Autoklinikan asiantuntijuus vahinkokorjauksessa

Kun vahinko sattuu, on tärkeää saada auto nopeasti ja luotettavasti korjattua. Autoklinikalla ymmärretään, että vaurioiden korjaaminen on enemmän kuin vain peltien oikomista. Se on myös asiakkaan luottamuksen huomioimista. Korjaamme autosi huolellisesti, jotta autosi takuu säilyy ja voit jatkaa matkaasi huoletta.

Kanssamme asioidessasi saat kattavan palvelun vaurion arvioinnista korjaukseen. Korjauksen laadun takaamiseksi käytämme aina ajoneuvokohtaisia ohjeita ja parhaita varaosia.

Asiakaskokemus keskiössä

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja NPS-luku osoittaa, että asiakkaamme suosittelevat herkästi palveluitamme muille. Tämä on Autoklinikalle merkki siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme tarjota laadukasta palvelua ja erinomaisia asiakaskokemuksia. Asiakaskokemuksia Autoklinikalta voit lukea täältä.

Monipuoliset korjauspalvelut

Autoklinikalla erikoisalaa ovat pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot. Autoklinikka myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa, mikä takaa, että Autoklinikka korjaa myös sähköautojen ja hybridien vauriot ammattitaitoisesti.

Palveluihin kuuluu myös PDR-tekniikalla tehtävät pienten kolhujen korjaukset, jotka ovat nopeita ja kustannustehokkaita. PDR-tekniikka on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen menetelmä ja voit tutustua menetelmään tarkemmin täältä.

Laatu ja ympäristöstandardit

Laadukas työnjälki on meille itsestäänselvyys, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassamme.

Vastuullisuus on meille tärkeää, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat huolellisesti, jotta korjausprosessimme on mahdollisimman ympäristöystävällinen.

Helppous ja nopeus

Kun tarvitset autollesi korjausta, haluat, että prosessi on mahdollisimman vaivaton. Autoklinikalla teemme kaikkemme, jotta korjauskokemus olisi sinulle mahdollisimman helppo ja nopea.

Esimerkiksi Helsinkiläinen asiakkaamme sai sijaisauton käyttöönsä välittömästi, kun hänen autonsa tuulilasi piti tilata Saksasta. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten pyrimme tekemään asiakkaan elämästä helpompaa vahingon sattuessa. Koko tarinan voit lukea täältä.

Kattava toimipisteverkosto

Autoklinikalla on lähes kuusikymmentä toimipistettä ympäri Suomen, mikä tarkoittaa, että palvelumme on aina lähelläsi. Oli kyseessä tuulilasin vaihto tai peltivaurion korjaus, löydät meidät helposti.

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Asiakaskokemukset ovat meille tärkeitä, ja ne ohjaavat toimintaamme jatkuvasti parempaan suuntaan. Oli kyseessä tuulilasin vaihto, peltikorjaus tai muu palvelu, asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän autonsa on hyvissä käsissä.

Asiakkaamme kertovat meille jatkuvasti, kuinka tyytyväisiä he ovat palveluumme ja työn laatuun. Tämä motivoi meitä jatkamaan työtämme ja kehittämään palveluitamme entisestään.

Yhteenveto

Autoklinikka on vahinkokorjaamon ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä. Tarjoamme laadukasta ja nopeaa palvelua, joka kattaa kaikki auton vauriokorjaustarpeet. Meillä on laaja toimipisteverkosto ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Olemme ylpeitä saamistamme sertifikaateista ja asiakaspalautteista, jotka todistavat sitoutumisemme laatuun ja vastuullisuuteen.

Kun vahinko tapahtuu, voit luottaa Autoklinikkaan. Olemme täällä sinua varten, tarjoten asiantuntevaa palvelua ja huolenpitoa autollesi.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi