Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme Turun Itäharjun pisteeseen vakituiseen työsuhteeseen varaosamyyjää.

Mitä etsimme?

Oletko sinä etsimämme motivoitunut ja haasteita pelkäämätön uusi varaosamyyjä? Tarjolla on mielenkiintoinen ja itsenäinen rooli alan johtavassa yrityksessä.

Työnkuvasi on monipuolinen ja tulet työskentelemään yhteistyössä työnjohtajien kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu varaosien tilaaminen ja varaston ylläpito sekä logistiikkaan liittyvät työtehtävät.

Toivomme sinulta hyviä IT-taitoja sekä aikaisempaa kokemusta varaosamyyjän työtehtävistä tai autoalalta.

Pärjäät hommassa hyvin, jos olet luonteeltasi sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida työyhteisösi erinomaisiin tuloksiin.

Mitä tarjoamme?

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, modernit työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan Autoklinikan Vasaratti-akatemiassa.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 21.4. 2024 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Pasi Paasimaa arkisin klo 10:00-14:00 puh. 0405773916 tai pasi.paasimaa@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.