Tietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Tulet meille, me arvioimme vahingon laajuuden, ilmoitamme sen vakuutusyhtiöön ja korjaamme autosi siihen kuntoon kuin se oli ennen vahinkoa. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa.

Pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot ovat erikoisalaamme

Niin paljon kuin nimemme on Autoklinikka, emme kuitenkaan tee autoille kasvojenkohotuksia tai ehostuksia. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset hoidamme omissa automaalaamoissamme, mutta hoituupa meiltä pienten kolhujen korjaus myös maalaamatta. Tehtävämme on korjata vain ja ainoastaan se kaikki, mitä vahingossa on rikkoontunut. Kaikki tarkoittaa kaikkea, sitäkin mitä vahingossa on vaurioitunut pellin lisäksi siis myös siis myös jäähdyttimiä, moottorin apulaitteita ja muita osia.

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties sinun näkökulmastasi yhtä nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti.

Autoklinikka on ennen kaikkea olemassa, jotta sinulla olisi vapaus valita missä autosi vahingot haluat korjata. Jotta voisit itse valita paikan, jossa työn laatu, nopeus ja palvelu ovat sinusta oikealla tasolla. Riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin maata olet. Me toimimme kaikkialla Suomessa ja myös muualla Pohjolassa.

Valtakunnallinen verkostomme kattaa yli 30 korjaamoa

  • Perustettu vuonna 1992
  • Yli 30 korjaamoa ympäri Suomen
  • Lähes 30 000 korjattua autoa vuodessa
  • Asiakastyytyväisyys alan huipputasoa – NPS 85,4
  • Työllistää Suomessa lähes 300 korjausalan ammattilaista
  • Liikevaihto yli 30 M€
  • Palvelee kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita
  • Korjaa ammattitaidolla kaikki automerkit
  • Osa pohjoismaista Werksta-konsernia

Korjaustyön laadusta emme tingi

Laatu on asia, jota ei väittämällä voi hyväksi todistaa. Käyttäjien kokemuksilla sen sijaan voi ja niitä meillä on esittää maineemme tueksi enemmän kuin tarpeeksi. Myös se, että useimmat vakuutusyhtiöt ja yritysasiakkaat suosittelevat meitä, todistaa tyytyväisyydestä työmme laatuun. Ja myös se, että alkuperäinen takuu säilyy ennallaan korjaamissamme autoissa: työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen.

Virheitä tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me voimme ainakin tehdä siitä helppoa.