Uutiset 09.09.2020

Autoklinikka järjestää nyt neljättä kertaa kansallisen Pysäköintipäivän. Tänä vuonna päivää vietetään sunnuntaina 4. lokakuuta 2020. Päivän avulla haluamme kiinnittää huomiota turvalliseen pysäköintiin sekä reiluun käytökseen parkkipaikoilla.

Jaa pysäköintitarinasi ja voita 1000 € lahjakortti

Muistatko vielä ensimmäisen taskuparkkisi? Mikä on ollut hauskin pysäköintitilanne, johon olet törmännyt? Onko erilaiset pysäköintitavat hämmästyttäneet maailmalla? Vai oletko kenties tavannut rakkaasi peruuttamalla hänen autonsa perään?

Tänä vuonna Autoklinikan Pysäköintipäivää tähdittää imitaattori Jarkko Tamminen ja hänen tuottamansa hauska Pysäköintipäivä Show. Myös sinulla on mahdollisuus osallistua show’n tekoon lähettämällä meille pysäköintiaiheisia tarinoita 27. syyskuuta asti.

Parhaat tarinat pääsevät mukaan Jarkon Pysäköintipäivä Show’n, joka lähetetään livenä Autoklinikan Facebook-sivuilta sunnuntaina 4. lokakuuta klo 15.00.

Kaikkien tarinansa lähettäneiden kesken arvotaan myös hyviä palkintoja. Päävoittona on 1 000 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Lisäksi arvomme kaksi 100 euron bensalahjakorttia Neste-asemille. Tutustu arvonnan tarkempiin sääntöihin tästä.

› Jaa tarinasi

Katso Jarkko Tammisen terveiset

 

Taskuparkin SM-kisat taas ensi vuonna

Pysäköintipäivän viettoon on perinteisesti kuulunut myös Taskuparkin SM-kisat, mutta koronatilanteen vuoksi kilpailua ei tänä vuonna järjestetä. Nyt sinulla onkin mahdollisuus käyttää pitkä harjoitteluaika hyödyksi ja treenata taskuparkkitaitojasi ensi vuoden koitosta varten.

 


Pysäköintipäivän järjestää Autoklinikka

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Korjaamme kaikki merkit ja mallit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamokumppani. Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.