Kolarivaurioiden arviointi

Kun autoon tulee kolhu, on tärkeää saada nopeasti ammattilaisten arvio vahingon laajuudesta. Kokeneet asiantuntijamme Lohjan Autoklinikalla huolehtivat autosi huolellisesta arvioinnista, jonka jälkeen auto otetaan mahdollisimman nopeasti työn alle. Asiakastyytyväisyytemme huippulukemat puhuvat puolestaan – olemme autoalalla luotettava toimija.

Kun tuot autosi meille, teemme ensin vahinkotarkastuksen ja ilmoitamme vaurion laajuuden vakuutusyhtiölle. Tämä prosessi on sujuva ja vaivaton, ja autosi takuu säilyy aina. Noudatamme korjauksissa tarkasti valmistajien ohjeita.

Peltikorjaukset ja PDR-tekniikka

Peltivaurioiden korjaus on erikoisalaamme, ja meillä on käytössämme viimeisintä tekniikkaa, kuten PDR (Paintless Dent Repair). Tämä menetelmä mahdollistaa pienempien lommojen korjauksen maalaamatta, mikä on nopeaa, kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä. Kokeneet kolhumestarimme ovat alansa ehdottomia taitajia.

PDR-tekniikkaa voidaan käyttää, kun maalipinta on ehjä ja vaurio sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa. Voit lukea lisää PDR-korjauksista täältä.

Ympäristövastuullinen toiminta

Ympäristövastuu on meille tärkeä asia. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimme ympäristöä säätävää korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Kierrätämme kaikki vanhat osat ja kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Autoklinikalla on tunnistettu neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kaikkiin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vastuullista ja ympäristöystävällistä palvelua. Lisää vastuullisuudestamme voit lukea täältä.

Asiakaspalvelu ja laatu

Asiakaspalvelun laatu on meille kunnia-asia. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme suosittelevat meitä ja antavat hyvää palautetta toiminnastamme. Tämä on osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme.

Autoklinikalla haluamme varmistaa, että kolarivaurion korjausprosessi on sinulle mahdollisimman helppo ja vaivaton. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamokumppani, ja voit luottaa siihen, että autosi on meillä aina hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä Lohjan Autoklinikalle tai tule pistäytymään korjaamolla ilman ajanvarausta!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi