Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Asiakaspalvelutyöntekijä, Tammisto, Vantaa

Asiakaspalvelutyöntekijä, Tammisto, Vantaa

Haluatko osaksi Suomen johtavaa autokorjaamoketjua? Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja henkilöstön työviihtyvyyteen panostetaan?

Haemme Autoklinikka Oy:lle Vantaan Tammistoon vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja reipasta asiakaspalvelutyöntekijää. Työajat ovat arkisin klo 8.00-17.00 välillä. Asiakaspalvelutyöntekijänä vastuullasi on huolehtia, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa avun nopeasti ja ammattitaidolla. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja sähköposti. Vastaat myös SoMe-kanaviemme kautta tulleisiin kyselyihin ja palautteisiin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteydenpito erilaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta työtäsi kohtaan. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hallitset Excelin peruskäytön sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja sinulla ripeä ote työhön.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hoitaa tilanne kuin tilanne rauhallisesti ja ammattimaisella asenteella. Olet hakemamma henkilö, jos tyytyväiset asiakkaat saavat hymyn huulillesi.

Tarjoamme sinulle innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä ennen kaikkea asenne ratkaisee. Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!

Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 4.2.2018 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sanna Eronen numerosta maanantaina 22.1 klo 14-15 ja maanantaina 29.1 klo 15-16. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen .

Näin palvelemme asiakkaitamme – katso video