Tiedotteet 30.03.2021

 Yli 60 vuotta toiminut autotalo Auto-Kehä liittyy 1. huhtikuuta alkaen Autoklinikan yrittäjäverkostoon. Uuden kumppanuuden myötä Autoklinikan verkosto kattaa jo yli 50 toimipistettä. Samalla Autoklinikka kasvattaa merkittävästi yhteistyötään Suomen luotetuimpien merkkiliikkeiden kanssa.

 Autovahinkoalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan uusilla paikkakunnilla, kun Auto-Kehän vahinkokorjaustoiminta liittyy osaksi Autoklinikka-yrittäjien muodostamaa kumppaniverkostoa. Karkkilassa, Forssassa ja Lohjalla toimiva Auto-Kehä on perheyritys ja täyden palvelun autotalo, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1960 alkaen.

– On hieno luottamuksen osoitus, että Auto-Kehän kaltainen luotettu toimija liittyy osaksi yrittäjäverkostoamme. Tämä on myös hieno jatkumo merkkiliikeyhteistöillemme sekä osoitus siitä, että Autoklinikka on arvostettu toimija läpi autoalan, Autoklinikan franchising-toiminnoista vastaava Johannes Marttila sanoo.

Auto-Kehä liittyy Autoklinikan yrittäjäverkostoon 1. huhtikuuta alkaen. Yhtiö jatkaa edelleen itsenäisenä yrityksenä ja omalla nimellään, mutta kumppanuuden myötä Auto-Kehän vahinkokorjaamo saa Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.

– Tällaiset yhteistyömallit ovat toimialallamme erittäin tervetulleita. Autoklinikka on trendikäs ja kasvava autoalan yritys, jolta löytyy rutkasti osaamista. Tästä syystä alkava kumppanuutemme on meille mielenkiintoinen. Auto-Kehässä nojaamme edelleen pitkään historiaamme, mutta saamme matkalle mukaan Autoklinikan ja pääsemme hyödyntämään toistemme voimavaroja jatkossa, kertoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Tom Mörck.

Lisätietoja:

Johannes Marttila
Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: 040 571 1440
johannes.marttila@autoklinikka.fi
www.autoklinikka.fi

Tom Mörck
Auto-Kehä Oy
Puh: 0207 590 521
tom.morck@auto-keha.fi
www.auto-keha.fi