Tiedotteet 20.06.2023

Suomen johtava vahinkokorjaamoketju Autoklinikka on avannut uuden toimipisteen Tuusulaan. Lähellä Tuusulan keskustaa sijaitseva uusi korjaamo helpottaa ja nopeuttaa kolari- ja lasivaurioiden hoitoa Uudellamaalla.

Autoklinikka laajentaa korjaamoketjuaan avaamalla uuden toimipisteen Tuusulaan. Kesäkuussa avautuneessa korjaamossa hoituvat vahinkotarkastukset, pelti- ja kolarikorjaukset, pienten kolhujen PDR-korjaukset sekä tuulilasinkorjaukset ja -vaihdot. Lisäksi Tuusulan uudessa toimipisteessä on alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävä maalaamo, jossa maali- ja energiahävikin määrä pysyy mahdollisimman pienenä.

– Tuusulan korjaamomme myötä paikallisten ei tarvitse enää ajaa Autoklinikalle Järvenpäähän tai Vantaalle. Samalla toimipiste vahvistaa merkittävästi nykyistä palveluverkostoamme, eli saamme jatkossa Uudellamaalla entistä nopeammin vauriokorjaukset työn alle. Olemmekin innoissamme, että voimme tällä laajentumisella parantaa palvelutarjontaa Tuusulassa sekä samalla vahvistaa asemaamme aidosti valtakunnallisena vahinkokorjaamoketjuna, aluepäällikkö Mikko Mattila Autoklinikalta toteaa.

Uusi korjaamo sijaitsee osoitteessa Amerintie 50, lähellä Tuusulan keskustan kauppoja. Henkilöstö koostuu sekä vanhoista Autoklinikka-ammattilaisista että uusista paikallisesti palkatuista osaajista.

Autoklinikka Tuusula on nyt toiminnassa ja auki arkisin klo 7:30–17:00.

Lisätietoja:
Mikko Mattila
Autoklinikka-yhtiöt Oy
 +358 10 201 9649
mikko.mattila@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi