Auton kolhujen korjaus

Kun autoosi tulee vaurio, voi olla vaikea päättää milloin korjaus kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Pienet vauriot saattavat tuntua helposti itse korjattavilta, mutta on tärkeää muistaa, että ammattilaisen tekemä korjaus takaa parhaan lopputuloksen ja voi säästää aikaa sekä rahaa pitkällä tähtäimellä.

Tarjoamme laadukasta palvelua kaikenlaisten auton kolarivaurioiden korjauksissa. Tutustu palveluihimme tarkemmin täältä.

Pienet kolhut ja PDR-menetelmä

Pienet vauriot, kuten parkkipaikkakolhut tai painaumat, voidaan usein korjata PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair). Tämä on kustannustehokas ja nopea tapa oikaista lommoja ilman maalaustarvetta. Autoklinikalla PDR-korjaus on mahdollista saada tehtyä jopa alle tunnissa, ja se on huomattavasti edullisempi vaihtoehto perinteiseen korjausmenetelmään verrattuna.

PDR-menetelmä soveltuu erityisesti pienille kolhuille, joiden maalipinta on ehjä. Asiantuntijamme ovat alansa taitajia ja voivat arvioida, onko autosi kolhu korjattavissa PDR-tekniikalla. Ota yhteyttä!

Kun kolhu vaatii perinteistä korjausta

Joskus auton vauriot ovat sellaisia, että PDR-menetelmä ei ole mahdollinen. Suuremmat lommot tai vauriot, joiden maalipinta on vaurioitunut, vaativat perinteistä peltikorjausta ja mahdollisesti maalausta. Tällöin korjaus on monimutkaisempi ja kestää hiukan pidempään, mutta ammattilaisen käsissä lopputulos on laadukas ja kestävä.

Autoklinikalla huolehdimme, että korjaus tehdään vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Emme vaihda tarpeettomia osia ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua samalla minimoiden ympäristövaikutukset.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Ympäristön huomioiminen on tärkeä osa nykyaikaista autojen korjaustoimintaa. Autoklinikalla olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen korjausprosessiin, jossa pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken korjattavissa olevan, vältämme turhaa työtä ja lajittelemme jätteet asianmukaisesti.

Kestävän kehityksen osa-alueet, kuten varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö, ovat meille tärkeitä suunnannäyttäjiä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme näillä alueilla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhä vastuullisempia korjausratkaisuja.

Ammattilaisen arvio on äärimmäisen arvokas

Kun autoosi tulee kolhu, on tärkeää saada ammattilaisen arvio vaurion laajuudesta ja korjaustarpeesta. Autoklinikalla tarjoamme arvioinnin veloituksetta. Tarkastamme, onko autosi kolhu tai lommo korjattavissa PDR-menetelmällä tai tarvitaanko perinteistä korjaustapaa.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle, niin asiantuntijamme tarkastavat vaurion. Ota yhteyttä ja varaa aika vahinkotarkastukseen täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi