Autoklinikka
en Avaa valikko

Toimipisteet

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju, joka takuulla korjaa kaiken, mikä on korjattavissa. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo, joka huolehtii siitä, että sinulla on yksi huoli vähemmän.


Valitse toimipiste


Etsi lähin toimipisteesi

Syötä osoite tarkistaaksesi lähimmät toimipaikkasi. Mikäli et tiedä osoitettasi, voit paikantaa sen.

Sijainnin tarkkuus:

Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja, joten korjaamme ammattitaidolla kaikki merkit, mm. VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat siitä, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja sen takuu säilyy ennallaan.

Asiakastyytyväisyytemme on korkeinta mahdollista tasoa. Jopa yli 98 % asiakkaistamme on valmis suosittelemaan palveluamme tuttavilleen.*

Olemme rohkeasti sitä mieltä, että olemme löytäneet autokorjaamoalalla harvinaisen hyvän hinta-laatusuhteen sisältävän yhtälön, jossa palvelun laatu ja asiakkaan maksama hinta kohtaavat. Uskallamme näin luvata asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja korjauslaadun lisäksi myös kustannustehokkaimman ratkaisun.

* Autoklinikan asiakastyytyväisyyskysely.