1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Autoklinikka Oy

2. Arvonta ja palkinnot

Arvonta järjestetään Autoklinikan nettisivustolla ja siihen voi osallistua jakamalla pysäköintimuistonsa. Palkintojen arvonta suoritetaan kaikkien tarinan jättäneiden kesken. Kilpailuaika on 7.–27.9.2020. Arvonnan pääpalkintona on Verkkokauppa.com lahjakortti (1 kpl), jonka arvo on 1000 euroa.  Lisäksi arvotaan kaksi (2 kpl) polttoainelahjakortteja Neste-asemalle. Palkintojen arvonta suoritetaan 5.10.2019 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.  Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei luovuteta takautuvasti tämän jälkeen. Voittajan nimimerkki ja paikkakunta voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinnot lähetetään voittajille.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Autoklinikan työntekijät. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Henkilö voi osallistua voi useammalla kuin yhdellä muistolla tai tarinalla, kuitenkin vain kerran päivässä. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 7.–27.9.2020 välisenä aikana.

5. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä erillisen lomakkeen. Lomakkeeseen jätetään pysäköintiin liittyvä muisto tai tarina ja ajantasaiset yhteystiedot. Osallistujan tulee lukea ja hyväksyä Autoklinikan tietosuojaseloste sekä kilpailun säännöt. Osallistuja hyväksyy säännöt ja tietosuojaselosteen palauttamalla täytetyn lomakkeen ja osallistumalla arvontaan.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottajat vapauttavat Autoklinikan kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kilpailuun osallistumalla hyväksyy Autoklinikan tietosuojaselosteen. Lomakkeen kautta jätettyä tarinaa, muistoa tai valokuvaa voidaan käyttää Autoklinikan markkinoinnissa, viestinnässä kampanjan ajan ja kilpailutarinoiden pohjalta tuotettavassa show’ssa, ja shown oikeudet siirtyvät Autoklinikalle.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.