Asiakkaidemme kommentteja

Autoklinikka Friisinmäki, Espoo

 

Iso kiitos hyvästä palvelustanne tänään illan suussa Hämeenlinnan pisteellänne! Sisään astumisesta lähtien palvelu oli ystävällistä ja ensiluokkaista, vaikka vastapuolen (perään ajajan) vahinkoilmoitusta ei vielä ollut kerittykään tehdä. Olin vähän liemessä kun tarvitsin sijaisautoa eikä omalla autolla oikein ilman takalasia pakkaskeleillä voinut ajella. Sijaisauto järjestyi vaikka sesonki on varmasti pahimmillaan ja kellokin lähenteli jo sulkemisaikaa. Mukava saada hyvää ja ystävällistä palvelua, pitäkää tuo asiakaspalvelu-asenne!

Autoklinikka Hämeenlinna


Kävin vaihdattamassa Golfiini tuulilasin tänään to 3.11. Yllätys oli suuri kun huomasin, että lasin vaihdon lisäksi autoni oli pesty ei vain ulkoa, vaan myös erittäin sotkuiset kumimatot! Kiitos tuhannesti! Toivottavasti kiitokset välittyvät oikeille henkilöille. Teillä on asiakaspalvelu kohdallaan.

Autoklinikka Kirkkonummi


Korjautin autoni raekuurovahingot Herttoniemen toimipisteessänne enkä ole koskaan tai missään saanut yhtä asiantuntevaa, mutkatonta sekä kohteliasta palvelua. Auton korjauksen piti viivästyä parilla päivällä, mikä on ymmärrettävää, ja sainkin tiedon siitä hyvissä ajoin ja hoiditte sijaisautolle lisäaikaa. Auto kuitenki valmistui etuajassa ja auton nouto oli ei olisi voinut olla yhtään helpompaa!

Autoklinikka Herttoniemi


Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Auto oli tosi siisti pois noudettuna. Kojetaulu pyyhitty ja lattia imuroitu. Tuulilasissa ei pientäkään tahraa. Maailma näyttää taas kirkkaalta. Upea fiilis. Firma hoiti kaiken vakuutusyhtiön kanssa. Suosittelen kaikille ja olen jo kertonut tutuilleni. Täydet 10 pistettä alusta loppuun suoritetusta työstä viesteineen ja töineen. Kiitos paljon.

Autoklinikka Lahti


Autoklinikka Helsinki, Stockmann Aimo Park

 

Kävin tuulilasin vaihdossa. Asiakaspalvelu oli aivan loistavaa. Auton sain samana iltapäivänä takaisin, ja suureksi yllätyksekseni oli auto pesty ja sisältäkin siivottu! Mahtavaa ekstraa, joka sai kyllä hyvälle mielelle. Täysi kymppi kaikesta, laitan puskaradion soimaan ja suosittelen autoklinikkaa muillekin! Kiitos!

Autoklinikka Lappeenranta


Kiitos Porin autoklinikalle tuulilasin vaihdosta! Palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Auto oli pesty ulkoa ja sisältä mikä yllätti positiivisesti. Suosittelen ehdottomasti myös muillekkin! Oli ilo asioida kanssanne!

Autoklinikka Pori


Jo kolmas kerta kun olen joutunut tukeutumaan Järvenpään Autoklinikan suosiolliseen apuun, joka kerran eri auton kanssa. Palvelu jälleen ensiluokkaista, korjaus tehty erittäin ammattitaitoisesti ja auto hohtaa puhtaana sekä sisältä että ulkoa. Aikataulu pitänyt joka kerran. Palvelu ja jälki niin hyvää että melkein tekisi mieli ajaa tahallaan auto päin puuta… Lämmin kiitos ammattimiehille ja -naisille, muistan kehua lähipiirille.

Autoklinikka Järvenpää


Parhainta palvelua! Kaksi kertaa olen asioinut teillä, kummallakin kerralla palvelu ylitti odotukseni. Ehdottomasti paras paikka saada auto kuntoon!

