Tuulilasin vauriot: korjaus vai vaihto?

Kun vahinko sattuu ja tuulilasiin ilmestyy särö tai kiveniskemä, on tärkeää toimia nopeasti. Tuulilasin kunto on olennainen osa ajoneuvon turvallisuutta ja näkyvyyttä tiellä.

Korjaamme tuulilasivauriot ammattitaidolla ja Autoklinikka on myös vakuutusyhtiöiden valtuuttama tuulilasikorjaamokumppani, joten voit luottaa osaamiseemme.

Milloin tuulilasi tulee vaihtaa?

Tuulilasin vaihto on välttämätön, kun vaurio on laajentunut halkeamaksi tai sijaitsee kriittisellä alueella, kuten kameran tai tuulilasin reunan lähellä. Jos vaurio on suurempi kuin kahden euron kolikko, suosittelemme vaihtamaan lasin uuteen.

Autoklinikka käyttää lasinvaihdoissa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. Lisäksi huolehdimme tarvittavista kalibroinneista, jotta ajotukijärjestelmät toimivat moitteettomasti myös lasin vaihdon jälkeen. Lue lisää tuulilasin vaihdosta täältä.

Tuulilasin korjaus: nopea ja edullinen

Pienet kiveniskemät tuulilasissa voidaan usein korjata nopeasti ja kustannustehokkaasti. Korjaus kestää tyypillisesti noin 30 minuuttia, eikä vahinkoilmoitusta vakuutusyhtiölle tarvitse tehdä. Jos ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, korjaus on veloitukseton. Lue lisää tuulilasin korjauksesta täältä.

Tuulilasin vaihdon aikataulu

Tuulilasin vaihto suoritetaan päivässä. Kun tuot autosi aamulla meille, saat sen jo iltapäivällä takaisin. Lasivakuutuksen käyttäjänä maksat vaihdosta vain omavastuuosuuden. Tarvittaessa voit pyytää tuulilasipalveluista tarjouksen täältä.

Tarjoamme myös sijaisautoa tuulilasin vaihdon ajaksi, mikäli tarvitset kulkuneuvoa korjauksen ajan.

Laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, ja korkea NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme valmiudesta suositella palveluitamme myös muille. Autoklinikka on sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaista palvelua ja korjaustyön laatua.

Korjaustyön laadun takaamiseksi Autoklinikka noudattaa aina autonvalmistajien ohjeita ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja sekä osia. Lue kokemuksia Autoklinikasta täältä.

Ympäristövastuullisuus ja kestävä kehitys

Autoklinikka on sitoutunut minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassaan. Pyrimme ympäristöystävälliseen korjausprosessiin, jossa korjaamme kaiken mikä on korjattavissa ja kierrätämme vanhat osat. Neljä kestävän kehityksen osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota, ovat varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit ovat Autoklinikalle tärkeitä, ja olemme saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin sekä ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Valitse Autoklinikka tuulilasin korjaukseen ja vaihtoon

Autoklinikan kanssa voit olla varma, että autosi tuulilasin korjaus tai vaihto suoritetaan nopeasti, laadukkaasti ja vastuullisesti. Olemme täällä palvellaksemme sinua kaikissa tuulilasiin liittyvissä tarpeissa.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi