Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Kolari- tai kolhuvaurion korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Se vie aikaa noin 15 minuuttia. Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden, korjaustyön keston ja kustannukset sekä toimitamme korjausarvion vakuutusyhtiöösi.

Voit tulla autovahingon tarkastukseen aina korjaamomme ollessamme avoinna tai varata ajan ennakkoon verkossa. Vahinkotarkastus hoituu myös puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai etänä videopuhelun avulla.

Tuulilasivaurioiden osalta vahinkotarkastusta ei tarvita, vaan voit varata ajan tuulilasin korjaukseen tai tuulilasin vaihtoon suoraan verkossa.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

1.

Vahinkotarkastuksessa tutkimme autosi vaurion ja toimitamme tarvittaessa korjausarvion vakuutusyhtiöösi. Jos maksat korjauksen itse, teemme sinulle kustannusarvion työstä.

2.

Vahingon tarkastuksen jälkeen varaamme autollesi varsinaisen korjausajan ja laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen.

3.

Jos teetät vahinkotarkastuksen korjaamolla ja autosi on ajokuntoinen, voit jatkaa matkaasi ja tuoda sen korjaukseen sovittuna ajankohtana. Jos autolla ei ole turvallista ajaa, jää se korjaamollemme odottamaan korjausaikaa.

4.

Vahingon korjauksen kestoon vaikuttavat mm. vahingon laajuus, tarvittavien varaosien toimitusaika sekä maalipinnan kuivuminen.

5.

Halutessasi järjestämme sinulle sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta. Se on sinulle veloitukseton jos vakuutukseesi sisältyy sijaisauton kattava turva.

6.

Voit seurata autosi vahinkokorjauksen arvioitua valmistumisaikaa verkossa. Saat meiltä tekstiviestillä tiedon kun autosi on valmis noudettavaksi.

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo.  Ajoneuvosi takuu säilyy aina.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.