Hybridiautojen peltivauriot – mitä tulee tietää?

Kun hybridiautoon tulee peltivaurio, on tärkeää ymmärtää, että korjausprosessi voi poiketa perinteisten polttomoottoriautojen korjauksesta. Hybridiautojen peltivaurioiden korjauksissa tulee ottaa huomioon esimerkiksi mahdolliset vaikutukset auton sähköjärjestelmiin, sillä vaurioitunut pelti voi vaurioittaa myös auton muita järjestelmiä.

Autoklinikalla on ammattitaitoinen henkilökunta käsittelemään autosi erityispiirteitä ja varmistamaan, että jokainen korjaus suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Asiantunteva korjausprosessi

Kaikki korjausprosessi alkavat Autoklinikalla vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa arvioidaan vahingon laajuus ja kustannukset, jonka jälkeen välitämme kustannusarvion vakuutusyhtiöösi. Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamokumppani.

Korjausprosesseissamme käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia ja uusinta teknologiaa. Olipa kyseessä pieni lommo tai suurempi peltivaurio, Autoklinikan ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että korjaus suoritetaan kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Voit lukea lisää korjauksesta täältä.

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen toiminta

Pyrimme jokaisessa korjauksessa minimoimaan ympäristöhaitat ja suosimaan vihreitä korjausmenetelmiä. Tämä tarkoittaa, että korjaamme aina ensisijaisesti vaurioituneet osat sen sijaan, että vaihtaisimme ne uusiin. Lisäksi kierrätämme kaikki vanhat osat ja materiaalit asianmukaisesti, mikä vähentää jätteen määrää ja tukee kestävää kehitystä.

Autoklinikalla olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista palvelua ympäristövastuun huomioiden. Olemme saaneet tunnustusta vastuullisesta toiminnastamme kansainvälisten laatu- ja ympäristöstandardien muodossa. Lisää vastuullisuudestamme pääset lukemaan täältä.

Laadukas asiakaspalvelu ja tyytyväisyystakuu

Asiakaspalvelu on meille yhtä tärkeää kuin korjaustyön laatu. Pyrimme varmistamaan, että asiakaskokemuksesi on mahdollisimman sujuva ja miellyttävä ensimmäisestä yhteydenotostasi auton luovutukseen.

Kun valitset meidät, voit luottaa siihen, että saat ensiluokkaista palvelua ja että autosi on ammattitaitoisissa käsissä. Meillä on laaja kokemus erilaisten ajoneuvojen, myös hybridien, korjaamisesta, ja noudatamme aina autonvalmistajien ohjeita ja suosituksia.

Valitse Autoklinikka – ammattilaisten käsissä

Valitsemalla Autoklinikan, saat palvelua alan parhailta ammattilaisilta. Meillä on laaja kokemus hybridiautojen korjaamisesta, ja olemme lisäksi Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Tämä takaa sen, että autosi korjataan aina valmistajan vaatimusten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja hoidamme autosi kuntoon – nopeasti, luotettavasti ja vastuullisesti.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi