Vahinkotarkastus – Autosi asiantunteva arviointi Konalassa

Vahingon sattuessa on tärkeää saada nopea ja tarkka arvio auton vaurioista. Helsingin Konalan Autoklinikalla saat kattavan vahinkotarkastuksen, jossa arvioidaan vaurion laajuus. Vahinkotarkastuksen jälkeen laadimme korjausarvion vakuutusyhtiötäsi varten. Mikäli päätät maksaa korjauksen itse, Konalan Autoklinikka tekee sinulle selkeän kustannusarvion. Miten vahinkotarkastus toimii? Lue lisää täältä.

Samalla kertaa voimme varata sinulle myös korjausajan. Jos autosi on ajokuntoinen vahinkotarkastuksen arvion jälkeen, voit jatkaa matkaasi ja tuoda ajoneuvosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Mikäli ajoneuvo ei ole turvallinen liikenteeseen, voit jättää sen Konalan korjaamollemme odottamaan korjausta.

Etävahinkotarkastus – Helppoa ja nopeaa palvelua

Etävahinkotarkastuksessa Konalan asiantuntijamme arvioi autosi vauriot videopuhelun välityksellä. Tämä palvelu on aina veloitukseton eikä sido sinua mihinkään. Videopuheluun saat linkin ennen sovittua aikaa, ja vaurion videointiin tarvitset vain kameralla varustetun älypuhelimen.

Etävahinkotarkastus on erinomainen vaihtoehto, kun haluat nopean arvion vaurioiden laajuudesta ilman, että sinun tarvitsee ajaa Konalan korjaamolle. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja saat palvelun missä tahansa oletkaan. Lue lisää etävahinkotarkastuksesta täältä.

Korjausprosessin seuranta

Korjausprosessin aikana pidämme sinut ajan tasalla autosi korjauksen etenemisestä. Saat tekstiviestillä tiedon, kun autosi on valmis noudettavaksi. Konalan Autoklinikka korjaa ammattitaitoisesti kaikki automerkit ja mallit, myös sähköautot ja hybridit. Noudatamme tarkasti autonvalmistajien alkuperäisiä ohjeita, jotta autosi takuu säilyy.

Konalan Autoklinikka korjaa vauriot vastuullisesti, pyrkien minimoimaan ympäristöhaitat ja kierrättämään vanhat osat huolellisesti. Tämä on osa sitoutumistamme ympäristöystävälliseen toimintaan ja laadukkaaseen palveluun.

Sijaisauto palvelun ajaksi

Kun autosi on korjauksessa, haluamme tehdä odotusajasta mahdollisimman vaivatonta. Tarjoamme vuokraamokumppaneidemme kautta sijaisauton, joka on sinulle veloitukseton, mikäli vakuutukseesi sisältyy sijaisauton kattava turva. Lue lisää sijaisautopalvelusta täältä.

Laatu ja asiakastyytyväisyys – Meidän lupauksemme

Laadukas korjaustyö ja erinomainen asiakaspalvelu ovat Konalan Autoklinikalle tärkeitä asioita. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa, mikä näkyy NPS-luvussamme. Konalan Autoklinikka on saanut asiakkailta erinomaisia arvosteluja, jotka kertovat palvelumme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä.

Konalan Autoklinikalla korjaustyön laatu on etusijalla, ja olemme saaneet tunnustusta sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Olemme ensimmäinen valtakunnallinen vauriokorjaamoketju Suomessa, jolle on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti.

Valitse vastuullinen korjaamo – Konalan Autoklinikka

Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen toimijan, joka ottaa ympäristön huomioon kaikessa toiminnassaan. Autoklinikka pyrkii ympäristöystävällisempään korjausprosessiin, jossa korjataan vain tarpeellinen, vältetään turhaa työtä ja kierrätetään vanhat osat. Tämä on osa vastuullista toimintatapaa ja sitoutumistamme kestävään kehitykseen.

Korjaamme autosi vauriot huolellisesti ja ammattitaidolla, noudattaen autonvalmistajien ohjeita. Ota yhteyttä!

Autoklinikka Konala, Helsinki
Päiväläisentie 4
00390 Helsinki
konala@autoklinikka.fi
020 7737 450

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Konalan Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi