Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Kolari- tai kolhuvaurion korjaus alkaa aina vahinkotarkastuksella. Se vie aikaa noin 15 minuuttia. Tarkastus on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden, korjaustyön keston ja kustannukset sekä toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Voit tulla tarkastukseen aina korjaamomme ollessamme avoinna tai varata ajan ennakkoon verkossa. Vahinkotarkastus hoituu myös sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai etänä videoyhteyden avulla.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

1.

Vahinkotarkastuksen aikana tutkimme autosi vaurion ja toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Jos maksat korjauksen itse, teemme sinulle kustannusarvion työstä.

2.

Tarkastuksen jälkeen varaamme autollesi ajan varsinaisen korjaukseen ja laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen.

3.

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Halutessasi järjestämme sinulle sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta.

4.

Voit seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa verkossa. Saat meiltä tekstiviestillä tiedon kun autosi on valmis noudettavaksi.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Eli voit tuoda autosi Autoklinikalle aina korjaukseen. Ajoneuvosi takuu säilyy aina.