Autoklinikka Jyväskylä


Täysi kymppi. Ei tarvinnut itse murehtia mistään, kun autoklinikka hoiti asiat myös vakuutusyhtiön kanssa.

Autoklinikka Helsinki Stockmann, Aimo Park


Autoklinikka Tammisto, Vantaa

 

Harvinaisen ammattitaitoista ja hyvää palvelua sain Autoklinikka Oulusta. Nyt oli kerrankin sellaista palvelua, mikä tuo asiakkaan (ja tämän tututkin) takaisin. Auton tuulilasi oli vaihdettu ajallaan ja lisäksi auto oli pesty ulkoa sekä sisältä pyytämättä. Sähköauton akku oli myös ladattu täyteen, niin pääsin jatkamaan suoraan kotimatkaa kun kauempaa tulin. 5 tähteä, tämän paremmin tätä ei olisi voinut tehdä.

Autoklinikka Oulu


Sain todella hyvää palvelua niin korjauksen arvioinnissa kuin auton korjaukseen viennissä ja palautuksessakin.

Autoklinikka Oriketo, Turku


Äärimmäisen helppoa, suoraviivaista ja asiakaslähtöistä asiointia sellaiselle autoilijalle, joka ei korjausjutuista ennalta mitään ymmärrä. Paljoa helpommaksi ei voisi enää mennä 🙂

Autoklinikka Herttoniemi, Helsinki


Olin iloisesti yllättynyt, kun autoni oli korjauksen yhteydessä pesty ja näytti myös sisältä puhtaalta. Autooni oli myös jätetty kiveniskemien varalta teippiä ensiavuksi. Kiitos siitä. Kaikki kävi luvattua nopeammin ja erittäin mallikkaasti. Ehdin jo kehaista palveluanne lähipiirilleni.

Autoklinikka Espoonlahti Espoo


Kiitos erinomaisesta palvelusta Jyväskylän Autoklinikalla. Vahinkotarkastuksesta lähtien palvelu oli erittäin ystävällistä, nopeaa ja joustavaa. Iso suositus!

Autoklinikka Jyväskylä


Olipahan halvatun hyvää palvelua. En muista ihan vähään aikaan saaneeni noin ”kunnioittavaa” asiakaspalvelua. Iso kiitos korjaustyön lisäksi renkaiden vaihdosta, auton pesusta ja sisäsiivouksesta. Näistä jälkimmäiset ilman kysymisiä ja tilauksia.

Autoklinikka Tampere Hatanpää


Asioin Oulun Autoklinikalla korjauttaen autostani etupuskurin, johon oli tullut naarmua. Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun! Ajanvaraus vahinkotarkastukseen kävi todella kätevästi, henkilökunta oli todella ystävällistä paikan päällä ja hommat hoituivat nopeasti. Lisäksi kun kysyin onnistuisiko auton saada ajoissa valmiiksi renkaiden vaihdon takia henkilökunta laittoi rivakasti auton valmiiksi ja kerkesin vaihtamaan renkaat hyvin korjatulla autolla. Kaiken lisäksi auto oli vielä pesty ulkoa ja taisivat laittaa lasinpesunestettäkin minulle valmiiksi, kun vaurion takia ne olivat valuneet ulos. Palvelu oli parasta jota olen hetkeen saanut, ja jos jatkossa tulee tarvetta asioida vakuutukseen menevien korjausten puolesta korjaamolla, niin valinta tulee ehdottomasti olemaan Autoklinikka!

Autoklinikka Oulu


Ensimmäistä kertaa teidän kanssanne asioineena, on pakko sanoa, että palvelu oli todella paljon parempaa kuin mihin olen autokorjaamojen taholta tottunut. Erityiskiitos siis siitä! Mukavaa viikonloppua ja kiitos vielä avusta!

Autoklinikka Oriketo Turku


Kokemuksemme Porvoon toimipisteenne toiminnasta (toisen osapuolen autollemme aiheuttaman vaurion korjaus) oli hyvin positiivinen:

– asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu
– kaikki nähdyt tilat ja ulkoalue olivat siistit ja hyvässä järjestyksessä
– tehty työ näyttää kiitettävän laadukkaalta

Hyvää kesän jatkoa!

Autoklinikka Porvoo


Isot pisteet Haminan toimipaikalle. Ajelin motarilla kohti Haminaa ja aivan KAMALA iskemä tuli tuulilasiin. Joustavasti saman päivän aikana hoitui korjaus, ja siististi – ylitti odotukset. Arvostan! Tätä on palvelu.

Autoklinikka Hamina


Isot kiitokset Tampereen toimipisteelle todella asiallisesta palvelusta! Autoasioihin perehtymättömän asiakkaankin oli todella mukavaa asioida ammattimaisen henkilökunnan kanssa. Koin tulleeni kohdelluksi arvokkaana asiakkaana. Huipputyötä, jatkakaa samaan malliin!

Autoklinikka Tampere


10+ nopea ja ystävällinen palvelu, auto oli pesty ulkoa ja sisältä,

Autoklinikka Kouvola


Kiitos ystävällisestä ja hyväntahtoisesta työstänne! Toivottavasti lakat nyt pysyy. Arvostan kaltaista antamaanne suoraselkäistä palvelua, joka on automailmassa, ainakin omalta kohdalta ollut usein harvinaista. Erittäin hyvää kevään jatkoa.

Autoklinikka Kaivoksela Vantaa


Kiitos Olarin autoklinikalle tuulilasin vaihdosta. Emme muista saaneemme mistään muualta niin hyvää palvelua kuin teiltä. Koko prosessi työn vastaanottamisesta palvelun toteuttamiseen sujui ystävällisesti, ammattitaitoisesti sekä laadukkaasti. Oli ilo asioida kanssanne!

Autoklinikka Olari Espoo


Erinomaista ja niin harvinaisen ystävällistä palvelua teillä tänään Hämeenlinnassa, että piti kerrankin naputella oikein palautetta, lämmin kiitos! Tampereellakin kaikki toiminut aina mainiosti. Suosittelen varmasti joka ikiselle tutulle ja tutun tutulle!

Autoklinikka Hämeenlinna


Aivan loistavaa palvelua! Ystävällistä, ammattitaitoista ja nopeaa toimintaa. Puoli tuntia soitostani, auto oli jo klinikalla korjauksessa.
Voin todellakin suositella Porin Autoklinikkaa. Pisteet 11/10.

Autoklinikka Pori


Auton korjaus sujui nopeasti ja vaivattomasti. Työn jälki kertoo että asialla on ollut ammattilaiset.

Autoklinikka Tammisto Vantaa 


Ystävällinen palvelu ja erinomainen työn jälki. Kaikki toimi, olen hyvin tyytyväinen. Kiitos!

Autoklinikka Itäharju Turku 


Aivan mahtavaa palvelua! Kiitos. Särö ikkunassa korjattiin samoin tein. Soitin Malmin konttorillenne noin klo 10, toin auton hiukan ennen klo 12 ja jo 12:40 homma oli hoidettu. Yritin katsella, että missä se särö siinä lasissa oli, mutta ei sitä enää näkynyt. Homma oli myös hyvin kohtuullisen hintainen.
Tämä on poikkeuksellisen hyvää palvelua! Kiitos.

Autoklinikka Malmi Helsinki


Harmi kun ei voi antaa enempää tähtiä. Volvo sai uutta maalia ja työ on täysi 10. Auton pissapoika oli jopa täytetty. Suosittelen tätä paikkaa.

Autoklinikka Lahti


Hei ja kiitos auton korjauksesta ja etenkin erittäin ystävällisestä ja huomaavaisesta palvelusta. Pieniä asiakashetkiä, mutta merkittäviä. Muitakin autohuoltoja ja merkkihuoltoa käyttäneenä, ero palvelussa on huomattava. Kiitos siitä!

Autoklinikka Hyvinkää


Mahtavaa palvelua. Toimitilat siistit ja hinta-arvion työstä saat heti. Suosittelen lämpimästi!

Autoklinikka Savonlinna


Palveleva, ammattitaitoinen, toimiva, asiallinen.

Autoklinikka Raisio