Kolari- tai kolhuvaurion korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Voit hoitaa vahinkotarkastuksen puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai tulla vahinkotarkastukseen paikan päälle ilman ajanvarausta.

Vahinkotarkastus Autoklinikalla  on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mitenkään. Tuulilasivaurioiden osalta vahinkotarkastusta ei tarvita, vaan voit varata ajan tuulilasin korjaukseen tai tuulilasin vaihtoon suoraan verkossa.

Hoida vahinkotarkastus puhelimella - katso video

Jos kyseessä on vakuutuksestasi korvattava pelti- tai kolarivaurio, voit hoitaa vahinkotarkastuksen myös puhelimella lähettämällä meille kuvat autosi vauriosta. Näin sinun ei tarvitse ajaa korjaamolle autosi vauriota näyttämään.

Kokenut kuvatiimimme arvioi autosi korjaustarpeet lähettämiesi kuvien perusteella ja on yhteydessä sinuun korjausaikatauluun liittyen.

Vahinkotarkastus valokuvilla on aina veloitukseton eikä velvoita sinua vielä mitenkään.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

1.

Vahinkotarkastuksessa tutkimme autosi vaurion ja teemme siitä korjausarvion vakuutusyhtiöösi. Jos maksat korjauksen itse, saat kustannusarvion työstä.

2.

Vahingon tarkastuksen jälkeen varaamme autollesi korjausajan ja laitamme tarvittavat osat tilaukseen.

3.

Jos teetät vahinkotarkastuksen korjaamolla ja autosi on ajokuntoinen, voit jatkaa matkaasi ja tuoda sen korjaukseen sovittuna ajankohtana. Jos autolla ei ole turvallista ajaa, jää se korjaamollemme odottamaan korjausaikaa.

4.

Toivomme, että tuot autosi korjaukseen heti aamusta klo 8.30. Näin pääsemme aloittamaan työn heti. Korjauksen kestoon vaikuttavat mm. vahingon laajuus, tarvittavien osien toimitusaika sekä maalipinnan kuivuminen.

5.

Halutessasi järjestämme sinulle sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta. Se on sinulle veloitukseton jos vakuutukseesi sisältyy sijaisauton kattava turva.

6.

Voit seurata autosi vahinkokorjauksen arvioitua valmistumisaikaa verkossa. Saat meiltä tekstiviestillä tiedon kun autosi on valmis noudettavaksi.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki merkit ja mallit – myös sähköautot ja hybridit

Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Noudatamme tarkasti autonvalmistajan alkuperäisiä ohjeita ja takuu säilyy aina.

Autoklinikka on vastuullinen valinta

Teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme ja pyrimme mahdollisimman vihreään korjausprosessiin. Tämä tarkoittaa, että  tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää.

Varaa aika verkossa tai soita asiakaspalveluumme (24h).