Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Töihin meille

Töihin meille

Kiinnostaako työ Autoklinikalla?

Haluamme joukkoomme alan parhaita ja motivoituneita osaajia työnjohtajiksi, autopeltisepiksi ja automaalareiksi. Korkean asiakastyytyväisyyden vaaliminen on tärkein tavoitteemme.

Autoklinikka on vastuullinen ja hyvin johdettu, kannattavasti alamme suurimmaksi toimijaksi kasvava yksityinen kotimainen perheyhtiö ja kaikkien vakuutusyhtiöiden luottokumppani, joka noudattaa huolellista ja kustannustehokasta tapaa korjata autoja. Alansa parhainta osaamista edustavat autopeltiseppämme korjaavat autovaurioita enemmän kuin alalla on yleisesti totuttu.

Autoklinikkalaisuuteen kuuluu hyvä tekemisen meininki ja vastuunanto sekä -kanto, mikä edesauttaa myös alan parhaan asiakaspalvelun ylläpitämisen kaikissa aidoissa Autoklinikka-toimipisteissä. Kun autoklinikkalaisilla on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme nauttivat sellaista palvelua, jota he mielellään suosittelevat muille.

Työnjohtajan tehtävät

Työnjohtajan roolissa arvostamme jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä korikorjaamolla sekä Cabas-ohjelmiston tuntemusta. Työnjohtaja sitoutuu tavoitteeseemme korkeasta asiakastyytyväisyydestä, on valmis kantamaan vastuuta ja johtamaan omaa korjaamo-tiimiään esimerkillään.

Autopeltisepän ja automaalarin tehtävät

Olitpa sitten jo alan konkari tai tulevaisuuden tekijä, niin tehtävän tärkeimpiä elementtejä ovat asenne, kova tekemisen halu ja sitoutuminen ensiluokkaiseen laatuun.

Nyt haemme

Asiakaspalvelutyöntekijä, Tammisto, Vantaa
Työnjohtaja, Konala, Helsinki ja Tammisto, Vantaa

Avoin hakemus

Voit halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen milloin tahansa, ilmoittaa itsestäsi ja halukkuudestasi työskennellä joukkueessamme. Lähettämäsi hakemus käsitellään luottamuksellisena.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen