Syyskuussa tehdään pysäköinnistä turvallisempaa

Autoklinikka haluaa kiinnittää huomiota turvalliseen pysäköintiin, ja järjestämme jo kolmatta kertaa kansallisen Pysäköintipäivän. Tänä vuonna päivää vietetään sunnuntaina 29.9.2019.

Tilastojen mukaan liikennevahinkoja sattuu eniten nimenomaan pysäköintialueilla. Ahtaat parkkihallit, tiukat käännökset ja taskuparkkeeraus aiheuttavat päänvaivaa monille kuljettajille ja johtavat välillä myös harmittaviin kolhuihin ja naarmuihin.

Tämä on huomattu myös meillä Autoklinikalla, jossa korjaamme päivittäin pysäköinnin yhteydessä syntyneitä vaurioita. Turvallinen pysäköintialueella liikkuminen onkin taitolaji, johon haluamme näin teemapäivän myötä kiinnittää autoilijoiden huomion.

Sinustako uusi Taskuparkin Suomen mestari?

Viime vuonna suuren suosion saavuttaneet Taskuparkin SM-kisat ovat täällä jälleen. Jos taskuparkin tekeminen on sinulle lasten leikkiä, tule haastamaan viime vuoden paras tulos. Maineen ja kunnian lisäksi voittajalle on luvassa 1 000 euron arvoinen matkalahjakortti, ja 2. ja 3. sijalle yltäneet palkitaan 200 euron arvoisella matkalahjakortilla. Lisäksi arvomme kaikkien finalistien kesken mukavia tuotepalkintoja.

Tie finaalin vie alueellisten karsintakisojen kautta, jotka järjestetään lauantaina 21.9. Mikkelissä ja Rovaniemellä klo 12-15 ja Seinäjoella klo 12-14. Helsingin karsinta käydään sunnuntaina 29.9. klo 10:30-12:30 – muutama tunti ennen finaalia.  Helsingin karsinnassa taitojaan testaa myös Radio Novan Esko Eerikäinen. Taskuparkin SM-kisojen finaali kamppaillaan sunnuntaina 29.9.2019 Helsingin Narinkkatorilla Kampissa. Tapahtuma on yleisölle avoin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Finaalissa su 29.9. ohjelmaa koko perheelle

Tiukan Taskuparkin SM-kisan finaalitaiston lisäksi Helsingin Narinkkatorilla on su 29.9. ohjelmaa koko perheelle. Ohjelma alkaa klo 13 kun TV:stä tutut Maltti ja Valtti nousevat lavalle. Tiukka finaali käydään klo 14–15, jonka jälkeen luvassa on palkintojenjako ja tuotepalkintojen arvontaa paikalla olijoiden kesken. Tapahtuman juontaa Radio Novasta tuttu Esko Eerikäinen.

Päivän aikataulu

10:30-12:30 Helsingin Taskuparkin SM-kisojen alkukarsinta
13:00-14:00 Maltti & Valtti nousevat lavalle
14:00-15:00 Taskuparkin SM-kisojen finaali
15:00-15:30 Palkintojenjako ja tuotepalkintojen arvontaa

Lisäksi koko päivän luvassa (klo 10:30-15:00)

– Autoklinikan työnäytöksiä
– Glitter-kasvomaalausta
– Polkuautorata lapsille
– VPK esittäytyy ja paloauto paikan päällä
– Liikenneturvan onnenpyörä
– CAP-autokoulun ajosimulaattori
– Tesla Club Finland ja lisätietoa sähköautoilusta

Uskalla kantaa vastuu

Me korjausalan ammattilaiset ymmärrämme, että autoillessa sattuu ja tapahtuu. Pysäköintipäivänä haluamme peräänkuuluttaa reilua käytöstä: jos pysäköidessäsi vahingoitat toisen autoa, otathan siitä vastuun ja jätät yhteystietosi paikalle.

Valitettavan usein kuulemme tapauksista, jossa vaurion aiheuttaja on livahtanut paikalta. Nämä henkilöt maksattavat meillä muilla omat vahinkonsa kohonneina autovakuutusmaksuina. Ole siis reilu eli jos kolisee niin #jätälappu.

Katso vinkit turvalliseen pysäköintiin parkkihallissa


Tapahtuman järjestäjä:

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset hoidamme omissa automaalaamoissamme. Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.

 


Yhteistyössä