Tuulilasin korjaus: milloin se on mahdollista?

Kun auton tuulilasiin ilmestyy särö tai halkeama, herää ensimmäiseksi kysymys, voiko tuulilasin vielä korjata vai onko se vaihdettava kokonaan. Autoklinikalla edistämme ympäristövastuullista toimintaa, ja pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tuulilasin, mikäli se on mahdollista. Tämä ei ainoastaan säästä luontoa, vaan myös mahdollisesti asiakkaan kustannuksia. Tuulilasin korjaus on mahdollinen, kun vaurio mahtuu kolikon kokoisen alan alle ja sijaitsee tuulilasin kirkkaalla alueella. Tuulilasin korjaus on nopea toimenpide, joka vie noin 30 minuuttia.

Milloin tuulilasi täytyy vaihtaa?

Joskus tuulilasin vaurio on sen verran suuri, että ainoa turvallinen vaihtoehto on tuulilasin vaihto. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi suuret halkeamat kuljettajan näkökentässä tai vauriot, jotka ovat levinneet tuulilasin reunoille. Autoklinikalla suosittelemme vaihtoa myös silloin, kun korjaus ei enää takaa tuulilasin kestävyyttä. Tuulilasin vaihto onnistuu Autoklinikalla päivässä ja ajan tuulilasin vaihtoon pääset varaamaan täältä.

Myös tuulilasin vaihdoissa ympäristövastuullisuus on meille tärkeää. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita, eli vältämme tarpeetonta jätteen tuotantoa ja kierrätämme vanhat tuulilasit asianmukaisesti.

Valitse vastuullinen korjaamo

Valitsemalla Autoklinikan kumppaniksi tuulilasin korjaukseen tai vaihtoon, valitset paitsi laadukkaan palvelun, myös ympäristövastuullisen toimijan.

Kun tuulilasiisi tulee vaurio, ota yhteyttä Autoklinikalle. Autamme arvioimaan, onko tuulilasi parempi korjata vai vaihtaa, ja suoritamme tarvittavat toimenpiteet ammattitaidolla ja vastuullisesti.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi