en ru Avaa valikko
Töihin meille

Töihin meille

Kiinnostaako työ Autoklinikalla?

Kasvumme myötä etsimme  joukkoon säännöllisesti motivoituneita ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia työnjohtajia, autopeltiseppiä, maalareita ja korjaamotyöntekijöitä.

Nyt haemme

Työnjohtaja, Vantaa
Automaalari, Hyvinkää
Automaalari, Kangasala
Autopeltiseppä, Tampere
Autopeltiseppä, Hämeenlinna

Yleisimmät työtehtävät

Toivomme kaikilta autoklinikkalaisilta reipasta otetta työhön, hyvää motivaatiota sekä sitoutumista ensiluokkaiseen laatuun ja asiakaspalveluun. Meillä ennen kaikkea asenne ratkaisee.

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Toimit myös korjaamohenkilöstön tiiminvetäjänä.

Autopeltiseppänä tehtäväsi muodostuu monimerkkikorjaamon monipuolisista töistä kuten erilaisista kolhu- ja kolarivauriokorjauksista.

Automaalarina tehtäviisi kuuluu autojen erilaisten materiaalien pintakäsittely, perus- ja erikoismaalaus.

Korjaamotyöntekijänä huolehdit autojen pesusta ja viimeistelystä sekä varaosien hallinnasta.

Lähetä avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen . Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Autoklinikka työnantajana

Tarjoamme työympäristön, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit sekä vastuunantoa ja -kantoa. Meillä jokaisen työpanosta arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut ja nykyaikaiset työvälineet.

Uskomme, että kun työntekijöillämme on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme saavat erinomaista palvelua. Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen parasta autokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Täältä löydät lisätietoa meistä.

Liity joukkoomme