Auton peltikorjauksen haasteet kotioloissa

Kotioloissa tehtävä peltikorjaus voi olla edullisempi ratkaisu, mutta väärin tehdyt toimenpiteet voivat johtaa lisäkustannuksiin ja jopa turvallisuusriskiin. Ammattilaisen käsissä auton peltivauriot korjataan ammattitaidolla ja turvallisesti, kun taas kotikonstein tehdyt korjaukset voivat johtaa entistä suurempiin ongelmiin. Käytämme aina oikeita työkaluja ja menetelmiä, varmistaen, että autosi palautuu liikenteeseen turvallisena ja valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Ammattilaisen taidot ja työkalut

Ammattilaisen suorittamassa peltikorjauksessa käytetään erikoistyökaluja ja -tekniikoita, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Esimerkiksi PDR (Paintless Dent Repair) on tekniikka, joka mahdollistaa lommojen oikaisun ilman maalaustarvetta.

Meillä Autoklinikalla on käytössämme viimeisintä teknologiaa olevat työkalut ja laitteet, jotka takaavat, että korjaus suoritetaan oikein ja tehokkaasti. Lue lisää korjauksesta täältä.

Vakuutusyhtiöiden suosittelema korjaamo

Kun auto vaurioituu, vakuutusyhtiöiden kanssa asiointi voi tuntua monimutkaiselta. Autoklinikka on vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamo, mikä tarkoittaa, että meillä on tarvittava asiantuntemus ja valtuudet hoitaa vahinkotarkastukset, korjaukset ja yhteydenpito vakuutusyhtiön suuntaan sujuvasti. Tämä helpottaa monimutkaiselta tuntuvaa prosessia.

Kotioloissa tehdyt korjaukset voivat vaarantaa vakuutusturvan, jos ne eivät täytä vakuutusyhtiön vaatimuksia. Autoklinikalla huolehdimme, että kaikki korjaukset tehdään niin, että autosi vakuutusturva säilyy voimassa.

Ympäristövastuullisuus korjauksissa

Ympäristön huomioiminen on tärkeä osa nykyaikaista korjaamotoimintaa. Autoklinikalla teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi. Tämä tarkoittaa, että korjaamme aina sen, mikä on korjattavissa, emmekä vaihda osia turhaan. Lisäksi kierrätämme vanhat osat ja pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä menetelmiä kaikessa toiminnassamme.

Kotona tehtävissä korjauksissa ympäristönäkökulma jää usein huomiotta. Väärin käsitellyt kemikaalit ja jätteet voivat aiheuttaa tarpeetonta kuormitusta ympäristölle. Lue lisää Autoklinikan vastuullisuudesta täältä.

Auton takuun säilyminen

Autonvalmistajien myöntämä takuu on tärkeä osa auton arvoa ja turvallisuutta. Autoklinikalla, työskentelemme aina valmistajien ohjeiden mukaisesti, mikä takaa, että autosi takuu säilyy voimassa korjauksen jälkeenkin.

Kotikonstein tehdyt korjaukset voivat vaarantaa takuun, sillä valmistajan ohjeiden noudattaminen vaatii erikoistuntemusta ja -työkaluja. Autoklinikalla varmistamme, että autosi palautuu liikenteeseen valmistajan vaatimusten mukaisesti ja takuun ehdoilla.

Asiakastyytyväisyys ja luotettavuus

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyysasteestamme, joka kertoo palvelumme laadusta ja luotettavuudesta. Asiakkaamme suosittelevat meitä, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Lue kokemuksia meistä täältä ja ota yhteyttä!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi