Asiantunteva sähköautojen korjaus Espoossa

Kun sähköautosi tarvitsee ammattitaitoista vauriokorjausta Espoossa, ota yhteyttä Autoklinikalle. Sähköautojen korjaus voi vaatia erityisosaamista, ja meillä on tarvittava asiantuntemus sekä teknologia hybridiajoneuvojen ammattitaitoiseen korjaamiseen.

Ympäristöystävällisyys on toimintamme ytimessä, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emmekä tee turhaa työtä. Kaikki korjattavissa oleva korjataan, ja vanhat osat lajitellaan sekä kierrätetään huolellisesti. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat jokaista korjausprosessiamme.

Autoklinikan toimipisteet Espoossa

Espoon alueella Autoklinikka palvelee asiakkaita kolmessa toimipisteessä. Jokainen toimipisteemme on varustettu nykyaikaisilla työkaluilla ja laitteilla, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua autosi korjauksessa. Käy tutustumassa Espoon alueen toimipisteisiimme:

Autoklinikka Espoonlahti, Autoklinikka Friisinmäki, ja Autoklinikka Olari.

Korjaamme vain sen, mikä on vaurioitunut

Kun tuot autosi meille, arvioimme aluksi vaurion laajuuden. Korjaamme aina kaiken, mikä on korjattavissa. Varmistamme toimintatavoillamme, että saat autosi takaisin nopeasti ja kustannustehokkaasti, ilman että laadusta tingitään.

Laatu ja asiakaspalvelu etusijalla

Korjaustyömme laatu on meille toimintatapojemme ytimessä, ja asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa. Kokemuksia Autoklinikasta pääset lukemaan täältä.

Korjaamme sähkö- ja hybridiautoja noudattaen valmistajien ohjeita, ja olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Lisätietoja sähkö- ja hybridiautojen korjauspalveluistamme löydät täältä.

Vastuullinen ja ympäristötietoinen toiminta

Vastuullisuus on osa jokaista korjausprosessiamme. Olemme ensimmäinen valtakunnallinen autovauriokorjaamoketju Suomessa, jolle on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Pyrimme aktiivisesti vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja keskitymme erityisesti varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja vastuulliseen kemikaalien käyttöön. Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen kumppanin, joka huolehtii autostasi ja ympäristöstä. Lisää Autoklinikan vastuullisuudesta voit lukea täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi