Tuulilasin vaihto – nopeaa palvelua Lappeenrannassa

Kun vahinko sattuu ja tuulilasiin ilmestyy särö tai kiveniskemä, on tärkeää toimia nopeasti. Pienikin vaurio voi laajeta ja johtaa koko tuulilasin vaihtotarpeeseen. Tarjoamme Autoklinikalla sekä tuulilasin korjaus- että vaihtopalveluita.

Korjaamme pienet vauriot, jotka ovat kolikon kokoisia, ja suosittelemme vaihtoa, jos vaurio on suurempi tai sijaitsee näkökentässä. Autoklinikan kanssa asioidessa voit olla varma, että saat laadukasta palvelua.

Tuulilasin vaihto – mitä odottaa?

Jos kiveniskemä on päässyt laajenemaan tai lasi on haljennut, se on vaihdettava uuteen. Tuulilasin vaihto hoituu meillä nopeasti ja ammattitaidolla. Koulutetut lasiasentajamme varmistavat, että vaihdettu tuulilasi on juuri oikeanlainen ja että kaikki kuljettajan tukijärjestelmät, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin ja kaista-avustin, kalibroidaan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti. Kanssamme tuulilasin vaihto sujuu vaivattomasti.

Tuulilasin vaihdon jälkeen – huomioitavaa

Tuulilasin vaihdon jälkeen on tärkeää huolehtia muutamista seikoista, jotta uusi tuulilasi pysyy ehjänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi kuluneet pyyhkijänsulat voivat naarmuttaa uutta tuulilasia. Meiltä saat pyyhkijänsulat pyydettäessä asennettuna autoon lasin vaihdon yhteydessä, jotta näkyvyys säilyy hyvänä kaikissa sääolosuhteissa.

Muista myös puhdistaa autosi pyyhkijänsulat säännöllisesti, erityisesti talvella, jotta jää ja hiekka eivät vahingoita tuulilasia. Näin varmistat, että näkyvyys pysyy hyvänä pitkään. Lue lisää tuulilasin vaihdosta täältä.

Vakuutus ja korvausprosessi

Kun tuulilasi vaurioituu, ensimmäinen kysymys on usein, korvaako vakuutus vahingon? Autoklinikalla autamme sinua selvittämään, mitä vakuutuksesi kattaa ja miten korvauksen hakeminen etenee. Jos autossasi on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle maksuton. Vakuutusyhtiö korvaa lasin vaihdot omavastuuseen asti, ja asioidessasi Autoklinikalla sinun ei tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta.

Laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys

Meille ensiluokkainen korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu ovat kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa, ja NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille. Voit luottaa siihen, että meillä autosi on hyvissä käsissä.

Meillä on myös kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit täyttävä toiminta, joten valitessasi meidät, valitset vastuullisen ja laadukkaan kumppanin autosi korjaustarpeisiin.

Ympäristövastuullisuus ja vihreä korjausprosessi

Pyrimme aktiivisesti minimoimaan ympäristöhaittoja kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti. Ympäristöystävällinen korjausprosessimme on osa vastuullista toimintaamme, ja se kertoo sitoutumisestamme ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Valitsemalla meidät, tuet kestävää kehitystä ja saat samalla laadukasta palvelua autosi korjaustarpeisiin. Ota yhteyttä Lappeenrannan toimipisteeseen täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi