Meillä hoituvat kaikkien automerkkien maalaustyöt

Laitamme kaiken kuntoon, mikä pelti- ja kolarivaurion yhteydessä on vahingoittunut – myös auton maalipinnan. Meillä hoituvat niin perinteisten polttomoottoriautojen kuin sähkö- ja hybridiautojen vahinkokorjausmaalaukset ammattitaidolla.

Olipa kyseessä sitten parkkipaikkakolhun maalaus, kolarivaurion edellyttämä auton ylimaalaus, konepellin maalaus tai puskurin maalaus, voit luottaa osaamiseemme. Ruostevaurioiden korjaukset eivät kuitenkaan sisälly palvelutarjontaamme.

Miksi auton maalipinnan korjaus on tärkeää?

Etenkin aurinkoisella säällä lommot ja kolhut erottuvat ikävästi auton maalipinnasta. Mikäli vauriokohdassa näkyy peltiä maalipinnan alta, kannattaa se korjauttaa ja maalauttaa kuntoon mahdollisimman pian. Näin vauriokohtaan ei pääse kertymään ruostetta, joka voi levitessään aiheuttaa mittavamman korjauksen. Auton maalipinnan kolhut ja naarmut ovat myös esteettinen haitta ja voivat vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon. Lue vinkit, miten huolehdit auton maalipinnan kunnosta talvikauden aikana.

Mitä auton maalaus maksaa?

Jos auton maalipinta on vaurioitunut autovahingon kuten kolarin, törmäyksen, iskemän tai parkkipaikkakolhun yhteydessä ja sinulla on autossasi korjauksen kattava kaskovakuutus, sisältyy siihen myös auton malipinnan korjausmaalaus.

Mikäli ajoneuvosi vakuutus ei kata vaurion korjausta, voit kysyä hinta-arviota autovahingon korjaus- ja maalaustyölle jättämällä tarjouspyynnön tästä. Voit myös tulla paikan päälle näyttämään vaurioitunutta autoasi. Korjaamojemme aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä. Kustannusarvion pyytäminen onnistuu myös valokuvien avulla tästä.

Miten varmistamme auton maalipinnan oikean värisävyn?

Noudatamme kaikissa automaalaustöissämme tarkasti maalitoimittajien ja autonvalmistajien merkkikohtaisia ohjeita. Ennen auton maalauksen aloittamista tarkastamme huolellisesti vaurioituneen pinnan ja valitsemme sen maalaamiseen parhaiten soveltuvat menetelmät. Voit olla varma, että Autoklinikan osaavien ammattilaisten käsissä autosi maalipinnasta saadaan uuden veroinen.

Auton värisävyn määrittelyssä hyödynnämme spektrofotometriä eli värinmittauslaitetta. Sen avulla auton maalipinnan sävy saadaan säädettyä tismalleen oikeaksi.

Kaikki automaalaustyön eri vaiheet tehdään laadukkailla ja luontoa mahdollisimman vähän kuormittavilla tuotteilla ja maaleilla. Myös maalauskammioidemme toiminnassa on ympäristöasiat otettu huomioon kiinnittämällä huomiota mm. niiden energiatehokkuuteen.

Miten kauan auton maalaus vie aikaa?

Auton maalipinnan korjauksen kesto riippuu vaurion laajuudesta. Siihen vaikuttavat myös tarvittavat varaosat sekä maalatun pinnan edellyttämä kuivausaika.

Autoklinikan automaalaamot sijaitsevat pääsääntöisesti korjaamojemme yhteydessä, joka mahdollistaa nopean ja joustavan korjausprosessin. Tarvittavat kuljetukset hoidamme maalaamojemme hinauskaluston avulla. Keskusmaalaamomme ovat avoinna joka päivä ja tekevät töitä useammassa eri vuorossa. Pelkästään pääkaupunkiseudulla maalaamme lähes kolmesataa autoa viikossa.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).