Tiedotteet 29.05.2023

Asiakaspalvelustaan ja laajasta osaamisestaan tunnettu autokorjaamo CarVision liittyy 1. kesäkuuta alkaen Autoklinikan yrittäjäverkostoon. Uuden kumppanuuden myötä Autoklinikan palveluverkosto vahvistuu Keski-Suomessa.

Autovahinkoalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan Keski-Suomessa, kun CarVision liittyy osaksi Autoklinikka-yrittäjien muodostamaa kumppaniverkostoa. CarVision on 10 vuotta Jämsässä toiminut perheyritys, joka tunnetaan paikallisesti hyvästä asiakaspalvelustaan ja laaja-alaisesta osaamisestaan.

– Lähdimme kymmenen vuotta sitten täysin nollasta haastamaan autokorjausalaa uutena toimijana, ja asiakaslähtöisyydellämme olemme saaneet vakiinnutettua paikkamme markkinoilla. Maailma ja autoala ovat kuitenkin suuressa murroksessa, jossa luovimisesta on tullut pienelle toimijalle erittäin haastavaa. Harkitsimme laajempaan verkostoon liittymistä useita vuosia, mutta lopulta päätös nimenomaan Autoklinikan kumppaniksi liittymisestä oli helppo ja luonteva. Jaamme Autoklinikan kanssa samat arvot, tavat ja ajattelumaailman, jossa asiakaspalvelu ja työn laatu ovat keskiössä – ja laajemman verkoston resursseilla voimme turvata osaavan ja monipuolisen palvelun Jämsässä myös jatkossa, kertoo CarVisionin toimitusjohtaja Heikki Vanhatalo.

CarVision liittyy Autoklinikan yrittäjäverkostoon 1. kesäkuuta alkaen. Kumppanuuden myötä CarVisionin asiakaspalvelu- ja korjaamotilat saavat Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.

– CarVision on tehnyt paikallisesti vaikuttavaa työtä jo vuosikymmenen ajan, ja onkin hieno luottamuksen osoitus, että saamme heidät nyt osaksi yrittäjäverkostoamme. Kumppanuus vahvistaa Autoklinikan asemaa aidosti kansallisena korjaamoketjuna, Autoklinikan franchising-toiminnoista vastaava Johannes Marttila sanoo.

Lisätietoja:

Johannes Marttila,
Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: +358 40 571 1440
johannes.marttila@autoklinikka.fi

Heikki Vanhatalo
Autoklinikka Jämsä
Puh: +358 40 755 4544

www.autoklinikka.fi