Uutiset 07.10.2020

Autoklinikka on mukana Tesla Club Finlandin sähköautoilijoille järjestämässä Drive In- elokuvanäytöksessä lauantaina 17.10. klo 18:00 Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Kirkkonummella. Tapahtuma on avoin kaikille sähköautoilijoille sekä ladattavien hybridiautojen omistajille.

Elokuvana on hieno klassikko – TOP GUN, jonka uusi versio saa ensi-iltansa Suomessa kesäkuussa 2021. Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummella (Tanskarlantie 9) noin puolentunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Varaa paikkasi 16.10. mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Ilmoittaudu tästä

ILLAN AIKATAULU

16:00-17.30

  • Ennen elokuvaa pääset tutustumaan yhteistyökumppaneiden toimintaan piha-alueella. Tule juttelemaan Pohjola Vakuutuksen edustajien kanssa ja katsomaan Autoklinikan PDR-tekniikkanäytöksiä.
  • Långvikin suositut hampurilaisannokset ovat saatavilla ravintolassa klo 17.30 saakka. Varaat pöytä etukäteen Långvikin kotisivuilta
  • Saavu paikalle viimeistään klo 17.30. Tällä saamme varmistettua, että pääsemme aloittamaan elokuvan esityksen ajallaan. Viritäthän alueelle saapuessasi radion valmiiksi elokuvan taajuudelle 92,200MHz.

18:00

  • Elokuva alkaa

Långvikin turvallisen vierailun toimintamalliin pääset tutustumaan täältä.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!⚡️

Drive In-tiimi
Illan tarjoaa Tesla Club Finland, Pohjola Vakuutus, Autoklinikka, Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sekä Bright Finland


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Korjaamme kaikki merkit ja mallit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamokumppani. Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.