Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon teemme sille ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana selvitämme vaurion laajuuden, työn keston ja kustannukset. Tämä vie aikaa noin 15 minuuttia. Tarkastuksen jälkeen toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi.

Vahinkotarkastus on aina veloitukseton eikä sido sinua vielä mitenkään. Voit tulla tarkastukseen ilman ajanvarausta, varata ajan etukäteen verkossa tai hoitaa tarkastuksen sähköisesti kuvilla.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

1.

Vahinkotarkastuksen aikana tutkimme autosi vaurion ja toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Jos maksat korjauksen itse, teemme sinulle kustannusarvion työstä.

2.

Tarkastuksen jälkeen laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen sekä varaamme sinulle ajan varsinaiseen korjaukseen.

3.

Halutessasi järjestämme sinulle sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta.

4.

Tuo autosi korjattavaksi sovittuna ajankohtana.  Saat meiltä tekstiviestillä tiedon kun autosi on valmis noudettavaksi.

Autoklinikka on aina myös vastuullinen valinta

Haluamme olla alan suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa ja teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen vähentämiseksi ja kestävän kehityksen takaamiseksi kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää Autoklinikan vastuullisuudesta

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Eli voit tuoda autosi Autoklinikalle aina korjaukseen. Ajoneuvosi takuu säilyy aina.