en ru Avaa valikko
Ilmoittaudu mukaan taskuparkin SM-kisoihin

Ilmoittaudu mukaan taskuparkin SM-kisoihin

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Autoklinikan järjestämään taskuparkin SM-kisaan. Kilpailu pidetään lauantaina 29.9.2018 klo 13:00-15:30 Ainoa kauppakeskuksen ulkopysäköintialueella Sokos Hotel Tapiola Gardenin edustalla (Tapionaukio 4). Mukaan mahtuu 25 kilpailijaa. Huom! Kilpailun osallistujamäärä on täyttynyt, muta voit ilmoittautua varasijalle alla olevalla lomakkeella.

Voittajan ratkaisee aika eli kuka nopeimmin kurvaa kisa-auton taskuun. Jokaisella kilpailijalla on mahdollisuus suorittaa tehtävä vain kerran ja virheistä sakotetaan. Kisan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Pääpalkintona 500 euron matkalahjakortti

Voittaja saa palkinnoksi roppakaupalla mainetta ja kunniaa sekä 500 euron arvoisen matkalahjakortin. Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken 150 euron arvoisen risteilylahjakortin ja tuotepalkintoja.

Kisasuoritusten lomassa sinulla on mahdollisuus seurata Autoklinikan järjestämiä työnäytöksiä. Taitavat peltiseppämme näyttävät, miten parkkipaikalla tullut pieni kolhu oikaistaan maalaamatta ja kuinka kiven iskemä tuulilasissa korjataan. Paikan päällä on myös CAP-Autokoulun edustaja anatamassa vinkkejä sujuvaan pysäköintiin sekä ajosimulaattori, jolla voit harjoitella taskuparkkeeraustekniikkaa turvallisessa ympäristössä.

Älä siis enää aikaile vaan kerää kannustusjoukot kasaan ja lähde tavoittelemaan taskuparkin Suomen mestarin titteliä. Vielä ehdit mainiosti myös kohottaa kisakuntoasi, sillä harjoitus ei ole mestarillekaan pahitteeksi.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja kisaaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Peruutukset ja muut tiedustelut tapahtumaan liittyen voi lähettää osoitteeseen: .

Ilmoittautumislomake

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Yhteistyössä:

Autoklinikka on pelti- ja tuulilasivaurioiden korjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkokorjaamoketju. Palvelemme yli 30 toimipisteessä ympäri Suomen. Tilastojen mukaan liikennevahinkoja sattuu eniten juuri pysäköintialueilla. Autoklinikka haluaa kansallisen Pysäköintipäivän 29.9.2018 merkeissä kiinnittää huomiota turvalliseen liikkumiseen pysäköintialueilla. Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.

Takaisin Pysäköintipäivä-sivulle