Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Työnjohtaja, Jyväskylä

Työnjohtaja, Jyväskylä

Haluatko osaksi Suomen johtavaa autokorjaamoketjua? Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja henkilöstön työviihtyvyyteen panostetaan?

Haemme Autoklinikka Oy:lle Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja asiakas-palveluhenkistä työnjohtajaa. Tehtäviisi työnjohtajana kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, korjaussuunnitelmien laatiminen, hinta-arvioiden tekeminen, varaosatilaukset, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin.

Lisäksi vastaat korjaamohenkilöstömme työnjohdosta ja motivoinnista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta, mielellään vauriokorjaamosta tai vakuutusyhtiöstä. Toivomme sinulta lisäksi Cabas-ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä.  Omaat hyvät vuorovaikutus- ja työnjohtotaidot. Olet erinomainen tiimityöntekijä, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

Arvostamme intohimoista suhtautumista esiluokkaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä roolissa alan johtavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen   11.2.2018 mennessä. Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Johannes Marttila arkisin klo 10.00-14.00,

puh. tai