin vaihtoon, saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Käytämme Autoklinikoilla ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja. Varaa aika tuulilasin vaihtoon.

Asset 6

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiö tuulilasin korjauksen kokonaisuudessaan eli korjaus on sinulle ilmainen. Ilman lasivakuutusta tuulilasin korjaus maksaa Autoklinikalla 69 euroa ja muiden iskujen korjaus samassa yhteydessä 39 euroa / isku. Varaa aika.

Jos sinulla on autossasi täyskasko tai lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain omavastuuosuuden verran eli noin 100–250 euroa. Mikäli maksat korjauksen itse, saat meiltä kustannusarvion vahinkotarkastuksessa. Uuden tuulilasin hintaan vaikuttavat lasimalli ja mahdolliset lisäominaisuudet kuten kameratekniikka ja lämmitettävyys. Tuulilasin vaihtaminen ilman vakuutusta maksaa Autoklinikalla 200 eurosta ylöspäin. Ota yhteyttä.

Asset 6

Olemme erikoistuneet kolarivauriokorjauksiin. Ruostetyöt eivät valitettavasti kuulu palveluihimme.

Asset 6

Jos autosi peltiosissa sijaitseva painauma on pieni ja maalipinnaltaan ehjä, voidaan se useimmissa tapauksissa korjata maalaamatta PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair).

Tyypillisesti menetelmällä korjattavat vauriot ovat esimerkiksi parkkipaikalla tulleita pieniä kolhuja tai painaumia auton kyljessä. PDR-menetelmä on nopea, ympäristöystävällinen ja perinteistä peltikorjausta edullisempi korjaustapa. Kolhun korjaus PDR-tekniikalla maksaa 149 euroa ja kolhun korjaaminen vie aikaa noin tunnin. Varaa aika vahingontarkastukseen tai tule näyttämään kolhuasi lähimmälle Autoklinikalle veloituksetta.

Asset 6

Saat korjauksen jälkeen meiltä tekstiviestin, johon vastaamalla voit arvioida saamasi palvelun asteikolla 0–10. Voit lähettää meille palautetta myös verkossa, soittamalla numeroon 020 7737 437 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@autoklinikka.fi.

Asset 6

NPS eli Net Promoter Score on palvelualalla yleisesti käytetty mittari, joka kuvaa asiakaskokemusta ja asiakkaan herkkyttää suositella palvelua. Luku kertoo vahvasti palveluumme tyytyväisten ja meitä mielellään suosittelevien asiakkaiden (arvosana 10 tai 9) määrän suhteessa tyytymättömiin asiakkaisiin (arvosana 0-6). Autoklinikan NPS-indeksi on 85,4 eli alamme huipputasoa.

Asset 6

Pyrimme minimoimaan ympäristöä kuormittavat ratkaisut kaikessa toiminnassamme sekä edistämään kestävää kehitystä lisäämällä ympäristötietoisuutta läpi koko arvoketjun. Täältä löydät lisätietoa Autoklinikan ympäristö- ja vastuullisuuspolitiikasta.