Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Vahinkotarkastustuksesta se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon teemme sille ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana selvitämme mitä pitää korjata, työn keston ja kustannukset. Tämä vie aikaa noin 15 minuuttia. Vahinkotarkastus on aina maksuton eikä sido sinua vielä mitenkään. Voit tulla tarkastukseen ilman ajanvarausta korjaamojemme ollessa avoinna, varata ajan etukäteen verkossa tai tehdä tarkastuksen sähköisesti kuvilla.

Mitä teemme vahinkotarkastuksessa?

1.

Vahinkotarkastuksen aikana tutkimme autosi vaurion ja toimitamme tarvittavat tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Jos maksat korjauksen itse, teemme sinulle kustannusarvion työstä.

2.

Tarkastuksen jälkeen laitamme tarvittavat varaosat tilaukseen sekä varaamme sinulle ajan varsinaisen korjaukseen.

3.

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Halutessasi järjestämme sinulle sijaisauton vuokraamokumppaneidemme kautta.

4.

Saat meiltä tiedon tekstiviestillä kun autosi on valmis noudettavaksi. Voit myös seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa verkossa.

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Eli voit tuoda autosi Autoklinikalle aina korjaukseen. Ajoneuvosi takuu säilyy aina.