en ru Avaa valikko
Töihin meille

Töihin meille

Kiinnostaako työ Autoklinikalla?

Kasvumme myötä etsimme joukkoomme säännöllisesti uusia autoklinikkalaisia. Meillä on tilaa motivoituneille ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaaville työnjohtajille, autopeltiseppille, maalareille ja korjaamotyöntekijöille. Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai lähetä avoin hakemus.

Nyt haemme

Vauriokorjauksen Ammattilaisia Ruotsiin ja Norjaan
Automaalari, Lahti

Lähetä avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä meille avoin hakemus. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Jätä avoin hakemus

Yleisimmät työtehtävät

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Toimit myös korjaamohenkilöstön tiiminvetäjänä.
Autopeltiseppänä tehtäväsi muodostuu monimerkkikorjaamon monipuolisista töistä kuten erilaisista kolhu- ja kolarivauriokorjauksista.
Automaalarina tehtäviisi kuuluu autojen erilaisten materiaalien pintakäsittely, perus- ja erikoismaalaus.
Korjaamotyöntekijänä huolehdit autojen pesusta ja viimeistelystä sekä varaosien hallinnasta.

Autoklinikka työnantajana

Tarjoamme työympäristön, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit sekä vastuunantoa ja -kantoa. Meillä jokaisen työpanosta arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut ja nykyaikaiset työvälineet.

Uskomme, että kun työntekijöillämme on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme saavat erinomaista palvelua. Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen parasta autokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Täältä löydät lisätietoa meistä.

Liity joukkoomme!

Työskentely Autoklinikalla

Sara Virnes, automaalari, Autoklinikka Konala

Työskentelen Konalan toimipisteessä automaalarina. Tässä hommassa parasta on työn vaihtelevuus, itsenäisyys sekä käsillä tekeminen. Mukavana lisänä tulee huumorintajuiset työkaverit ja hyvä tekemisen meininki.

Sara Virnes, automaalari, Autoklinikka Konala
Miko Morko, työnjohtaja, Autoklinikka Lahti

Aloitin urani Tampereen Autoklinikalla, jonka jälkeen sain hyvää kokemusta Vantaan Tammistossa. Tällä hetkellä toimin Lahden toimipisteessä työnjohtajana. Työssäni parasta on sen monipuolisuus sekä työskentely hyvässä tiimissä. Saan mukavasti vastuuta ja tunnen, että työtäni arvostetaan.

Miko Morko, työnjohtaja, Autoklinikka Lahti
Joni Balabolin, peltiseppä, Autoklinikka Turku

Työskentelen Turun toimipisteessä autopeltiseppänä. Tässä hommassa parasta on asiakkailta saatu välitön palaute ja, että pääsee näkemään työnsä jäljen välittömästi. Arvostan myös, että Autoklinikalla työntekijöiden koulutukseen panostetaan ja laatu on ykkösasia.

Joni Balabolin, peltiseppä, Autoklinikka Turku

Noudatamme työnhakijoiden henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja käsittelyperusteistamme ja rekisteröityjen oikeuksista löydät tietosuojaselosteestamme.