Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon teemme sille ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana selvitämme mitä pitää korjata, työn keston ja kustannukset. Tämä vie aikaa noin 15 minuuttia. Samalla toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään. Voit tulla tarkastukseen ilman ajanvarausta, varata ajan etukäteen verkossa tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti kuvilla.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

1.

Vahinkotarkastuksen aikana tutkimme autosi vaurion ja toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Jos maksat korjauksen itse, teemme sinulle kustannusarvion työstä.

2.

Tarkastuksen jälkeen laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen sekä varaamme sinulle ajan varsinaiseen korjaukseen.

3.

Tuo autosi korjattavaksi sovittuna ajankohtana. Halutessasi järjestämme sinulle sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta.

4.

Saat meiltä tiedon tekstiviestillä kun autosi on valmis noudettavaksi. Voit myös seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa verkossa.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa ja teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen vähentämiseksi ja kestävän kehityksen takaamiseksi kaikessa toiminnassamme.

Kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasapuolisesti ja kunnioituksella. Hieno kasvumme luo työtä ja hyvinvointia koko yhteiskunnalle.

Lue lisää.

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Eli voit tuoda autosi Autoklinikalle aina korjaukseen. Ajoneuvosi takuu säilyy aina.