Hybridiautojen korjauspalvelut Vaasan alueella

Kun hybridiautolle sattuu vahinko, on tärkeää valita korjaamo, joka ymmärtää näiden monimutkaisten ajoneuvojen erityisvaatimukset. Vaasassa sijaitseva Autoklinikka tarjoaa kattavat palvelut hybridiautojen korjauksiin, olipa kyseessä sitten pieni kolhu tai suurempi kolarivaurio.

Hybridiautojen korjausprosessi alkaa aina vahinkotarkastuksella, jossa arvioimme vaurion laajuuden ja määritämme korjaustarpeet. Tämä palvelu on asiakkaillemme maksuton, ja se voidaan suorittaa joustavasti joko paikan päällä tai etänä.

Hybridiautojen peltikorjaukset

Hybridiautojen peltivauriot vaativat erityistä huomiota ja taitoa. Meillä on vuosien kokemus ja oikeat työkalut kaikenlaisten peltivaurioiden korjaamiseen. Käytämme korjauksissa aina autonvalmistajien ohjeita ja suosituksia, jotta autosi takuu säilyy voimassa. Tutustu peltikorjauspalveluihimme täällä.

Lommon oikaisu ilman maalausta (PDR)

Maalaamaton lommon oikaisu, eli PDR-tekniikka, on kustannustehokas ja nopea tapa korjata pienet lommot ilman maalaustarvetta. Tämä menetelmä säästää aikaa ja ympäristöä. Se on ihanteellinen menetelmä, kun auton maalipinta on säilynyt vauriosta huolimatta ehjänä.

Meidän kokeneet PDR-ammattilaiset arvioivat, onko autosi lommo korjattavissa tällä menetelmällä. Lisätietoja PDR-palveluistamme saat täältä.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjaamo

Ympäristövastuu on meille tärkeä osa toimintaamme. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimaan ympäristöystävällisiä korjausprosesseja. Tämä tarkoittaa, että korjaamme aina vain välttämättömät osat ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti.

Olemme myös sitoutuneet jatkuvaan laadun ja ympäristöasioiden parantamiseen, jotka näkyvät ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaateissa.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme ylpeitä positiivisista asiakasarvioistamme. Viime vuonna asiakkaamme arvioivat palveluillemme laadun keskiarvon olevan 9,41 asteikolla 0-10, ja NPS-lukumme oli 87,64, joka kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja valmiudesta suositella palveluitamme.

Laadunvarmistus on osa jokapäiväistä työtämme, ja seuraamme tarkasti korjausprosessin kaikkia vaiheita. Voit luottaa siihen, että autosi on aina osaavissa käsissä.

Korjaustyön seuranta

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus seurata autosi korjaustyön edistymistä reaaliajassa. Lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit tarkastella työn etenemistä ja arvioitua valmistumisaikaa.

Korjaustyön kestoon vaikuttavat muun muassa vahingon laajuus, tarvittavien varaosien toimitusaika ja mahdollinen maalaustyö. Tarjoamme sijaisautoja korjauksen ajaksi, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Lisätietoa sijaisautosta voit lukea täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Meillä on kattava tietopankki vastauksista asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin. Olipa kyseessä sitten korjausprosessi, vakuutusasiat tai ympäristövastuu, olemme koonneet vastaukset auttamaan sinua.

Käy tutustumassa usein kysyttyihin kysymyksiin ja löydä vastaukset mieltäsi askarruttaviin asioihin täältä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Kun hybridiautosi tarvitsee korjausta, ota yhteyttä tai varaa aika Vaasan Autoklinikalle. Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa hybridiauton korjaustarpeissa. Lue lisää hybridi autojen korjauksesta täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi