Hybridiautojen korjausprosessi

Hybridiautojen korjaaminen vaatii erityisosaamista. Kun hybridiautolle sattuu vahinko, on tärkeää, että korjaus suoritetaan huolellisesti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. Autoklinikalla korjausprosessi alkaa aina vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen lähetämme kustannusarvion vakuutusyhtiölle ja varaamme sinulle ajan korjaukseen. Korjauksissa käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia ja noudatamme tarkasti autonvalmistajien korjausohjeita.

Erityisosaaminen ja laatu

Hybridiautojen korjauksissa erityisosaaminen on avainasemassa. Autoklinikalla on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka tuntee hybridiautojen teknologian.

Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia, ja siksi emme tingi korjaustyön laadusta. Käytämme aina uusimpia työkaluja ja tekniikoita korjauksen laadun takaamiseksi. Meillä on myös ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka kertovat panostuksestamme laatuun ja ympäristöystävällisyyteen.

Vastuullisuus ja ympäristö

Vastuullisuus on yksi Autoklinikan ydinarvoista. Pyrimme jatkuvasti minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään vihreämpää korjausprosessia. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että emme vaihda turhaan osia ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Lisäksi kierrätämme ja lajittelemme korjausjätteet huolellisesti.

Autoklinikalla huomioidaan aina neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Noudattamalla näitä osa-alueita vähennämme toimintamme ympäristövaikutuksia. Valitsemalla Autoklinikan, valitset vastuullisen korjaamokumppanin, joka huolehtii sekä autostasi että ympäristöstä.

Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys

Laadukas asiakaspalvelu on Autoklinikalla tärkein osa palvelupolkua ja haluamme, että asiakkaat kokevat korjausprosessin mahdollisimman vaivattomaksi ja miellyttäväksi. Siksi panostamme palvelun nopeuteen, laatuun ja asiakkaan kokonaisvaltaiseen tyytyväisyyteen.

Autoklinikalla on selkeät toimintaprosessit, jotka takaavat, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Asiakastyytyväisyytemme ja korkeat NPS-luvut puhuvat puolestaan – meillä on tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat palveluitamme mielellään myös muille. Asiakastyytyväisyytemme ja NPS-lukumme ovat alamme kärkeä, mikä kertoo palvelumme korkeasta tasosta.

Autoklinikan kattavat palvelut

Autoklinikalla tarjoamme laajan valikoiman palveluita kaikenlaisille ajoneuvoille. Erikoisalaamme ovat pelti-, kolari- ja tuulilasivauriot. Olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Lue lisää hybridi- ja sähköautojen korjauksesta täältä.

Meillä on laaja toimipisteverkosto, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomea. Oli kyseessä sitten pieni kolhu tai suurempi vaurio, me Autoklinikalla huolehdimme autosi korjauksesta.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi