Kokemuksia Autoklinikasta

Meille on ensisijaisen tärkeää, että voit jättää autosi meille huoletta ja olet tyytyväinen palveluumme koko korjausprosessin ajan. Kerro meille, miten onnistuimme.

Anna palautetta

Asiakkaamme kertovat

Olin iloisesti yllättynyt, kun autoni oli korjauksen yhteydessä pesty ja näytti myös sisältä puhtaalta. Autooni oli myös jätetty kiveniskemien varalta teippiä ensiavuksi. Kiitos siitä. Kaikki kävi luvattua nopeammin ja erittäin mallikkaasti. Ehdin jo kehaista palveluanne lähipiirilleni.

Autoklinikka Espoonlahti Espoo


Kiitos erinomaisesta palvelusta Jyväskylän Autoklinikalla. Vahinkotarkastuksesta lähtien palvelu oli erittäin ystävällistä, nopeaa ja joustavaa. Iso suositus!

Autoklinikka Jyväskylä


Olipahan halvatun hyvää palvelua. En muista ihan vähään aikaan saaneeni noin ”kunnioittavaa” asiakaspalvelua. Iso kiitos korjaustyön lisäksi renkaiden vaihdosta, auton pesusta ja sisäsiivouksesta. Näistä jälkimmäiset ilman kysymisiä ja tilauksia.

Autoklinikka Tampere Hatanpää


Asioin Oulun Autoklinikalla korjauttaen autostani etupuskurin, johon oli tullut naarmua. Olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun! Ajanvaraus vahinkotarkastukseen kävi todella kätevästi, henkilökunta oli todella ystävällistä paikan päällä ja hommat hoituivat nopeasti. Lisäksi kun kysyin onnistuisiko auton saada ajoissa valmiiksi renkaiden vaihdon takia henkilökunta laittoi rivakasti auton valmiiksi ja kerkesin vaihtamaan renkaat hyvin korjatulla autolla. Kaiken lisäksi auto oli vielä pesty ulkoa ja taisivat laittaa lasinpesunestettäkin minulle valmiiksi, kun vaurion takia ne olivat valuneet ulos. Palvelu oli parasta jota olen hetkeen saanut, ja jos jatkossa tulee tarvetta asioida vakuutukseen menevien korjausten puolesta korjaamolla, niin valinta tulee ehdottomasti olemaan Autoklinikka!

Autoklinikka Oulu


Ensimmäistä kertaa teidän kanssanne asioineena, on pakko sanoa, että palvelu oli todella paljon parempaa kuin mihin olen autokorjaamojen taholta tottunut. Erityiskiitos siis siitä! Mukavaa viikonloppua ja kiitos vielä avusta!

Autoklinikka Oriketo Turku


Olipas hieno asiakaskokemus. Ylititte kirkkaasti odotukseni. Sain teiltä nopeasti ajan lasin vaihtoon ja kyseessä oli kuitenkin erikoislasi. Samalla kysyttiin tarvetta sijaisautoon ja sekin järjestettiin viimeisen päälle. Aikataulu piti ja työn jälki erinomainen. Lisäksi auto oli pesty ja myös osin sisältä – ihan super.

Autoklinikka Olari Espoo


Kokemuksemme Porvoon toimipisteenne toiminnasta (toisen osapuolen autollemme aiheuttaman vaurion korjaus) oli hyvin positiivinen:

– asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu
– kaikki nähdyt tilat ja ulkoalue olivat siistit ja hyvässä järjestyksessä
– tehty työ näyttää kiitettävän laadukkaalta

Hyvää kesän jatkoa!

Autoklinikka Porvoo


Isot pisteet Haminan toimipaikalle. Ajelin motarilla kohti Haminaa ja aivan KAMALA iskemä tuli tuulilasiin. Joustavasti saman päivän aikana hoitui korjaus, ja siististi – ylitti odotukset. Arvostan! Tätä on palvelu.

Autoklinikka Hamina


Isot kiitokset Tampereen toimipisteelle todella asiallisesta palvelusta! Autoasioihin perehtymättömän asiakkaankin oli todella mukavaa asioida ammattimaisen henkilökunnan kanssa. Koin tulleeni kohdelluksi arvokkaana asiakkaana. Huipputyötä, jatkakaa samaan malliin!

Autoklinikka Tampere


10+ nopea ja ystävällinen palvelu, auto oli pesty ulkoa ja sisältä,

Autoklinikka Kouvola


Kiitos ystävällisestä ja hyväntahtoisesta työstänne! Toivottavasti lakat nyt pysyy. Arvostan kaltaista antamaanne suoraselkäistä palvelua, joka on automailmassa, ainakin omalta kohdalta ollut usein harvinaista. Erittäin hyvää kevään jatkoa.

Autoklinikka Kaivoksela Vantaa


Mahtavaa palvelua Hämeenlinnan Autoklinikalla! Paljon kiitoksia tehdystä työstä ja palvelusta, erinomaista! Korjaustyön kruunasi se, että autoni oli pesty ulkoa ja sisältä.

Autoklinikka Hämeenlinna


 

Kiitos Olarin autoklinikalle tuulilasin vaihdosta. Emme muista saaneemme mistään muualta niin hyvää palvelua kuin teiltä. Koko prosessi työn vastaanottamisesta palvelun toteuttamiseen sujui ystävällisesti, ammattitaitoisesti sekä laadukkaasti. Oli ilo asioida kanssanne!

Autoklinikka Olari Espoo