Autoklinikan korjauspalvelut

Kolarin sattuessa on ensisijaisen tärkeää, että autosi pääsee mahdollisimman pian korjaukseen. Autoklinikalla ymmärrämme, että vaurioitunut ajoneuvo voi muodostaa riskin niin kuljettajalle kuin muillekin tiellä liikkujille. Tutustu korjausprosessiin täältä.

Ympäristöystävällinen kolarikorjaus

Kestävän kehityksen periaatteet ovat olennainen osa Autoklinikan toimintaa. Kiinnitämme huomiota varaosien käyttöön, energiankulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja kemikaalien käyttöön. Tavoitteenamme on minimoida ympäristöhaitat ja edistää ympäristöystävällisempää korjausprosessia.

Pyrimme korjaamaan vauriot siten, että tarpeettomia osia ei vaihdeta ja kaikki mahdollinen kierrätetään. Tämä ei ainoastaan säästä luontoa, vaan myös asiakkaan kukkaroa. Kysy lisää kestävistä palveluistamme Tammiston Autoklinikalta.

Autoklinikka, monipuolinen kolarikorjaamo

Autoklinikalla korjaamme kaikenlaiset vauriot, pienistä kolhuista suuriin peltivaurioihin. Monipuolisuus on meille tärkeää, sillä jokainen vahinko on yksilöllinen ja vaatii erityistä huomiota. Olipa kyseessä sitten parkkipaikkakolhu tai isompi peltivaurio, tarjoamme ratkaisun kaikkiin tarpeisiin.

Erityisesti sähköautojen ja hybridien korjaus vaatii erikoisosaamista, jota Autoklinikka tarjoaa. Valitsemalla meidät varmistat, että autosi on osaavissa käsissä.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo

Yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa on olennainen osa Autoklinikan toimintaa. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamokumppani. Vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävä yhteistyö on osoitus korjaamomme luotettavuudesta ja ammattitaidosta. Lisää tietoa aiheesta löydät täältä.

Auton takuun säilyminen

Auton valmistajan myöntämä takuu on tärkeä osa auton arvoa ja turvallisuutta. Autoklinikan kolarikorjauksessa varmistamme, että auton takuu säilyy ennallaan. Noudatamme tarkasti autonvalmistajien ohjeita ja käytämme alkuperäisiä varaosia.

Olemme valtuutettu suorittamaan korjauksia eri automerkkien ja mallien osalta, joten voit luottaa siihen, että autosi säilyttää arvonsa myös korjauksen jälkeen.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus Autoklinikan toiminnan ytimessä

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat Autoklinikan liiketoiminnan kulmakiviä. Sitoudumme näihin arvoihin kaikessa toiminnassamme. Pyrimme jatkuvasti minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään ympäristöystävällistä korjausprosessia.

Vastuullisuutemme näkyy siinä, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Lisäksi kierrätämme huolellisesti vanhat osat.

Asiakaspalautteet ja tyytyväisyys

Asiakaspalautteet ja suositukset ovat meille arvokasta tietoa. Ne antavat rehellisen kuvan palvelumme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme asiakaspalautteen perusteella. Suositukset ja korkeat arvosanat ovat merkki siitä, että olemme onnistuneet työssämme ja ansainneet asiakkaidemme luottamuksen. Kokemuksia Autoklinikasta voit lukea täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi