Auton peltivaurioiden korjaaminen ammattitaidolla

Kun autoosi tulee kolhuja parkkipaikalla tai liikenteessä, on tärkeää saada vauriot korjattua nopeasti vaurion pahenemisen välttämiseksi. Tarjoamme Helsingissä kattavat kolarikorjauspalvelut kaikenlaisille ajoneuvoille, olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi peltivaurio.

Asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan: yli yhdeksän kymmenestä asiakastamme suosittelee palveluitamme. Tämä kertoo osaamisestamme ja palveluidemme laadusta, olipa kyseessä sitten polttomoottoriauto, sähköauto tai hybridi. Olemme myös Tesla -sähköautojen auktorisoitu korjaamoketju.

Etusijalla turvallisuus ja laatu

Työskentelemme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen, jotta autosi turvallisuus ja takuu säilyy. Emme vaihda tarpeettomia osia tai tee turhaa työtä. Kaikki korjattavissa oleva korjataan ja kaikki vanhat osat kierrätetään huolellisesti. Olemme näin myös vastuullinen valinta, sillä toimintamme täyttää kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit.

Ympäristöystävälliset korjausmenetelmät

Pyrimme Autoklinikalla aina mahdollisimman ympäristöystävälliseen korjausprosessiin. Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Yksi ympäristöystävällisistä korjausmenetelmistä on PDR-menetelmä (Paintless Dent Repair), jolla voimme oikaista pienet lommot ilman maalaustarvetta. Tämä menetelmä on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen, sillä se ei vaadi ylimääräisiä materiaaleja tai energiaa. Lisää Autoklinikan vastuullisuudesta pääset lukemaan täältä.

Kolarikorjaukset ja vakuutusyhtiöiden kumppanuus

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, mikä tarkoittaa, että voit tuoda autosi meille korjattavaksi riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Korjausprosessi vahinkoilmoituksen teosta lähtien voi tuntua monimutkaiselta, mutta me haluamme tehdä prosessista sinulle mahdollisimman helpon. Voit seurata autosi korjaustyön edistymistä tekstiviestillä lähetettävän linkin kautta. Tarvittaessa järjestämme sinulle sijaisauton korjauksen ajaksi. Lue täältä, miten toimia vahingon sattuessa.

Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys

Meillä Autoklinikalla asiakaspalvelu on etusijalla. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä palveluumme, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme saamamme palautteen perusteella. Saamme asiakkailtamme erityisesti kiitosta nopeasta ja laadukkaasta palvelusta.

Kun vahinko sattuu, olemme Autoklinikalla valmiina auttamaan. Olemme täällä sinua varten, jotta voit jatkaa matkaasi huolettomasti. Löydät Helsingin seudun Autoklinikoiden yhteystiedot täältä. Ota yhteyttä!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi