Ilmoittaudu mukaan Taskuparkin SM-kisoihin

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua Autoklinikan Taskuparkin SM-kisoihin. Kisat ovat osa Autoklinikan vuosittaista Pysäköintipäivää, jota vietetään syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna finaaliin pääsee paikallisten karsintakilpailujen kautta:

Mikkeli
la 21.9. klo 12–15
Osoite: Autoklinikka Mikkeli, Yrittäjänkatu 30

Seinäjoki
la 21.9. klo 12–14
Osoite: Autoklinikka Seinäjoki, Mäntylänkatu 5

Rovaniemi
la 21.9. klo 12–15
Osoite: Autoklinikka Rovaniemi, Teollisuustie 9

Helsinki
su 29.9. klo 10:30–12:30
Osoite: Narinkkatori Kampin kauppakeskus
PS. Helsingin karsintakisassa taitojaan testaa myös Radio Novan Esko Eerikäinen. 

Mikkelistä, Seinäjoelta ja Rovaniemeltä Helsingin finaaliin pääsee kaksi parasta Autoklinikan kustantamana. Helsingin karsintakilpailusta jatkoon pääsee neljä taskuparkkitaituria. Finaali kamppaillaan sunnuntaina 29.9.2019 Helsingin Narinkkatorilla Kampissa klo 14-15.  Kisan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Pääpalkintona 1 000 euron matkalahjakortti

Finaalin voittaja eli Taskuparkin Suomen mestari saa palkinnoksi roppakaupalla mainetta ja kunniaa sekä 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin. Lisäksi 2. ja 3. sijalle finaalissa yltäneet palkitaan 200 euron matkalahjakortilla. Arvomme kaikkien finalistien kesken myös muita mukavia tuotepalkintoja. Katso video viime vuoden taskuparkin SM-kisoista.

Finaalissa ohjelmaa koko perheelle

Finaalin ohjelma alkaa klo 13 kun TV:stä tutut Maltti ja Valtti nousevat lavalle. Tiukka finaali käydään klo 14–15, jonka jälkeen luvassa on palkintojenjako ja tuotepalkintojen arvontaa paikalla olijoiden kesken. Tapahtuman juontaa Radio Novasta tuttu Esko Eerikäinen.

Päivän aikataulu

10:30-12:30 Helsingin Taskuparkin SM-kisojen alkukarsinta
13:00-14:00 Maltti & Valtti nousevat lavalle
14:00-15:00 Taskuparkin SM-kisojen finaali
15:00-15:30 Palkintojenjako ja tuotepalkintojen arvontaa

Lisäksi koko päivän luvassa (klo 10:30-15:00)

– Autoklinikan työnäytöksiä
– Glitter-kasvomaalausta
– Polkuautorata lapsille
– VPK esittäytyy ja paloauto paikan päällä
– Liikenneturvan onnenpyörä
– CAP-autokoulun ajosimulaattori
– Tesla Club Finland ja lisätietoa sähköautoilusta

Toimi heti – 100 nopeinta mahtuu mukaan

Älä aikaile vaan ilmoittaudu mukaan ja lähde tavoittelemaan taskuparkin Suomen mestarin titteliä. Mikkelin, Seinäjoen ja Rovaniemen karsintakisoihin otetaan 20 nopeinta ilmoittautujaa ja Helsingin karsintakisaan mahtuu 40 osallistujaa. Katso video kuinka teet onnistuneen taskuparkin.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja kisaaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Peruutukset ja muut tiedustelut: smkisat@revoltti.fi

Ilmoittautumislomake

  • Käsittelemme antamiasi henkilötietoja tapahtuman järjestämiseksi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Tapahtuman järjestäjä:

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Automaalaukset hoidamme omissa automaalaamoissamme. Lisätietoa meistä löydät täältä.

Yhteistyössä: