Miksi valita ammattilainen lommon oikaisuun?

Kun auton peltiin ilmestyy lommo, moni autoilija miettii, kannattaako se oikaista itse vai kääntyä ammattilaisen puoleen. Ammattilaisen tekemä lommon oikaisu takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, ja auton takuu säilyy läpi korjauksen.

Autoklinikalla asioidessasi voit olla varma, että lommo oikaistaan käyttäen viimeisintä tekniikkaa ja että työ suoritetaan huolellisesti. PDR-menetelmä, eli lommon oikaisu maalamatta, on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen korjausmenetelmä, ja kokeneet asiantuntijamme ovat alansa parhaita. Tutustu tarkemmin PDR-palveluumme täällä.

PDR-tekniikan edut

PDR-menetelmä on nopea ja kustannustehokas tapa korjata pienet lommot ja kolhut ilman maalaustöitä. Auton alkuperäinen maalipinta säilyy koskemattomana, mikä on tärkeää esimerkiksi auton jälleenmyyntiarvon kannalta. Autoklinikalla PDR-menetelmällä tehtävän lommon oikaisun hinta on alkaen 199 euroa, ja saat aina aluksi veloituksetta arvion siitä, onko autosi lommo tai kolhu PDR-menetelmällä korjattavissa. Vahinkotarkastuksesta voit lukea lisää täältä.

Korjausprosessin läpinäkyvyys

Korjausprosessin aikana pidämme sinut ajan tasalla autosi korjaustyön edistymisestä. Lähetämme sinulle tekstiviestillä linkin, jonka kautta voit seurata työn etenemistä reaaliajassa. Näin pysyt koko ajan tietoisena siitä, missä vaiheessa korjaus on ja milloin voit odottaa autosi olevan valmis.

Korjaustyön kesto riippuu monista tekijöistä, kuten vahingon laajuudesta, tarvittavien varaosien toimitusajoista ja mahdollisista maalaustöistä. Tarjoamme myös sijaisautoja korjauksen ajaksi, jotta arkesi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Lisätietoja korjausprosessista ja sijaisautoista löydät täältä.

Auton takuu säilyy korjauksen jälkeen

Kun autosi tarvitsee korjausta, on tärkeää, että työ tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti autosi takuun säilyttämiseksi. Autoklinikalla noudatamme tarkasti valmistajien antamia ohjeita ja käytämme aina oikeita työmenetelmiä ja varaosia. Valitsemalla meidät voit olla varma, että autosi korjaus suoritetaan ammattitaidolla.

Ympäristövastuullinen korjaamo

Ympäristövastuullisuus on meille tärkeä arvo, ja pyrimme jatkuvasti minimoimaan toimintamme ympäristövaikutuksia. Tämä tarkoittaa, että korjaamme aina sen, mikä on korjattavissa, emmekä vaihda osia turhaan. Kaikki vanhat osat lajitellaan ja kierrätetään huolellisesti, ja kiinnitämme erityistä huomiota varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja kemikaalien käyttöön.

Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat toimintaamme kaikessa, mitä teemme. Voit luottaa siihen, että valitsemalla meidät, valitset vastuullisen kumppanin autosi korjaukseen. Lisää vastuullisuudestamme löydät täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Auton korjaus herättää usein monia kysymyksiä. Olemme koonneet vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, jotta saisit nopeasti vastauksen mieltäsi askarruttaviin asioihin. Olipa kyseessä sitten vahinkotarkastus, korjausmenetelmät tai vaikkapa vakuutusasiat, löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin verkkosivuiltamme.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi