Valitse ammattilainen autosi peltivaurioiden korjaukseen

Autoklinikalla korjaamme autosi peltivauriot aina valmistajan ohjeita noudattaen. Ammattilaisten käsissä autosi takuu säilyy ja turvallisuus on taattu korjauksen jälkeenkin.

Meillä on laaja kokemus eri automerkkien ja mallien kolarikorjauksista. Tarjoamme asiakkaillemme aina korkealaatuista palvelua riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Autoklinikka on myös vastuullinen valinta, joka huomioi ympäristövaikutukset kaikessa toiminnassaan. Lue lisää korjausprosessista täältä.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Autoklinikalla pyrimme aina korjaamaan kaiken, mikä on korjattavissa, ja kierrätämme toiminnastamme syntyvät jätteet huolellisesti. Tarpeettomia osia ei vaihdeta eikä turhaa työtä tehdä.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden avulla voimme edistää vihreämpää korjausprosessia. Nämä ovat varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Lue lisää Autoklinikan vastuullisuudesta täältä.

PDR-menetelmä – kustannustehokas ja nopea vaihtoehto

Pienet kolhut ja lommot voivat usein olla korjattavissa PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair), joka on aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävä vaihtoehto perinteisille korjausmenetelmille. PDR-tekniikalla voidaan oikaista pienet kolhut, joiden maalipinta on ehjä ja jotka sijaitsevat sellaisessa kohdassa, että niitä voidaan käsitellä korjaukseen tarvittavilla erikoistyökaluilla.

Kokeneet kolhumestarimme ovat alan ehdottomia taitajia ja he vierailevat säännöllisesti eri Autoklinikoilla tekemässä PDR-korjauksia. Tuo autosi vaurio näytille lähimmälle Autoklinikalle, niin arvioimme onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa. PDR-tekniikasta pääset lukemaan täältä.

Korjauspalvelut arkeasi helpottamaan

Mikäli tarvitset korjauksen ajaksi sijaisautoa arkeasi helpottamaan, hoituu se yhteistyökumppaneidemme kautta.

Olemme koonneet vastaukset asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin, jotta voit saada kattavaa tietoa palveluistamme ja korjausprosessista. Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi